Psikoloğa gitmeniz gerekebilir fikrimceÇooook uzun zamandır nefes darlığı çekiyorum göğüs ve kalp doktoruna gittim herşeye bakıldı psikolojik dendi ama geçmek bilmedi artık inanılmaz çarpıntıyla geliyor bir anda elim ayağım boşalıyor sanki uzun bi yol koşmuşum gibi oluyor sürekli doktorlardayım hiç bişey yok diyolarlar başına böyle bişey gelen yaşayan varmı lütfen bir fiki verin hayat kalitem çok düştü.
Haklısınız ama ben yıllardır panik atak hastasıyım ve onun ne olduğunu çol iyi biliyorum bu öyle bişey değil gerçekten nefesim yetmiyo kalp yetmezliği gibiPsikoloğa gitmeniz gerekebilir fikrimce
Merhaba,Çooook uzun zamandır nefes darlığı çekiyorum göğüs ve kalp doktoruna gittim herşeye bakıldı psikolojik dendi ama geçmek bilmedi artık inanılmaz çarpıntıyla geliyor bir anda elim ayağım boşalıyor sanki uzun bi yol koşmuşum gibi oluyor sürekli doktorlardayım hiç bişey yok diyolarlar başına böyle bişey gelen yaşayan varmı lütfen bir fiki verin hayat kalitem çok düştü.
Trioidlerime çok bakıldı birşey çıkmadı başka bir tanı yöntemi varmıdır acabaMerhaba,
Bende de aynı şikayetler vardı. Graves hastalığına ( zehirli guatr ) bağlı çarpıntı olduğu anlaşıldı yıllar yıllar sonra. Şikayetleriniz bana kendi hastalığımı anımsattı. Ufak bir kan tahlili ile durumunuz belli olabilir. Acil şifalar dilerim.
Ya ben panik atak nedir biliyorum bu bianda geliyo sanki çok koşmuşum gibi nefes nefese kalıyorum sıkıştırıyor sonra geçiyor panik atak gibi bişey değilAma panik atak hastasiysaniz ondan olabilir yani. Bendede oluyor bu.
Sizde ne eksikliği çıktıPsikolojik sandığımız çoğu sey aslında vucutta vitamin mineral eksikleri hormon düzensizlikleri.. Daha detaylı kan tahlili, hormon tahlili yapılması gerekiyor. Ben de kendimi panik atak hastasi sanardim meğersem her seyin başı biyolojik eksikliklerden kaynakliymis. Biyolijiyi düzene sokunca psikolojin de sağlamlasiyor kesinlikle,
Başta troit. D vitamini, demir ve b12Sizde ne eksikliği çıktı
Of hepsine bakıldı bende hiç bir sorun yok deniyo amaBaşta troit. D vitamini, demir ve b12
Duzenli sekilde ilaç ve vitamin destegi aldım magnezyumdan çinko hepsi ayri ayri
3 ayda bir de kontrol ettiririm. Dahiliyeye gitseniz genel olarak hepsine bakabilirler
Derin nefesimi alamiyorsunuzHaklısınız ama ben yıllardır panik atak hastasıyım ve onun ne olduğunu çol iyi biliyorum bu öyle bişey değil gerçekten nefesim yetmiyo kalp yetmezliği gibi
Bir anda bir çapıntı ve nefes darlığı geliyor konuşmaya bile mecalim kalmıyo sanki merdiven çıkmışım gibi nefesim yetmiyoDerin nefesimi alamiyorsunuz
O zaman nefes egzersizleri yapmanız tavsiyemdir iyi gelecektir hem de rahatlatır.Of hepsine bakıldı bende hiç bir sorun yok deniyo ama
Eskiden yasadiginiz panik atak semptomlari degisebilir. Panik atagi herkes farkli sekilde yasiyor olmasi gereken zorunlu semptomlar diye bir aey yok. Eger butun tetkikler yapildiysa bir terapiste gitmenizi tavsiye ederim.Bir anda bir çapıntı ve nefes darlığı geliyor konuşmaya bile mecalim kalmıyo sanki merdiven çıkmışım gibi nefesim yetmiyo
Nasıl yendiniz acabaEskiden yasadiginiz panik atak semptomlari degisebilir. Panik atagi herkes farkli sekilde yasiyor olmasi gereken zorunlu semptomlar diye bir aey yok. Eger butun tetkikler yapildiysa bir terapiste gitmenizi tavsiye ederim.
Ben de panik atak hastasiydim artik degilim cok sukur. Benim kalp carpintisi ve nefes alamama seklinde basliyordu.
Canim 3-4 seans psikayatr gittim cok kucuk doz bana ilac basladi 8 ay kullandim. 3 yil gecti hoc atak yasamadim yasamamda artik Allahin izniyle.Nasıl yendiniz acaba
Panik atak olabilir mi canımÇooook uzun zamandır nefes darlığı çekiyorum göğüs ve kalp doktoruna gittim herşeye bakıldı psikolojik dendi ama geçmek bilmedi artık inanılmaz çarpıntıyla geliyor bir anda elim ayağım boşalıyor sanki uzun bi yol koşmuşum gibi oluyor sürekli doktorlardayım hiç bişey yok diyolarlar başına böyle bişey gelen yaşayan varmı lütfen bir fiki verin hayat kalitem çok düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?