• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal Fobisi olanlar gelin dertleşelim💙

bayangamzeli

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2023
108
28
13
25
Sosyal Fobisi olanlar var mı? Aynı hastalıktan muzdarip olupta iyilesebilen var mı? Gelin dertleselim bu hastalıga sahip bir ben varmışım gibi geliyor, bu derde düşen beni anlayabilir🌺

Benim baya ilerlemiş ailemin yanında da rahat olamıyorum iletişim kanallarim kapanıyor sanki çok sıkıldım bu durumdan, çok zor her gün ne konuşacağım diye düşünmek aşırı yoruyor insanı

Benim baya ilerlemiş ailemin yanında da rahat olamıyorum iletişim kanallarim kapanıyor sanki çok sıkıldım bu durumdan, çok zor her gün ne konuşacağım diye düşünmek aşırı yoruyor insanı
Peki bu yaşadığınız durum sizi şimdiye kadar biseyden alıkoydu mu? Ben bu yaşıma kadar bı şekilde idare ettim ama iş hayatina başlayınca çok tetiklendi ve şuan da panik atak hastası oldum altında yatan sebebin bu olduğunu düşünüyorum maalesef 🥺

Peki bu yaşadığınız durum sizi şimdiye kadar biseyden alıkoydu mu? Ben bu yaşıma kadar bı şekilde idare ettim ama iş hayatina başlayınca çok tetiklendi ve şuan da panik atak hastası oldum altında yatan sebebin bu olduğunu düşünüyorum maalesef 🥺
Çok geçmiş olsun bende aynıyım adım bile atamıyorum işe, güce.Allahım tez vakitte bize şifa versin canım ilaç kullanıyor musun

Aynisi 30 yaşındayım ise gidemiyorum onun dışında hiç sorun yok ama konu iş olunca böyle oluyor bende çok bunalıyorum

Çok geçmiş olsun bende aynıyım adım bile atamıyorum işe, güce.Allahım tez vakitte bize şifa versin canım ilaç kullanıyor musun
Ben de öyle anlamiyor bu durumu insanlar üzülüyorum ne yapsak ne etsek bilemiyorum disarda arkadas ortamında iyiyim ama iş olunca fena oluyorum neden bilmiyorum

Aminn cümlemize inşallah 🥺Evet öncesinde cipralex içiyordum hamile olduğum için bıraktım ama işle birlikte panik atak başlayınca lustral verdi doktorum

Merhabalar bende de bu tür sıkıntılar var ve artık telefonları bile açamıyorum kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor, zil çalıyor aynı şekilde panik içinde kalıyorum, eğer ki o telefonu açmışsam heyecandan konuşamıyorum sesim titremeye başlıyor tıkanıyorum telefonu pat diye karşı tarafın yüzüne kapatıyorum, sonra da toparlamaya çalışıyorum ama karşı taraf anlıyor herhalde durumumu bu yüzden çok rezil oldum. Sonra da bütün gün ve hatta sonraki günler de rezil olduğum zamanı düşünerek hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden, kendimi hayatı zindan ediyorum

Bugün kandil mesela birilerini aramak benim için işkence resmen. Başka insanlar için çok basit önemsiz olan Bi konu telefon benim için günlerce üzerinde durduğum bu yüzden stres yaptığım Bi olay ve bugün yine telefonda o gereksiz heyecanı yaptım aynı şeyleri yaşadım şuan ne kadar rezil olduğumu düşünüyorum üzülüyorum önereceğiniz iyi gelir dediğiniz Bi yöntem varsa açığım

Bugün kandil mesela birilerini aramak benim için işkence resmen. Başka insanlar için çok basit önemsiz olan Bi konu telefon benim için günlerce üzerinde durduğum bu yüzden stres yaptığım Bi olay ve bugün yine telefonda o gereksiz heyecanı yaptım aynı şeyleri yaşadım şuan ne kadar rezil olduğumu düşünüyorum üzülüyorum önereceğiniz iyi gelir dediğiniz Bi yöntem varsa açığım
Ay aynısı ya yemın ederım o aramayı geciktirmek ıcın bir sürü bahane uydurdum kendıme resmen depresyona girdim yarım gün

Sizin nasıl oluyor peki? Ben kendimi hazırlayıp iyice rahat hissettikten sonea birini arayabiliyorum ama beklemediğim anda Bi telefon gelmişse elim ayağım birbirine dolaşıyor kalp çarpnrtılarım artıyor bayılacak gibi oluyorum çoğunlukla o an telefonu açamıyorum sonradan dönüyorum tabi karşıdaki kişiyede bir sürü bahane uyduruyorum fakat o an telefonu kendimi zorlayarak açmışsam sonrasında da sesim titriyor nefesim kesiliyor konuşamıyorum bu yüzden k arşı tarafa rezil oluyorum mu acaba karşı taraf halime gülüyor mudur bende Bi sıkıntı olduğunu anlayıp üzülüyor mudur illaki sesimin titremesini anlıyorlardır bide günlerce bunu düşünüyorum

Daha cok samimi olmadığım kişilerde yasıyorum bunu . Denıze girmek gibi benım için hem telefonu açmak hem arqma yapmak anıden hızlıca yaptım yaptım yoksa işkence

Merhabalar bende de bu tür sıkıntılar var ve artık telefonları bile açamıyorum kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor, zil çalıyor aynı şekilde panik içinde kalıyorum, eğer ki o telefonu açmışsam heyecandan konuşamıyorum sesim titremeye başlıyor tıkanıyorum telefonu pat diye karşı tarafın yüzüne kapatıyorum, sonra da toparlamaya çalışıyorum ama karşı taraf anlıyor herhalde durumumu bu yüzden çok rezil oldum. Sonra da bütün gün ve hatta sonraki günler de rezil olduğum zamanı düşünerek hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden, kendimi hayatı zindan ediyorum
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin ne zamandan beri bu hastalığın belirtileri var doktora gittiniz mi ilaç kullanıyor musunuz

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin ne zamandan beri bu hastalığın belirtileri var doktora gittiniz mi ilaç kullanıyor musunuz
Teşekkür ederim hayır doktora gitmedim ilaçta kullanmıyorum dolayısıyla sıkıntımın tam olarak ne olduğunu da bilmiyorum gereksiz aşırı Bi heyecan durumu var bu beni çok zorluyor. Mesela hemen gün yolda tandık biriyle karşılaştım tesadüfen yine heyecan bastı tutulup kaldım selam verdim ama doğru düzgün konuşamadım saçma heyecanım yüzünden, telefon çalsa aniden yine aynı duyguları yaşıyorum maalesef. Siz ilaç kullanıyor musunuz önereceğiniz Bi şey var mıdır durumuma

Back