Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşlenmiş gıdaların hepsi zararlı kanserojen olduğu söyleniyoYa çok seviyorum salamı uzun süredir sosis yemiyorum kendimi soğutmaya çalışıyorum ama zararı nedir net bilgisi olan var mı sağlıklı markalar bilindik olanları alsak yine mi aynı yanıtlarsanız çok sevinirim
Ya çok seviyorum salamı uzun süredir sosis yemiyorum kendimi soğutmaya çalışıyorum ama zararı nedir net bilgisi olan var mı sağlıklı markalar bilindik olanları alsak yine mi aynı yanıtlarsanız çok sevinirim
Kasaplar o makinede yapmıyor yani öyle miSosisin bi makinasi var. Icine plastik oyuncak bile atsan sosis olarak cikartiyor.
Hem kansorejen yüklü, hem de kikirdak, gaga, hayvan tirnagi, göz, burun her sey kullaniliyor.
Biz kasap sosisi ve sucugu aliyoruz. Füme et ve hindi füme de...
Sucuğu kasaptan alıyoruz da değerlerini almıyorduk oradanKasap sucugu ye, islenmis gida kanserojen madde iceriyor. Icindekiler kismini okursan orada bir suru koddan olusan katki maddeleri var, onlari internetten arattığında ne zararlari oldugu yaziyor.
Kasaplar o makinede yapmıyor yani öyle mi
Teşekkür ederimMakinada yapiyorlar ama guvendiginiz kasaptan alabilirsiniz. Makinada sorun yok, icine ne koyduklari önemli![]()
Kasap ürünlerinde koruncu olmuyor mudur, nitrat/ nitrit çok zararlı ya.Sosisin bi makinasi var. Icine plastik oyuncak bile atsan sosis olarak cikartiyor.
Hem kansorejen yüklü, hem de kikirdak, gaga, hayvan tirnagi, göz, burun her sey kullaniliyor.
Biz kasap sosisi ve sucugu aliyoruz. Füme et ve hindi füme de...