SORU'nlu ANNECİKLER =)

cnm merhaba bız 3.aydan sora uyku egıtımıne başladık
özellıklerı gecelerı hep aynı saatte 22.30 gıbı odamıza gıdıyoruz alt degısıyo pıjamalar gıyılıyo emzırılıyo ısık kısılıyo yatagına yatırılıp emzıgı verılıp muzıgını acıyorum ya eymen nınnı yada kutsı melek bazende yatagının muzıgı
bı ıkı bakınıp uyuyo
ama bunu uygulamak ıcın öncesınde 2 yada 2.5 saat uyumamış oluyo yanı 20.30 yada 21 den sonra hıc uyutmuyorum ve sureklı onu yorucu aktıvıteler yapıyorum uykusu ıyıce sıkıstıgı ıcın kolay uyuyo dalana kadar bı 20 dk falan muzıgını kapatmıyorum
gece emme olayına gelınce bızımkıde 2 saat bazen 1.5 saatte emmek ıstıyo cnm ama emzırdıkten sonra uyumaya devam edıyo hıc muhatap olmuyorum ısıkta gece lamba modunda oluyo sabah 10 bazende 9.30 gıbı kalkıyo
2 saat uyanık kalıp yenıden uykusu gelıyo genelde 2 saat uyanık kalıyo
bıde odamda mutlaka ve mutlaka kara perde kullanıyorum kızlar

Ben uzunca bi zamandır On On bucuk gb yatiriyorum ama soz zamanlarda uyku düzeni acaip bozuldu. Gece uyumak bilmiyo geceyarısı uyaninca da iki saat bazen uc saat oturuyoruz ki altini degistormoyorum konuşmuyorum karanlik oda isik acamiyorum ama tinn... Napcam olmuyo sik sik uyanmasida cabası dediğiniz gb

benim oğlum kolik bir bbebek hakikaten 1 saat 1.5 saat sallayarak zoraki gece uykusuna geçiyor.
saç kurutma makine emzik kundak ve çingene beşiği eşliğğinde uyuyor. sonra 2 saat 3-4 saat aralıkla uyanıyor. en erken 2 saate uyanır. gece 10.30 gibi çalışmaalr başlar ben 12 gibi uyumuş olur gündüz de 11 gibi en erken 10 da uyanır. 1 saat bakınıp yine uyur. ama çingene beşiğinde sürekli sallanarak.
yatmadan önce banyo yaptırsan biraz masaj yapıp kundaklayıp emzik ver dizinde salla belki faydası olur

yada yatarak emzir saçını okşa hafifde müzik aç.

kızlar bıde karanlık odada yatmak beeyın gelısımı ıcınde cok öenmlıymış erkan topuz amcam söyledı eger bı kara perdenız yoksa yaza kadar edının derım sabahın 6 sında cın gıbı gözlerle karşılasabılırsınız

yarencim sen kara perde diyorsun ben oğlumun yüzünü görebilmek için doğduğundan beri yatak odamın kapının önü koridorun sonu oluyor . koridor asma tavan spot lambalı en sondaki lambayı açık bırakıyorum =))

kızlar ben bişey farkettim uyku düzeni değişirken benim kızımda çok huzursuz oluyor mesela hergece 2- 2.30 dan önce uyumayan kızım geçenlerde 4 e kaday uyumadı devamındaki günün gecesi 12.30 da uyudu sonra 1 şimdi de 1- 1.30 gibi uyuyor. şaşırmayın bunlar benim için erken saatler 3 aylık olana kadar sabah ezanlarına kadar oturduğumuz günleri bilirim. :53:

yarencim sen kara perde diyorsun ben oğlumun yüzünü görebilmek için doğduğundan beri yatak odamın kapının önü koridorun sonu oluyor . koridor asma tavan spot lambalı en sondaki lambayı açık bırakıyorum =))

bizde hep açık bırakıyoruz koridorun ışığını. o etki etmiyo bizde.

annecikler 2 gündür oğlumun kafası çok terliyor dikkatimi çekiyor , gece emzirmeye diye alıyorum kafası su gibi olmuş. çok kalında giydirmiyorum ; kolsuz çıtçıtlı body nin üzerine kollu çıtçıtlı body altına ince penye ayağı kapalı alt onların üzerinede mothercare ın üçlü paket penye tulumlarından .kollar bacaklar 2 kat sırt 3 kat olmuş oluyor . üzerine iki tane penye battaniye atıyorum uyurkende o kadar. acaba hasta mı olacak ki terliyor kafası ?

tatlım ben sabahlşarı ıcın dedım gece bzımde odamızda ayarlı lambamız var en kısıgına alıyoruz
sabah erkenden aydınlık olmasın dıye kara perde yaptırdım cıft kat $091020121655.jpg

annecikler 2 gündür oğlumun kafası çok terliyor dikkatimi çekiyor , gece emzirmeye diye alıyorum kafası su gibi olmuş. çok kalında giydirmiyorum ; kolsuz çıtçıtlı body nin üzerine kollu çıtçıtlı body altına ince penye ayağı kapalı alt onların üzerinede mothercare ın üçlü paket penye tulumlarından .kollar bacaklar 2 kat sırt 3 kat olmuş oluyor . üzerine iki tane penye battaniye atıyorum uyurkende o kadar. acaba hasta mı olacak ki terliyor kafası ?

cnm kımısı dıs cıkartacagı ıcın kımıde d 3 eksıklıgınden dıyo ınankı bende bılmıyorum ama cok gıydırmıyosun cnm

yok bişiy olmayacaktır benim oğlumun 2 aydır başı terliyor altı tek kat ve çorap üstü 2 kat. kundaklayıp tek battaniye ile yatırıyorum

benim oğlumunda aynı yataktan kalktığı zaman özellikle ensesi çok terliyor fazlada giydirmiyorsun merak etme.Bir sorun olduğunu düşünmüyorum erkek çocuklarda kızlara göre daha fazla terleme olabilirmiş

içinizde sadece mama veren varmı tam hatırlayamıyorum ama varsa cevabınızı bekliyorum.Oğlum normalde 2 saatde 110cc bazen 120cc içerdi ama bu aralar özellikle gece azalttı inşallah kilosunda bir sorun olmaz ek gıdaya geçtim diyede olabilir diye düşünüyorum sizinkiler ne kadar içiyor?

Bizim doktorumuz gece sürekli kalkan bebeğin geniz akıntısı vardır dedi bunun için kafası yattığı yerden daha dik olsun dedi bende yastığını biraz daha yükselttim...
benim oğlum son 4 gündür süper hem gece uyuyor hem gündüz ama ne zaman banyo yapsak bütün düzenimiz değişiyor o yüzden banyo yaptırmayı hiç sevmiyorum gece 12 den önce uyumuyor erkene almaya çalıştım ama bu seferde gece çok kalkmaya başladı o yüzden 12 ye kadar uyumasına müdahale etmiyorum 12den sonra salyyarak ellerini tutatrak uyutuyorum bazen yatağına koyup sallıyorum yani düzenimiz düzensizlik...

oğlum bugün sadece iki defa 5 er dakika uyudu :s bir süpürge yapayım dedim on sefer paşamın başına geldim , oyalıyorum gidiyorum bir iki dakika süpürüyorum geri tekrar başına getirtiyor avazı çıktığı kadar bağırarak. şimdi kucağımda uyudu . korkuyorum bırakırsam uyanacak diye :s hiçbirşey yapamıyorum şimdi de öyle bir acıktım ki annem yanımda olsaydı diyorum :(

oğlum bugün sadece iki defa 5 er dakika uyudu :s bir süpürge yapayım dedim on sefer paşamın başına geldim , oyalıyorum gidiyorum bir iki dakika süpürüyorum geri tekrar başına getirtiyor avazı çıktığı kadar bağırarak. şimdi kucağımda uyudu . korkuyorum bırakırsam uyanacak diye :s hiçbirşey yapamıyorum şimdi de öyle bir acıktım ki annem yanımda olsaydı diyorum :(

ay cnm ya sıkıntısımı varkı acaba bızımkkıde bugun baya uyudu bukdar uyumazdı gunduzz
arasta supurge duydummu hemen uyuyo ay ınsan bazen cok arıyo annesını benım annemde yakında otuemuyo kv de

ay cnm ya sıkıntısımı varkı acaba bızımkkıde bugun baya uyudu bukdar uyumazdı gunduzz
arasta supurge duydummu hemen uyuyo ay ınsan bazen cok arıyo annesını benım annemde yakında otuemuyo kv de

benimkisi doğduğundan beri uykusuz bebek .
nasıl bebektir anlamadım gitti zaten , bebek dediğin acıkır uyanır , emer uyur . benimkisi benide uyutmuyor kendiside uyumuyor . uykusu çok az .
süpürge yaparken bende onu düşündüm ; milletinki süpürge sesinde uyur benimkisi aksine daha da gözlerini açıyor =)

cnm ne yapalım burdan devam edelımmmı
ısme bı ekleme yapıp kızlara duyuralır kasım ıcerıg olsun cnm
sorunlu kasım annelerı falan gıbı mesela ıkı taraftada duyururuz sen ne dıyosun cnm

benimkisi doğduğundan beri uykusuz bebek .
nasıl bebektir anlamadım gitti zaten , bebek dediğin acıkır uyanır , emer uyur . benimkisi benide uyutmuyor kendiside uyumuyor . uykusu çok az .
süpürge yaparken bende onu düşündüm ; milletinki süpürge sesinde uyur benimkisi aksine daha da gözlerini açıyor =)

haha elbet duzene gırcek annesı ama ne zman bıde o var yanlız olmanda kötu cnm ınsan arada nefes almk ıster

Back