- 29 Nisan 2015
- 26.566
- 91.298
- Konu Sahibi filtercoffee
fotoğraf paylaşırken bu kadar düşünmek de normal değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen zenginlerin hayatını stalk yapmıyor muydun ya ..Bence istiyorsaniz paylasin huzursuz da olmayin nazar da degmez.Emin olun atilan fotograflarinizi hic kimse dort gozle beklemiyor,herkes kendisi paylasmak icin kullaniyor sosyal medyayi.
Lutfen cikin herkes beni stalk yapiyor,kiskaniyorlar beni kafasindan.Son gunlerde goruyorum ay cekemeyenler catlasin tarzi paylasimlar.Milletin isi gucu yok sizi mi cekemicek
Ne sacma bir yorum sen konumu yanlis anlamişin bir kez daha oku benceSen zenginlerin hayatını stalk yapmıyor muydun ya ..
Ne tatli bir gorumce iyi niyetli benceBen foto paylasımından değil foto begenılmesınden rahatsızım
Tacizci sapık bir görümcem
ve gorumcemın cocukları ve kaynanam var
eşimin yenı girdiği işin face sayfasını bıle begenmısler
eşimin iş arkadaslarını, müdürlerinin sunumlarını, organızasyonlarını hepsını begenıyorlar
bizim yasadıgımız siteyi, gittiğimiz otelleri anında begenırler. ben yenı bırıyle arkadas olayım mesela , görümcem anında fark eder , o arkadas oldugum kişinin acık guzel paylasımları varsa( foto , yazı , söz) onları kendı profılınde paylasır . şok olurum . bıktım artık . sırf bu yuzden facemı kapamak ıstıyorum ama orda cok anılarım var kıyamıyorum
Ya komikmisiniz kapatın hesabı .bu dert mi ya ?
Buraya konu açarsan yorum yaparım bu kadar net .ahkam kesmem için konu açıyorsunuz ben ne yapayım.
Hiç düşünmediniz mı açmayı ya da vardı da kapatınız mi
sana vereyim o halde,Ne tatli bir gorumce iyi niyetli bence
Bence istiyorsaniz paylasin huzursuz da olmayin nazar da degmez.Emin olun atilan fotograflarinizi hic kimse dort gozle beklemiyor,herkes kendisi paylasmak icin kullaniyor sosyal medyayi.
Lutfen cikin herkes beni stalk yapiyor,kiskaniyorlar beni kafasindan.Son gunlerde goruyorum ay cekemeyenler catlasin tarzi paylasimlar.Milletin isi gucu yok sizi mi cekemicek
Sadece yakın akrabalar (kuzenler halalar teyzeler vs.) ve yakın arkadaşlar ekli bende. Dıdımın dıdısını eklemiyorum ve yahut hiç tanımadıklarımı. Onları eklesem bende huzursuz olurum ama sadece yakın çevrem olunca sıkıntı olmuyor.
Fotoğraf koyma sıklığı değişiyor bazen 15-20 günde bir koyuyorum bazende 2 gün Ust üste koyduğum oluyor.
Fotoğraflarım genelde kendim ve mutfak üstüne
Hazırladığım masalar kahveler falan.
Dert etmiyorum zaten, niye öyle anlasildim anlamadım. Sadece merak ettim bir ben mı böyle düşünüyorum diye. Bakın siz de "ben yapmam" demişsiniz, o kadar
Iyi de bir derdim var a konu açmişsiniz. Fotografları paylasınca tedirgin oluyorum demişsiniz.herkesin sosyal medyayı nasıl kullandıgıni sormussunuz.kafaya takmıssiniz bu kadar.ben yapmam diyorum ama buraya konu açacak kadar dert etmedim kendime.ayrıca yapmam dedigimde her yedigimi her içtigimi her gezdigimi paylaşmam demek.yoksa kızimın okul gösterisini özel günlerimi paylaşıyorum.
Mesela nazar demissiniz.benim esim de bu konu da serttir.nazar deger diye kizımın fotograflarını paylaşmaz.bu onun tercihi.ben arada paylasırim bu benim tercihim gibi...size kalmis.neden her saatini paylasıyor neden hiç paylasim yapmıyor diye düsünmedim kimse icin de kendim icin de.
gerçekten rahatsızssan neden paylaşıyorsun peki?Selam kizlar Benim aklıma takılan bir mesele var SOSYAL MEDYA. Olsa dert olmasa dert...Malum artık herkes fotoğraf paylaşmak için gezip tozuyor, yiyip içiyor gibi. Sürekli bir fotoğraf akışı ve paylaşım var. Ben fotoğraf paylastigimda inanılmaz huzursuz oluyorum sanki herkes fotoğrafa bakıp kusur bulacakmis, laf edecekmiş gibi(ki foto açıp dedikodu yapan bir ton insan var) ya da görgüsüz gibi mı oluyoruz acaba diyorum. Bı taraftan da beni tanımayan insanlar neden benim özel hayatıma dair bilgi sahibi olsun ki diye düşünüyorum...bir de nazar korkusu var. Fotoğraf paylasinca böyle hissediyorum ama ne yazık ki çoğu kişide olan "foto paylaşma zorunluluğu" hastalığı da azıcık oluşmuş gibi. Sizler ne sıklıkla foto paylasiyorsunuz? Fotolar ne ile ilgili oluyor( aile,ev, dekorasyon,mutfak,çocuk,iş hayatı vs...)? Sosyal medyada fotolar herkese açık mı paylasiyorsunuz? Yoksa benim gibi icten içe temkinli mısınız?
sana vereyim o halde,
neresi tatlı ki?
meraklı ve tacizci
ta istanbuldan bursaya
apt yonetıcımızı bulup o adamın sayfasını begenmıs
meraktan ölecek
ben arac aldım opel marka
o aksam bı baktım opel i begenmıs
kardesım bmw aldı birkac ay snr,
bi baktık bmw yi begenmıs benım gorumcem
kendısı 45 yasında 3 cocuk annesi
bence cok komık
sevımlı değil.
biz bodrum a gidelim , o gun bodrum un sayfasını begenır.
kars a gıdelım , kars ı begenır
boş insan