cnm merhaba bız 3.aydan sora uyku egıtımıne başladık
özellıklerı gecelerı hep aynı saatte 22.30 gıbı odamıza gıdıyoruz alt degısıyo pıjamalar gıyılıyo emzırılıyo ısık kısılıyo yatagına yatırılıp emzıgı verılıp muzıgını acıyorum ya eymen nınnı yada kutsı melek bazende yatagının muzıgı
bı ıkı bakınıp uyuyo
ama bunu uygulamak ıcın öncesınde 2 yada 2.5 saat uyumamış oluyo yanı 20.30 yada 21 den sonra hıc uyutmuyorum ve sureklı onu yorucu aktıvıteler yapıyorum uykusu ıyıce sıkıstıgı ıcın kolay uyuyo dalana kadar bı 20 dk falan muzıgını kapatmıyorum
gece emme olayına gelınce bızımkıde 2 saat bazen 1.5 saatte emmek ıstıyo cnm ama emzırdıkten sonra uyumaya devam edıyo hıc muhatap olmuyorum ısıkta gece lamba modunda oluyo sabah 10 bazende 9.30 gıbı kalkıyo
2 saat uyanık kalıp yenıden uykusu gelıyo genelde 2 saat uyanık kalıyo
bıde odamda mutlaka ve mutlaka kara perde kullanıyorum kızlar
kızlar bıde karanlık odada yatmak beeyın gelısımı ıcınde cok öenmlıymış erkan topuz amcam söyledı eger bı kara perdenız yoksa yaza kadar edının derım sabahın 6 sında cın gıbı gözlerle karşılasabılırsınız
yarencim sen kara perde diyorsun ben oğlumun yüzünü görebilmek için doğduğundan beri yatak odamın kapının önü koridorun sonu oluyor . koridor asma tavan spot lambalı en sondaki lambayı açık bırakıyorum =))
yarencim sen kara perde diyorsun ben oğlumun yüzünü görebilmek için doğduğundan beri yatak odamın kapının önü koridorun sonu oluyor . koridor asma tavan spot lambalı en sondaki lambayı açık bırakıyorum =))
annecikler 2 gündür oğlumun kafası çok terliyor dikkatimi çekiyor , gece emzirmeye diye alıyorum kafası su gibi olmuş. çok kalında giydirmiyorum ; kolsuz çıtçıtlı body nin üzerine kollu çıtçıtlı body altına ince penye ayağı kapalı alt onların üzerinede mothercare ın üçlü paket penye tulumlarından .kollar bacaklar 2 kat sırt 3 kat olmuş oluyor . üzerine iki tane penye battaniye atıyorum uyurkende o kadar. acaba hasta mı olacak ki terliyor kafası ?
annecikler 2 gündür oğlumun kafası çok terliyor dikkatimi çekiyor , gece emzirmeye diye alıyorum kafası su gibi olmuş. çok kalında giydirmiyorum ; kolsuz çıtçıtlı body nin üzerine kollu çıtçıtlı body altına ince penye ayağı kapalı alt onların üzerinede mothercare ın üçlü paket penye tulumlarından .kollar bacaklar 2 kat sırt 3 kat olmuş oluyor . üzerine iki tane penye battaniye atıyorum uyurkende o kadar. acaba hasta mı olacak ki terliyor kafası ?
tatlım ben sabahlşarı ıcın dedım gece bzımde odamızda ayarlı lambamız var en kısıgına alıyoruz
sabah erkenden aydınlık olmasın dıye kara perde yaptırdım cıft katEki Görüntüle 651622
mertur yanlış hatırlıyosam affola reflu varmıydı bebgınde
oğlum bugün sadece iki defa 5 er dakika uyudu :s bir süpürge yapayım dedim on sefer paşamın başına geldim , oyalıyorum gidiyorum bir iki dakika süpürüyorum geri tekrar başına getirtiyor avazı çıktığı kadar bağırarak. şimdi kucağımda uyudu . korkuyorum bırakırsam uyanacak diye :s hiçbirşey yapamıyorum şimdi de öyle bir acıktım ki annem yanımda olsaydı diyorum
ay cnm ya sıkıntısımı varkı acaba bızımkkıde bugun baya uyudu bukdar uyumazdı gunduzz
arasta supurge duydummu hemen uyuyo ay ınsan bazen cok arıyo annesını benım annemde yakında otuemuyo kv de
benimkisi doğduğundan beri uykusuz bebek .
nasıl bebektir anlamadım gitti zaten , bebek dediğin acıkır uyanır , emer uyur . benimkisi benide uyutmuyor kendiside uyumuyor . uykusu çok az .
süpürge yaparken bende onu düşündüm ; milletinki süpürge sesinde uyur benimkisi aksine daha da gözlerini açıyor =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?