Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esra comert'i buradan okudum gokcen erdogan instagram hesabindan takipledim ama dedigim gibi burasi referans olmasin cunku viral reklam yapiliyor en dogrusu gidip gorusmek fakat muayeneler de ucretli inanin ben size karamsarlik asilarim kendi adima karamsarim simdilik olamayagim icin. Birebir gorusmenizde fayda varEsra cömert ve Gökçen Erdoğan hakkında iyi yorumlarmı okudunuz?
Herkese merhaba sırf şunu sormak.için üye oldum. Ankara'da hem.ucuz hem de işini iyi yapan bir dr tavsiyesi verir misiniz labioplasti icin? Hem korkuyorum hem maddi imkanım kısıtlı hem de gizli yapacağım yaparsam yardım pls
Herkese merhaba sırf şunu sormak.için üye oldum. Ankara'da hem.ucuz hem de işini iyi yapan bir dr tavsiyesi verir misiniz labioplasti icin? Hem korkuyorum hem maddi imkanım kısıtlı hem de gizli yapacağım yaparsam yardım pls
Aynen canım katılıyorum çok uçuk rakamlar. Ben Silivride Eser Ağarı düşünüyorum bayağı araştırdım fiyatta cazip geldi ve eğitimini almış 4000 tl fiyatı ama 3.500 e yapıyormuş.Merhaba, inanilmaz uçuk geliyor bana rakamlar bütçem dar oldugu icin muhakkak ama hem bu kadar basit oprsyn denilip hem.boyle rakamlar soylenmesi ne bileyim biraz beni aşiyor rakamlar. Kimilerinin kotü deneyimlerini okudukça da iyice korkuyorum simdilik beklemedeyim en azindan on bilgi icin para almasalar hic olmazsa gider gorusuruz ama o da yok.. umarım sizin kolaylikla halolur işleriniz
devlette ücretsiz yaplıyor..boşyere para verme...Herkese merhaba sırf şunu sormak.için üye oldum. Ankara'da hem.ucuz hem de işini iyi yapan bir dr tavsiyesi verir misiniz labioplasti icin? Hem korkuyorum hem maddi imkanım kısıtlı hem de gizli yapacağım yaparsam yardım pls
Merhaba devlette ucretsiz mi yapiliyor cidden? Bunu da arastirayim tesekkurlerdevlette ücretsiz yaplıyor..boşyere para verme...
Teşekkürler..Umarim.iyi ve istedigin gibi gecer operesyon simdiden basarilar selamlar
Ben Esra Çabuk Cömert e 3000tl ödedim devlette de yarısı kadar alıyorlar diye okumuştum burada sen ne kadar Bi bütçe düşünüyorsun ki ortalama en düşüğü bile diyebilirim.Genede araştır aklında bulunsun.Merhaba, özgur kartal bana mumkun degil istanbul. Gökcen Erdogan Esra Cömert ve Eserdag ama bunlarin hepsinin fiyati da cok yuksek simdilik sadece usunme asamasindayim param yok ...
Merhaba, o ismi de cok okudum burada lakin sonra zulfukaroglu vakasina donmesinden korktum cidden memnun musunuz biraz detay yazar misiniz ne zaman oldunuz nasil gecti kac gunde toparlandiniz simdi durumunuz nasil vbBen Esra Çabuk Cömert e 3000tl ödedim devlette de yarısı kadar alıyorlar diye okumuştum burada sen ne kadar Bi bütçe düşünüyorsun ki ortalama en düşüğü bile diyebilirim.Genede araştır aklında bulunsun.
İnsan süphe de kalıyor değil mi burda varmış öyle şeyler benimde doktorum aynı memnunum fakat tek burdan araştırmalarla yaptırılmamalı bende öneri üzerine gittim benim çevremde memnun kalan vardı.Merhaba, o ismi de cok okudum burada lakin sonra zulfukaroglu vakasina donmesinden korktum cidden memnun musunuz biraz detay yazar misiniz ne zaman oldunuz nasil gecti kac gunde toparlandiniz simdi durumunuz nasil vb
Tesekkurler
Teşekkurler cevap icin olursam.ailemden habersiz olacagim bu yuzden de 2 kere dusunuyorum her seyi sonrasini vesaire ..size gecmis olsun ve kolayliklarİnsan süphe de kalıyor değil mi burda varmış öyle şeyler benimde doktorum aynı memnunum fakat tek burdan araştırmalarla yaptırılmamalı bende öneri üzerine gittim benim çevremde memnun kalan vardı.
Ameliyatı oldunuzmuTeşekkurler cevap icin olursam.ailemden habersiz olacagim bu yuzden de 2 kere dusunuyorum her seyi sonrasini vesaire ..size gecmis olsun ve kolayliklar