he bak bunu unutmuştum temam talım dikkat ederim ee senin tercihinin son hali ne :)
sanırım tutanlar Kastamonu ve burdur
Bırde Zonguldak canımm yaz orayıda cunku taban puanı yok yazabılırsın ..
Yazdıkların guzell bolumler canım
saol tatlımmm ya başka psikolji bölümü bildiğin var mı yeni açılmışş tatlımm
saol tatlımmm ya başka psikolji bölümü bildiğin var mı yeni açılmışş tatlımm
meslek öncelikle tatlım onlar meslek çıkışlılardan yer kalırsa ki sanmam 2 senelik okuyabileceğim içime sinen bir meslek yok
Ben tercıhımde
İlkogretım matematık,okul oncesı ogretmenlgı,sınıf ,hemşirelik,anestezi ,Pdr yazmayı dusunuyorumm..
Devlet ve özelden ama aılem sehır dışı yazma dıyor.Sehır dışına verecegımız paraya az daha katıp,burda ozele gıt dıyorlar..
Napsam bılemedım ...
bu yazdıklarım meslek öncelikli değil
hayal ama belki gerçek olur hani bir bakıyomuşuz tercihler kabul olmuş denk gelmişiz ünide
özeller tabiki çok iyi olanaklar, kullanılan materyeller , hocalar, eğitim vs. sahip. Ama ben özellerde okuyanların kendi haklarından çıkabildiklerini düşünmüyorum şehir dışı çok başka bir olay en azından kendi başınasın olası bir durumda kendi hakkından çıkmayı öğrenirsin azıcık sürünürsün ama sana katkısı olur ben bu zamana kadar aileye bağlıydım artık kendime ait bağımsız bişeylerim olsun istiyorum ama herkesin düşüncesi ayrı tabi
Anladım canım ,doğru soyluyorsun aslında ..Orda kendı ayaklarının uzerınde durmayı ögrenıyorsun tek basına..Tecrübe ediniyorsun.Hakkımızda hayırlısı olur inşallah ben kafamda devlet ve ozel unı de belırledım ..Ama tercıh lıstemı tam oluşturmuş değilim..
hiiç acele etme 30 una kadar vaktin var son ana kadar düşün taşın ama kafanı fazlada karıştırma 2 gün sabret bakalım mevlam ne göstericek bize hepimizin hakkında hayırlısı olur umarım
kızlar dün bütün gece uyumadım bir sağa bir sola döndüm uyku tutmadı bir türlü dün kılavuza bakarken bişey farkettim tam puan yazılması gerekiyormuş puanından 1 puan bile yukarısını yazsan çıksa bile kayıda gidilmemesi lazımmış kafam karıştı(
Evet canım ,puanının ustunde yazamıyorsun hatta tam bır puanı geç küsüratlar varya onlarda çok onemlı ...
Dikkat et ,kendı puanından yüksek hıc bı yer yazma 4 yıllık bölümlerde
hocama sordum yaz dedi bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?