- 24 Ekim 2009
- 1.372
- 39
- 73
Kızlar ben kendimi sosyal ilişkilerimde başarısız biri olarak görüyorum. İnsanlara ne kadar iyilik yapmaya çalışsam tam tersi durumlar yaşıyorum, kimseye yaranamıyorum ve kötü duruma düşüyorum. Kendime güvenimi çok kaybettim. Bu da beni insanlardan uzaklaştırıyor ve içime kapatıyor. Bir de eskiye göre biraz hassas ve kırılgan oldum
Mesela geçen arkadaş beni yarın sabah kaldırır mısın dedi. Kalktım çaldırdım uzunca, ertesi gün okulda beni suçladı, bir kez çaldırmışım fazla çaldırmamışım. Ben sabahın erken saatinde birisi için kalkıyorum sonra da suçlanıyorum. Buna benzer şeyler benim çok sık başıma geliyor, insanlara olan sempatimi yitirmeye başladım. Lütfen yardım edin
Mesela geçen arkadaş beni yarın sabah kaldırır mısın dedi. Kalktım çaldırdım uzunca, ertesi gün okulda beni suçladı, bir kez çaldırmışım fazla çaldırmamışım. Ben sabahın erken saatinde birisi için kalkıyorum sonra da suçlanıyorum. Buna benzer şeyler benim çok sık başıma geliyor, insanlara olan sempatimi yitirmeye başladım. Lütfen yardım edin