Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mune hanım bunu beğenmediSadece sosyal medya üzerinden çalışarak gelir sağlamak isteyen hanımlar bana ulaşsın
Nerden biliyorsun ?
Ben bilirimNerden biliyorsun ?
Hiç gidermedin merakimi insafsızBen bilirim
Ne olmuş banlanmışsam ya da yine banlanacaksam Çok önemseseydim yazmazdım ulaşmak isteyen ulaşır Mani olmayalım!!!
Her şekilde dolandiririm diyorsun yaniNe olmuş banlanmışsam ya da yine banlanacaksam Çok önemseseydim yazmazdım ulaşmak isteyen ulaşır Mani olmayalım!!!
Hahahaha benzetme güZeldi Beğendim klavyene sağlıkBu şey gibi oldu :
-Sizde 1000 liranızın 10000 lira olmasını ister misiniz?
Eğer cevabınız evet ise siz dolandırılmayı hak ediyorsunuz.
Rica ederim ama bana ait değil maalesef, bir yerden okumuştumHahahaha benzetme güZeldi Beğendim klavyene sağlık
Yok beeee dolandırıcı değilim de işte sen öyle diyorsan sıkıntı yokHer şekilde dolandiririm diyorsun yani
merve nin dediği gibi fırmısı mıYok beeee dolandırıcı değilim de işte sen öyle diyorsan sıkıntı yok
Yok frm si değilde orflmmerve nin dediği gibi fırmısı mı
Ayy vallahi kolay değil kolay demedim Bende çok uğraşıyorum ama istediğim sevıyeye gelene kadar devamYa var ya böyle teklifler nasıl cezbediyor insanı. Tüm gün iş yerinde yorulmuşsun, bedenin iflas durumda, tam şöyle akşam TV karşısına uzanıp keyif yapacaksın, ordan biri seni dürtüyor gel kolay yoldan para kazan diye. Ahh ahh işte keşke o kadar kolay olsa ama değil arkadaşım. Bu şartlarda hiç değil hele
Şuan çok şaşırdımYok frm si değilde orflm
Yine de güZeldi daha önce okumamıştımRica ederim ama bana ait değil maalesef, bir yerden okumuştum
Ama işte bu devirde kimse kimseye güvenemez ki, bunu nasıl sağlayacaksınız? Ayrıca yasal olması da çok önemli mesela, yani vergisi vsAyy vallahi kolay değil kolay demedim Bende çok uğraşıyorum ama istediğim sevıyeye gelene kadar devam