• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorunum çenedeki kıllar diyenlere!!!

ezzoo

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
475
2
621
37
Diğer
ya kızlar benm çenemde kıllar war..we annmde de war..ırsi galiba.bu konuda deneyimleriniz warsa yazarmısınız..sir ağda yapmak istemiyorum çünkü tüm yüzümü almak zorunda kalıcam..cımbız da artırdı we sertleştirdi:çok üzgünüm: napsam ki
şimdiden tşk.

iple alıyorum ben çene bölgemdeki tüyleri...sert çıkmıyor birde geç çıkıyor...ablam sir ağdayla aldırıyor yüzünü ama onun çok kötü oldu bence iple almayı öğren kendin iple al...

aslında annem epilasyon aleti ile de alıo annemin epey azaltmış..aceba iple aldıktan sonra karınca yağı mı kullansak

aynı dertten bende muzdaribim :s önceden yoktu nerden cıktıysa bende anlamadım hormonlu sebze meyveleri yiyoruz ondan oluyor sanırım :(( ama ben almıyorum alan arkadaslarım hep cogaldı alma diyor tüy sarartıcımı kullansam diye düsünüyrm bende kullanan varmı acaba ???

bana da çok alam dediler:(ama aldım ama napiim uzuolardı..yoksa almazdım..ama alınca daha güzel oluyor..tabii şöyle bi sorun daha çıkıo ortaya,,tam o bölgede sivilceler:( papatya suyu kullanabilirsin ben kullanmadım ama neden olmasın..

Benim de aynen senin gibiydi cımbızla alınca kalınlaşmıştı. Doktora gittim lazer epilasyon yaptır dedi yaptırmaya başladım tabi mecburen tüm yüzümü yaptılar, hiçbir olumlu yanı olmadığı gibi bütün yüzümü mahvetti. 3 seanstan sonra bıraktım şimdi sir ağda yaptırıyorum ilk birkaç gün iyi oluyo ama sonra tüyler sert sert görünmeye başlıyor hayatımda birçok şeyi de engelliyor. Kararı sen ver ama ne yaparsan yap sakın tüm yüzüne dokundurtma bence, ben bu hale geldimsenağlama

kızlar kırmızı etin aşırı tüketimi kandaki testesteron seviyesini yükseltiyor
ama sakın az tüketmeyede kalkışmayın,aşırı tüketimi yükseltiyor,kolestrolü yükselttiği gibi bu hormonuda yükseltiyor,bi bilimsel çalışma raporunda okumuştum yakın zamanda bu bilgiyi

kızlar benimde aynı şekilde fakat benim daha önce yoktu
polikistikover denelen bir rahatsızlık neden oldu buna
yumurtalıklarla alakalı bir problem bendeki
bu tip bir rahatsızlığınız varsa eğer tedavi görünce geçiyor

kızlar kırmızı etin aşırı tüketimi kandaki testesteron seviyesini yükseltiyor
ama sakın az tüketmeyede kalkışmayın,aşırı tüketimi yükseltiyor,kolestrolü yükselttiği gibi bu hormonuda yükseltiyor,bi bilimsel çalışma raporunda okumuştum yakın zamanda bu bilgiyi

Yani az tüketmek de mi zararlı? Ben birkaç yıldır çok az yerim et sevmiyorum da:bbo:

kızlar benimde aynı şekilde fakat benim daha önce yoktu
polikistikover denelen bir rahatsızlık neden oldu buna
yumurtalıklarla alakalı bir problem bendeki
bu tip bir rahatsızlığınız varsa eğer tedavi görünce geçiyor

ya mrb o hastalıktan bende de war..ama doktorun werdiği hapı kullanmamıştım.özele gideyim diye..sana hangi hağları werdi..bana doğum kontrol hapı werdi :1no2: korktum bende :) meğer yumurtalık kistine de weriliomuş..bide kıllanma için ayrı bi hap werdi..sen de yazarmısın..gidince doktora sorayım..şimdiden çok tşk.

off bende de var ya :( cımbız cok kötü yapıyo agdayla alıcak kadar da uzatamyorum öyle gezmek cok utanc verici:(( napıcam bilmyiorum

yazıların hepsini okudum. lazer epilasyon için 3 farklı yerle görüşmüş biri olarak eğer "tüy" değil de "kıl" düzeyinde, sert ve siyahsa lazere başvurmanızı öneririm. tabi maliyet kısmı da önemli. ben geçen şubat ayda 70 tl ödüyordum. hem de gittiğim yerde kullanılan alet yüzümü berbat etti. ben ağda, epilasyon aleti ile alıp limon tuz sürüorum daha geç çıkyor önerdiğim herkes olumlu sonuç aldığını söylüor. ama tabi çenenize yapın bunu bütün yüzünüze yaparsanız bikaç gün dışarı çıkamıosunuz =)

merhaba arkadaşlar bende sürekli burada yazılanları okuyorum . benimde yaklaşık iki sene önce karın bölgemde kıllanma oldu cansızlardı ama uzuyorlardı mecburen almak zorunda kaldım daha sonra üst bacak içlerimde olmaya başladı sarışın olduğum için sarılardı ilk başta sonrada uçlarından beri kararmaya başladı ama dediğim gibi cansız lardı ama uzundu. arkadaşlarımla bunu konuştuğumda onlardada olduğunu öğrendim fazla önemsemedim taki bu yaz çenemde kıllanma oluncaya kadar. benim yüzümde ayva tüyleri vardı annemdede var ırsi galiba ama bu sefer uzamaya ve sanki uçtan kararmaya başlıyorlar .gözle bakılınca pek belli olmuyor ama güneşte dikkat edilince apacık ortadalar. çenemde ilk başta sarı olan tüyler uçtan kararınca cımbızla aldım bir kaç tanesini ve şimdi onlar sert çıkıyor daha sonra burda okudum ki cımbız tüyü kalınlaştırıp yayıyormuş birdaha asla yüzüme deydirmedim. cildiyeciye gittim. göğüs ucumda çenemde olup olmadığını sordu var diyince hormonlarla alakalı olabilir dedi ve hormon testi yaptırdı ama testte hormonlarım normal çıktı ve yapınla alakalı olabilir dedi bana pek inandırıcı gelmedi.çünkü ben sarışınım bu zamana kadar hiç bıyık yada başka bi sorunum olmamıştı birden bire özellikle son zamanlarda tüylerimin kararması bence normal değil. doktor yaşın nedeniyle lazer yaptırma çünkü tekrarlar iğneli epilasyon yapabilirsin dedi. ama ben haftaya başka bir doktoroda görünmeyi düşünüyorum. özellikle çenemdeki ve bıyık bölgemde küçük küçük siyah yütlerin oluşması beni kötü yaptı tabi evde sürekli aynaya bakıyorum annem sürekli birşey olmadığını söylüyor ama anlamıyor beni :( sarartmayı düşündüm ama oda kıl kökünü besliyormuş ne yapacağımı şaşırdım.annem 20 yaşına gel bi öyle yaptırırsın diyor ama ben recep ivedik gibi olmayı bekleyemem tüylerim ince ve cansızken kurtulmak istiyorum. bu kış iğneli epilasyon yaptırmayı düşünüyorum .kocaeli/ izmit de yaptıran güzel bir yer var mı acaba tavsiyelerinizi alabilir miyim ?

Back