• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorunlu evlilik

hadinur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
663
181
103
34
slm evlendiği günden beri bi huzursuzluktür gidiyor aslında sebep yok ortada ama ben mutlu değilim evde tekim kimse yok yanımda sürekli baskilanmis hissi evden kaçıp gitmek istiyorum bazen nefes alamıyorum sanki napmaliyil sizce düzelir bu durum arkadaşlar bile kocam bebek istiyo ama ben korkuyorum böyle olursa bu evlilik surmez sabır diyorum ama zor kendime sinirleniyorum eşimden kendi halinde

eşim çok ilgisiz konuşmuyor sürekli bireylerle ilgileniyor ama ben yapamıyorum tek başıma konuşma ihtiyacı duyuyorum benle ilgilenmiyor sıkıldığımi bildiği halde çok yoruldum bunaldim napcam ben böyle üstelik çok cekingenim herkesle arkadaş olamıyorum beni sinir ediyor o kadar çok stres yaşadimki onla tanıştığımdan beri bunları düşündükçe sinir oluyorum pisman oluyorum evlendiğime napsam sizce çok yoruldum normal bi evlilik değil bizimkisi değişik geliyor bana insan kendi evinde durmak istemezmi

eşim çok ilgisiz konuşmuyor sürekli bireylerle ilgileniyor ama ben yapamıyorum tek başıma konuşma ihtiyacı duyuyorum benle ilgilenmiyor sıkıldığımi bildiği halde çok yoruldum bunaldim napcam ben böyle üstelik çok cekingenim herkesle arkadaş olamıyorum beni sinir ediyor o kadar çok stres yaşadimki onla tanıştığımdan beri bunları düşündükçe sinir oluyorum pisman oluyorum evlendiğime napsam sizce çok yoruldum normal bi evlilik değil bizimkisi değişik geliyor bana insan kendi evinde durmak istemezmi

öncelikle sorunun kaynağını bulmaya çalış cnm
sıkıntı nerede
mesela cinsel yaşam ne aşamada orada bir sorun varmı

Back