- 29 Mayıs 2023
- 108
- 28
- 13
- 25
- Konu Sahibi bayangamzeli
Sosyal Fobisi olanlar var mı? Aynı hastalıktan muzdarip olupta iyilesebilen var mı? Gelin dertleselim bu hastalıga sahip bir ben varmışım gibi geliyor, bu derde düşen beni anlayabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de varİnsan içinde rahat edememe kaygı korku endişe kalp çarpıntısı konuşamama heyecan yapma
Çok geçmiş olsun ilaç kullanıyor musunuz benim baya ağır, sizin hafif miBende de var
Ağır değil diye düşünüyorum topluluk önünde konuşma yapmaktan çekiniyorumÇok geçmiş olsun ilaç kullanıyor musunuz benim baya ağır, sizin hafif mi
Peki bu yaşadığınız durum sizi şimdiye kadar biseyden alıkoydu mu? Ben bu yaşıma kadar bı şekilde idare ettim ama iş hayatina başlayınca çok tetiklendi ve şuan da panik atak hastası oldum altında yatan sebebin bu olduğunu düşünüyorum maalesefBenim baya ilerlemiş ailemin yanında da rahat olamıyorum iletişim kanallarim kapanıyor sanki çok sıkıldım bu durumdan, çok zor her gün ne konuşacağım diye düşünmek aşırı yoruyor insanı
Çok geçmiş olsun bende aynıyım adım bile atamıyorum işe, güce.Allahım tez vakitte bize şifa versin canım ilaç kullanıyor musunPeki bu yaşadığınız durum sizi şimdiye kadar biseyden alıkoydu mu? Ben bu yaşıma kadar bı şekilde idare ettim ama iş hayatina başlayınca çok tetiklendi ve şuan da panik atak hastası oldum altında yatan sebebin bu olduğunu düşünüyorum maalesef
Aynisi 30 yaşındayım ise gidemiyorum onun dışında hiç sorun yok ama konu iş olunca böyle oluyor bende çok bunalıyorumPeki bu yaşadığınız durum sizi şimdiye kadar biseyden alıkoydu mu? Ben bu yaşıma kadar bı şekilde idare ettim ama iş hayatina başlayınca çok tetiklendi ve şuan da panik atak hastası oldum altında yatan sebebin bu olduğunu düşünüyorum maalesef
Ben de öyle anlamiyor bu durumu insanlar üzülüyorum ne yapsak ne etsek bilemiyorum disarda arkadas ortamında iyiyim ama iş olunca fena oluyorum neden bilmiyorumÇok geçmiş olsun bende aynıyım adım bile atamıyorum işe, güce.Allahım tez vakitte bize şifa versin canım ilaç kullanıyor musun
Aminn cümlemize inşallah Evet öncesinde cipralex içiyordum hamile olduğum için bıraktım ama işle birlikte panik atak başlayınca lustral verdi doktorumÇok geçmiş olsun bende aynıyım adım bile atamıyorum işe, güce.Allahım tez vakitte bize şifa versin canım ilaç kullanıyor musun
Ay aynısı ya yemın ederım o aramayı geciktirmek ıcın bir sürü bahane uydurdum kendıme resmen depresyona girdim yarım günBugün kandil mesela birilerini aramak benim için işkence resmen. Başka insanlar için çok basit önemsiz olan Bi konu telefon benim için günlerce üzerinde durduğum bu yüzden stres yaptığım Bi olay ve bugün yine telefonda o gereksiz heyecanı yaptım aynı şeyleri yaşadım şuan ne kadar rezil olduğumu düşünüyorum üzülüyorum önereceğiniz iyi gelir dediğiniz Bi yöntem varsa açığım
Sizin nasıl oluyor peki yaşadıklarınız Bi tek kendimizin böyle şeyler yaşamadığını bilmek birbirimize anlatmak belki bize güç verirAy aynısı ya yemın ederım o aramayı geciktirmek ıcın bir sürü bahane uydurdum kendıme resmen depresyona girdim yarım gün
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin ne zamandan beri bu hastalığın belirtileri var doktora gittiniz mi ilaç kullanıyor musunuzMerhabalar bende de bu tür sıkıntılar var ve artık telefonları bile açamıyorum kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor, zil çalıyor aynı şekilde panik içinde kalıyorum, eğer ki o telefonu açmışsam heyecandan konuşamıyorum sesim titremeye başlıyor tıkanıyorum telefonu pat diye karşı tarafın yüzüne kapatıyorum, sonra da toparlamaya çalışıyorum ama karşı taraf anlıyor herhalde durumumu bu yüzden çok rezil oldum. Sonra da bütün gün ve hatta sonraki günler de rezil olduğum zamanı düşünerek hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden, kendimi hayatı zindan ediyorum
Teşekkür ederim hayır doktora gitmedim ilaçta kullanmıyorum dolayısıyla sıkıntımın tam olarak ne olduğunu da bilmiyorum gereksiz aşırı Bi heyecan durumu var bu beni çok zorluyor. Mesela hemen gün yolda tandık biriyle karşılaştım tesadüfen yine heyecan bastı tutulup kaldım selam verdim ama doğru düzgün konuşamadım saçma heyecanım yüzünden, telefon çalsa aniden yine aynı duyguları yaşıyorum maalesef. Siz ilaç kullanıyor musunuz önereceğiniz Bi şey var mıdır durumumaÇok geçmiş olsun Allah şifa versin ne zamandan beri bu hastalığın belirtileri var doktora gittiniz mi ilaç kullanıyor musunuz