Sosyal medya üzerinden nasıl tanışılır?

Leylaaaa1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2024
4
1
24
Şöyle ki, yaklaşık bir hafta önce bir çocuk istek attı, bir kaç saat sonrasında kabul ederek geri istek attım. O günden beri sürekli story'lerimi beğeniyor, yanıt veriyor. Fakat konuşmalarımız çok basit ve kısa oluyor. Mesela öneçıkan eski hikayeme yanıt veriyor, ama yine konuşma bir-iki cümleyle bitiyor. Beni tanımak için sorular sormuyor, ben de sormuyorum. Peki bu sohbetler nasıl uzayacak? Nasıl bir adım atmalıyım?

Öncesinde tanıdığınız biri mi ? Ortak konular var mı ? Devam etmesini istiyor musunuz muhabbetin? Öyle ise - sorular sorun. Ortak konuya çekin sohbeti - neler yaptığını neler ile meşgul olduğunu - fotoğraf ya da durumla ilgili fikrini vs sorabilirsiniz.

Tanıdığım biri değil. Ortak konular ola bilir ama o konu açmadığı için ben de açmaya yanaşmıyorum işte.

İşte size yabancılık izlenimi vermemek için baştan yoklar gibi size yazıyor sonra işi düştüğü zaman sizinle konuşmaya başlayabilsin diye aklınca sizi yedekte tuttuğunu sanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…