Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sosis ve salam zararlı mı
- Konu Sahibi Savsancik
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İşlenmiş gıdaların hepsi zararlı kanserojen olduğu söyleniyoYa çok seviyorum salamı uzun süredir sosis yemiyorum kendimi soğutmaya çalışıyorum ama zararı nedir net bilgisi olan var mı sağlıklı markalar bilindik olanları alsak yine mi aynı yanıtlarsanız çok sevinirim
- 21 Nisan 2018
- 8.130
- 30.222
- 548
- 36
- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
Ya çok seviyorum salamı uzun süredir sosis yemiyorum kendimi soğutmaya çalışıyorum ama zararı nedir net bilgisi olan var mı sağlıklı markalar bilindik olanları alsak yine mi aynı yanıtlarsanız çok sevinirim
Sosisin bi makinasi var. Icine plastik oyuncak bile atsan sosis olarak cikartiyor.
Hem kansorejen yüklü, hem de kikirdak, gaga, hayvan tirnagi, göz, burun her sey kullaniliyor.
Biz kasap sosisi ve sucugu aliyoruz. Füme et ve hindi füme de...
- 14 Şubat 2021
- 390
- 273
- 23
- 26
Kasaplar o makinede yapmıyor yani öyle miSosisin bi makinasi var. Icine plastik oyuncak bile atsan sosis olarak cikartiyor.
Hem kansorejen yüklü, hem de kikirdak, gaga, hayvan tirnagi, göz, burun her sey kullaniliyor.
- 14 Şubat 2021
- 390
- 273
- 23
- 26
Sucuğu kasaptan alıyoruz da değerlerini almıyorduk oradanKasap sucugu ye, islenmis gida kanserojen madde iceriyor. Icindekiler kismini okursan orada bir suru koddan olusan katki maddeleri var, onlari internetten arattığında ne zararlari oldugu yaziyor.
- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
Kasaplar o makinede yapmıyor yani öyle mi
Makinada yapiyorlar ama guvendiginiz kasaptan alabilirsiniz. Makinada sorun yok, icine ne koyduklari önemli
- 14 Şubat 2021
- 390
- 273
- 23
- 26
Teşekkür ederim kafam karışmışMakinada yapiyorlar ama guvendiginiz kasaptan alabilirsiniz. Makinada sorun yok, icine ne koyduklari önemli
- 19 Ağustos 2020
- 10
- 7
- 1
- 49
- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.173
- 798
Kasap ürünlerinde koruncu olmuyor mudur, nitrat/ nitrit çok zararlı ya.Sosisin bi makinasi var. Icine plastik oyuncak bile atsan sosis olarak cikartiyor.
Füme et, peynir, balık ben de çok seviyorum, ama o da ağız kanserine sebep diyorlar.
- 2 Ocak 2015
- 6.426
- 15.443
- 448
İzmir'de iseniz size bir kasap önerebilirim, hava soğuk olursa kargo ile de gönderim yapıyorlar. Senelerdir kendisinden alırız. Sosis ve sucuğunu aldık hep, geri kalan et ürünleri zaten her kasapta var. Bu kasabımız yaptıklarına kefil, hatta inceletmeye gönderenler olmuş. Sosisin içinde nişasta var diyor, onun dışında bilindik sosislerin içindekiler yok. Reklam gibi oldu ama ismimi az çok bilenler vardır, böyle bir mesajım hiç yok, satış yapmaya çalışmıyorum yani.