benim eşim sosyal hizmet uzmanı tabi o 2006 yılında mezun oldu 70 puanla istanbula atandı ama 50 puanla bile atanan oldu. gerçekten çok iyi bir meslek iş alanı çok geniş uzun bir süre de personel açığı kapanmayacak. ben de zamanında tercih etmediğime bin pişmanım şimdi 85-90 almak için uğraşıyorum
maaşını sorsam ayıp olur mu?
şimdi 1700-1800 civarı alıyor ama özelde çalışsa 2.5 milyardan başlıyor maaşlar fakat özel istemediği için kadrolu çalışıyor
gerçekten miben bu kadar aldıklarını bilmiyordum hastahane ,shçek te falan nerede çalışıyor
toplum merkezlerinde, hastanelerde, ÇOGEM'lerde, huzur evlerinde, hapishanelerde, ıslah evlerinde, üniversitelerde, çocuk yuvalarında, kadın sığınma evlerinde ve aklıma gelmeyen bir sürü yerde çalışıyorlar:)
biliyorum onu eşiniz tam olarsk nerde çalışıyor onu sordum :)
toplum merkezlerinde, hastanelerde, ÇOGEM'lerde, huzur evlerinde, hapishanelerde, ıslah evlerinde, üniversitelerde, çocuk yuvalarında, kadın sığınma evlerinde ve aklıma gelmeyen bir sürü yerde çalışıyorlar:)
bu bölüm açık öğretim de de var sanırım bu yıl açıldığı için puansız almışlar bi arkadaşım kayıt yaptırmıştı,önlisan proğramı ,bu 2 yıllık proğramdan sonra önü açık olur mu,bllginiz var mı?teşekkürler..
eşim istanbuldaki bir toplum merkezinde çalışıyor
Güzel bir bölümmüş.İstanbul içi sadece Maltepe Üniversitesinde var ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?