- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
Ben de chpli degilim, akpli de degilim. Parti tutmam ben :))))
Aynen bende. Zaten görüşlerime uygun parti yok piyasada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de chpli degilim, akpli de degilim. Parti tutmam ben :))))
Onlar içinde bir tek enerji bakanının davranışlarını ılımlıydı insanlara karşı, bence.
aynen arkadaşım katılıyorum tamda bi devlet gb olayların başında ki ona neler söyleniyo her zamn ılımlı konuştu takdir ediyorum her kelimesinde üzüntüsünü hissediyorum ve erdogan sadece bu olayda değil en son bi yerde eleştirildigi içinde yeri degil diye nasılda hiddetlendi cumhur başkanı zor sakinleştirmeye çalışıyo ama nafile kalkıp dövecek nerdeyse son tokat olayındada arınç sakinleştirmeye çalışlıyo nyin öfkeini yaşıyo anlamıyorum pohpohlanmaya çok alıştıda ondan mı anlmıyorum
dikkat edersen konuyu ben actım ama yazıları ben yazmadım. haber kaynağını da yazdım git bak. ti ye alan onlar. kimse kimseyle alay etmiyor. bakan 1 ay önce trofoya kedi girdi dedi . bunlar 1 ay önceyi katmıyor sanki seçim zamanı girdi kedi. o zaman akdeniz bölgesi fırtınalıydı çogu elektirikler o zaman gitmiş. yazılanları sen oku bence ben tek kelime yazmış mıyım alay olarak
Hüseyin Çelik de destekleniyor,vah Türkiyem vah...
Egosu cok sisti. Cok oy alan liderler bu hale gelir genelde. Ve yiprandigini dusunuyorum ben. Sinirleri bozuk. Hasta. Yorgun..
aynen arkadaşım katılıyorum tamda bi devlet gb olayların başında ki ona neler söyleniyo her zamn ılımlı konuştu takdir ediyorum her kelimesinde üzüntüsünü hissediyorum ve erdogan sadece bu olayda değil en son bi yerde eleştirildigi içinde yeri degil diye nasılda hiddetlendi cumhur başkanı zor sakinleştirmeye çalışıyo ama nafile kalkıp dövecek nerdeyse son tokat olayındada arınç sakinleştirmeye çalışlıyo nyin öfkeini yaşıyo anlamıyorum pohpohlanmaya çok alıştıda ondan mı anlmıyorum
İkinci gruptakiler bu ülkede kan akıtmaya çalışanlar işte.kimi yerde mumlar yakılıyo üzültüler paylaşılıyo kimi yerlerdede polis arabaları devriliyo ellerde taşlar yüzlerde maskeler bunalr yurdumun insanı değiller bunlar başka memleketin tohumları ...
İkinci gruptakiler bu ülkede kan akıtmaya çalışanlar işte.
Hiç bir zaman destekçisi olmadım olmam.
Neye sinirleniyorum biliyor musunuz?
Ikinci gruptakileri muhalefet diye göstermeleri,birinci gruptaki sağ duyululardan hiç bahsetmemeleri.
İnsanlar her akpli olmayanı böyle sanıyor,bu algıdan nefret ediyorum.
LG-P710 Tapatalk
Gözünün yağını yiyim geçersiz oy atma