sosyal hizmet okuyan yok mu?????

hermosa

Guru
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
25
18
288
Konya
kızlar ben sosyal hizmet 1.sınıf öğrencisiyim hiç okuyan yok mu bilgi almak istiyorummm

bu sene son olarak ugs den aldı selçuk artık tm den alacak diye biliyorum.ben ygs 5 den 454 le falan girdim.

Ben bu sene tercih yapacağım ve türkiyedeki bölümler hakkında bir bilgim yok da. Kısaca bahsedersen çok sevinirim.

bence dönemin en iyi mesleklerinden diyebilirim ben biraz tedirgin geldim ama şimdi zevkle okuyorum çok sevdim mesleği.neler yaptığından bahsedeyim mesleğin mezun olunca sosyal çalışmacı veya sosyal hizmet uzmanı ünvanı alıyorsun toplumdaki sorunlu insanlara danışmanlık yapılıyor bu zaman geliyor yaşlı , özürlü,mülteci,sokak veya kimsesiz çocuklar...vs zaman geliyor tutuklu boşanma davalarında çocuğun durumu hasta hakları birimi gibi çok geniş bir alan ben aklıma şimdilik bunlar geliyor ki bende 1. sınıfım bu sene alıyorum bilgileri ama mesleği sevmek önemli çünki gerçekten sorumluluk isteyen ve fedakarlık isteyen bölüm ben tavsiye ederim düzce de de var orası ygs ile alıyor birde iş bulma imkanı gerçekten kolay bir bölüm herkes 80 almak için uğraşırken 50 ile atama yapan bir bölüm.. benim söyleyeceklerim şimdilik bu kadar sevgilerle başarılar dilerim ..

benim eşim sosyal hizmet uzmanı tabi o 2006 yılında mezun oldu 70 puanla istanbula atandı ama 50 puanla bile atanan oldu. gerçekten çok iyi bir meslek iş alanı çok geniş uzun bir süre de personel açığı kapanmayacak. ben de zamanında tercih etmediğime bin pişmanım şimdi 85-90 almak için uğraşıyorum

maaşını sorsam ayıp olur mu?

şimdi 1700-1800 civarı alıyor ama özelde çalışsa 2.5 milyardan başlıyor maaşlar fakat özel istemediği için kadrolu çalışıyor

gerçekten mi ben bu kadar aldıklarını bilmiyordum hastahane ,shçek te falan nerede çalışıyor

gerçekten mi ben bu kadar aldıklarını bilmiyordum hastahane ,shçek te falan nerede çalışıyor

toplum merkezlerinde, hastanelerde, ÇOGEM'lerde, huzur evlerinde, hapishanelerde, ıslah evlerinde, üniversitelerde, çocuk yuvalarında, kadın sığınma evlerinde ve aklıma gelmeyen bir sürü yerde çalışıyorlar:)

biliyorum onu eşiniz tam olarsk nerde çalışıyor onu sordum :)

benimde kız kardeşim okuyo sosyal hizmetler konya selçukta 2. sınıfta çalışma alanı geniş gerçekten sevmek lazım ama

bu bölüm açık öğretim de de var sanırım bu yıl açıldığı için puansız almışlar bi arkadaşım kayıt yaptırmıştı,önlisan proğramı ,bu 2 yıllık proğramdan sonra önü açık olur mu,bllginiz var mı?teşekkürler..

evet 2 yıl açıktan okuduktan sonra örgüne geçiş yapılıyor, ben de bu sene ygs ye girmiştim 330 aldım açıköğretimden okumayı düşünüyorum

bende bu sene girdim sınava tm3 32bindeyim selçuk üniversitesi yazsam kesin gelir bu bölüm ama ailem sadece hacettepeyi yaz diyor hacettepede geçen sene 30binle almış sizce bana hacettepe kesin gelir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…