Az ye de kendine uşak tut diyeydin
Şaka bi yana ayıp bu yapılanlar. Ben de seninle aynı şeyleri yaşıyorum. Ve o yüzden iyi olduğuna az bi şey inandığım insanlara yapışasım geliyor bırakmak istemiyorum ama onların da aynı şeyleri yapmalarından korkuyorum. Sadece kendinin ne kadar değerli olduğunu düşün. Senin onlardan ne farkın var? Kibire kaçmamak kaydıyla, ki anladığım kadarıyla çokk temiz kalplisin :) Ne kadar önemli olduğunu düşün. Salla diğerlerini. Ben öyle yapıyorum. Olmayacak diğer türlü ...
Hep benim başıma geliyor böyle şeyler, açıklamamdaki örneklerden biriydi sadece. Acaba bende bir sorun mu var demeye başladım. Nasıl bir görüntü çiziyorum bilemiyorum. Sanırım sorun bende
sanırım insanlara gerektiğinde net tavır koyamadığın için oluyor...yani şu anlattığın durumda karşındaki insana bunun senin görevin olmadığını sadece içinden geldiği için yaptığını ve böyle bir tepki yerine teşekkürü hakettiğini ima edecek kısa cümleler kurmalısın ....
ha gerisi ona kalmış ister anlar sana saygı duyar ister çeker gider ...
nesacma ya,onun icin kalkmissin geri bide seni suclu duruma dusuruyor
bence sen kendini dusunmen lazim canm
bendede oldu eskiden bu durum,arkadasimn bacagi kirildi otobus duragina gdemiyodu guna,ben taa kac sokak oteden onun evine yuruyordum ve otobuse binmesne yardim ediyodum,sonra okula vardigimzda beni hic tanimmazliktan geliyodu
bence herkes senin sessizliginden suistimal ediyo,ezdirme kendini
Haklısın canım, ben de senin gibi düşünüyorum. Söyledim, kendisi de ilaç almak için zaten kalkıyor olmama güvenip benden istediğini, ama yine de ne eşinin ne de benim onu çaldırmak için çaba göstermediğimi ve yine kendisin kalktığını söyledi. Ben de uzatmak istemedim, orası öğretmenler odası sonuçta tartışma yeri değil diye düşündüm
önemsiz bişey bence,takmaya gerek yok. herkesi takarsanız depresyona girmeniz an meselesi. aman be sen de! diye çıkışıp uzaklaşırdım ben olsam
önce okuduğumda bunu yapan lise öğrencisidir diye düşündüm ama sonraki mesajdan anladığm kadarıyla bir öğretmen. kaç yaşına gelmiş öğretmen olmuş ama hala çocuk gibi davranıyosa bundan sonra da düzelmez bence. sizi çok iyi anlıyorum ben de eskiden sizin gibiydim nerde anormal bir insan var gelir beni bulurdu. kimse onlara tahammül etmezken ben ederdim. ama karşılığında madalya vermedilerhep ben zararlı çıktım. artık kimsenin çocukça davranışlarına kaprislerine katlanmıyorum.bu tip insanlara yol veriyorum ve artık daha mutluyum
siz de kendinizi böyle insanlar için üzmeyin bence.boşverin gitsin...
Canım anlayabiliyorum seni, beni okuldan sonra arayan bire bir vakit geçirmek isteyen kişiler okulda benimle çok uzak gibiler. Sonra bakıyorum akşam yürüyüş yapmak için arıyor mesela. Ya sorunlarımla boğuyor gibiyim ama artık çaresizim kendimi bir garip hissediyorum yahu
Canım anlayabiliyorum seni, beni okuldan sonra arayan bire bir vakit geçirmek isteyen kişiler okulda benimle çok uzak gibiler. Sonra bakıyorum akşam yürüyüş yapmak için arıyor mesela. Ya sorunlarımla boğuyor gibiyim ama artık çaresizim kendimi bir garip hissediyorum yahu
Kızlar ben kendimi sosyal ilişkilerimde başarısız biri olarak görüyorum. İnsanlara ne kadar iyilik yapmaya çalışsam tam tersi durumlar yaşıyorum, kimseye yaranamıyorum ve kötü duruma düşüyorum. Kendime güvenimi çok kaybettim. Bu da beni insanlardan uzaklaştırıyor ve içime kapatıyor. Bir de eskiye göre biraz hassas ve kırılgan oldum
Mesela geçen arkadaş beni yarın sabah kaldırır mısın dedi. Kalktım çaldırdım uzunca, ertesi gün okulda beni suçladı, bir kez çaldırmışım fazla çaldırmamışım. Ben sabahın erken saatinde birisi için kalkıyorum sonra da suçlanıyorum. Buna benzer şeyler benim çok sık başıma geliyor, insanlara olan sempatimi yitirmeye başladım. Lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?