Hukumetle baglantisi ne?? biri bana aciklayiversin. basbakana olan tepki kadar sirket sahibi yetkilileri almadi. Sizce asil sorumlu onlar degil mi? Nedir bu baglantiniz öfkeniz hükümete karsi?
Bunlar benim dusuncelerim. Okuyup nasil simdiye kadar tepki yada savunma sekline gecmediysem ve hala olmak uzere sizlere saygi duyuyorsam ayni sekilde saygi beklerim.
Bildigim icin yaziyorum zaten degil mi?hükümetle bağlantısı oldugunu söylediğimi hatırlamıyorum.
siz benim bu yazıyı pembeyle hangi tartısmamdan dolayı yazıdıgımı biliyor musunuz ki bana savunmaya geçtiniz?
Hukumetle baglantisi ne?? biri bana aciklayiversin. basbakana olan tepki kadar sirket sahibi yetkilileri almadi. Sizce asil sorumlu onlar degil mi? Nedir bu baglantiniz öfkeniz hükümete karsi?
Bunlar benim dusuncelerim. Okuyup nasil simdiye kadar tepki yada savunma sekline gecmediysem ve hala olmak uzere sizlere saygi duyuyorsam ayni sekilde saygi beklerim.
Bildigim icin yaziyorum zaten degil mi?
işveren, iş sağlığı ve güvenliği için tüm gerekli tedbirleri almak zorundadır. bunun denetimini de devlet yapar. tüm teftişlerden başarıyla geçmiştir denilen madende iki yüzden fazla insan hayatını kaybediyorsa, sorumluluk hem işverenin hem devletindir. hükümetle bağlantısı budur sanıyorum. sorunuzun muhatabı ben değilim ama biri bana açıklayıversin dediğiniz için yazma ihtiyacı hissettim.
Biliyorsanız bunu sormamanız gerekiyor o zaman.
Ortaya sormak gerekiyormus meger. Cevap cok bir tikanma soz konusu. Dolambacli yollara luzum yok. Soru cevap o kadar
maden ocağınada chpli tekirleri yollamışlar. dinamitleri koyup kaçmışlar
benim kedimede teklif ettiler. ama lokum ya dinamit patlamadan kaçamazsam demiş. redetmiş
Ortaya sormak gerekiyormus meger. Cevap yok bir tikanma soz konusu. Dolambacli yollara luzum yok. Soru cevap o kadar
Söyledi ya insanlar. Siz cevap beğenmiyorsunuz galiba ama işinize gelen bir cevap çıkmaz yani sorduğunuz sorudan.
Madende bir yangın çıkarsa bundan işletme , ikinci yangında devletin müdahalesi gerekir.
Bu işletmede ise daha önce kaç yangın çıkmış. Bu da devletin ihmaline girer ki, olaydan 15 gün önce Soma Önergesi sunuluyor bunu da Akp reddediyor.
Direk tak tak cevaplar bakın. Nasıl ? Beğendiniz mi?
Sanmam
Söyledi ya insanlar. Siz cevap beğenmiyorsunuz galiba ama işinize gelen bir cevap çıkmaz yani sorduğunuz sorudan.
Madende bir yangın çıkarsa bundan işletme , ikinci yangında devletin müdahalesi gerekir.
Bu işletmede ise daha önce kaç yangın çıkmış. Bu da devletin ihmaline girer ki, olaydan 15 gün önce Soma Önergesi sunuluyor bunu da Akp reddediyor.
Direk tak tak cevaplar bakın. Nasıl ? Beğendiniz mi?
Sanmam
gercekten kanım dondu,
ustunu kapatmak icin kafa yormak yerine, olayların tekrarlanmaması icin ilk andan itibaran isciler icin cabalamayacak kadar 3maymunu oynamayı tercih edebilen insanlar varmıs.
Millet olarak kafayı yedik gerçekten. Çok ciddi söylüyorum geçen seçimde AKP'ye oy vermiştim ama bu seçimlerde asla benden onlara oy yok. ASLA.
Cııksaygi duyarim
sorunuzun muhattabı zaten ben değilim hanımefendi ben ne sadece hükümette görürüm suçu ne muhalefetlerde.
benim buraya yazma sebebim konu sahibinin bakış açısını bildiğim içindi hükümete öfekli falan oldugum için değil.
Basbakan her yere yetisemez canim ayrica soma onergesinin amaci bariz bi sekilde 1 mayisa falan baglamak. Ici bos bir onerge hiiiih
Arkadasa yardmci olayim dedim sorchacim :)
Sorumlu bulmadiginiz kisilere karsi neden ofkeli ve tepkilisiniz peki, onceki yorumlarinizla celismiyor musunuz?
Az sakin bu arada, konusuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?