Doktor verdiyse kullanacaksınız kullanmayın diyenleri boşver sen,ama düzenli kullanacaksın kendi kafana göre kullanıp bırakmıyacaksın yoksa hiçbir faydası olmaz nasıl ki doktor kontrolünde başladıysan yine doktor kontrolünde bırakacaksın zamanı gelince.Merhabalar 15 yaşındayım bana sosyal fobi teşhisi kondu. Ve bir takım ilaçlar verildi sizce kullanmalı mıyım ? Aranızda ilaçları kullanıpta rahatlayan ya da daha kötü olan var mı ? Bu konuda hiç tecrübem yok ilaç kullanmayın diyenlerde var kullanın diyenlerde lütfen bir fikir verin
doktorun verdiği ilaçları neden kullanmaman gerekiyormuş ki? kullanmaman için hangi sebepleri söylediler?Merhabalar 15 yaşındayım bana sosyal fobi teşhisi kondu. Ve bir takım ilaçlar verildi sizce kullanmalı mıyım ? Aranızda ilaçları kullanıpta rahatlayan ya da daha kötü olan var mı ? Bu konuda hiç tecrübem yok ilaç kullanmayın diyenlerde var kullanın diyenlerde lütfen bir fikir verin
Devlet hastanelerini ön yargılı değerlendirmek beklentileri karşılamaz elbette.Yasin küçük bence birkaç farklı doktora daha danis mumkunse özele bile git
devlette pek sallamazlar
Neyin önyargsı iki yıldır istanbul gibi bir şehirde gitmediğim devlet hastanesi kalmadıDevlet hastanelerini ön yargılı değerlendirmek beklentileri karşılamaz elbette.
Hedefe ulaşabilmenin önemli adımı inanmaktır.
İlk yorumunda Devlet hastanelerinde pek sallamazlar diyerek genelleme yapmışsın meryemd.Neyin önyargsı iki yıldır istanbul gibi bir şehirde gitmediğim devlet hastanesi kalmadı
maksimum dinleme süresi 15 o da taş çatlasa
Sağlık konusunda onyargimi buraya yazacak kadar vurdumduymaz biri değilim
Diğer bölümlere lafım yok ama psikiyatri icin böyle bir şey söyledim ve bu konuda çok fazla tecrübem var gerek kendim gerekse çevrem açısındanİlk yorumunda Devlet hastanelerinde pek sallamazlar diyerek genelleme yapmışsın meryemd.
Ben de özelde bulamadığım şifayı devlet hastanesinde buldum.
Dilerim şifa arayanları Allah şifacılarına denk getirsin.
Şimdi iyi misin canım? Sağlıklı günler diliyorum.
Sosyal fobi nedir??Belirtileri ne?Ne zaman doktora gitmeye kadar verdin?Merhabalar 15 yaşındayım bana sosyal fobi teşhisi kondu. Ve bir takım ilaçlar verildi sizce kullanmalı mıyım ? Aranızda ilaçları kullanıpta rahatlayan ya da daha kötü olan var mı ? Bu konuda hiç tecrübem yok ilaç kullanmayın diyenlerde var kullanın diyenlerde lütfen bir fikir verin
Yasin küçük bence birkaç farklı doktora daha danis mumkunse özele bile git
devlette pek sallamazlar
Ben tecrubelerimi yazdım bu da sizin fikrinİz ama yaşı küçük ilaç gibi ciddi bibence bu yorum doğru değil
artık devlette de gayet güzel ilgileniyorlar
hatta özelde soyup soğana çeviriyorlar
ama devlette ihtiyaç olan herşeyi yapıyorlar
Kullan canım sonuçta kafadan alınan bişi değil doktor vermiş ama şüphelerin varsa başka doktorada görünMerhabalar 15 yaşındayım bana sosyal fobi teşhisi kondu. Ve bir takım ilaçlar verildi sizce kullanmalı mıyım ? Aranızda ilaçları kullanıpta rahatlayan ya da daha kötü olan var mı ? Bu konuda hiç tecrübem yok ilaç kullanmayın diyenlerde var kullanın diyenlerde lütfen bir fikir verin
Ben tecrubelerimi yazdım bu da sizin fikrinİz ama yaşı küçük ilaç gibi ciddi bi
Konuda mutlaka bir kaç yere daha görünmesi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?