Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sorunlarımızı sevinçlerimizi çocuk sağlığı & eğitimi başlığı altında paylaşalım
- Konu Sahibi Begum84
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?saol rosacım benim:) öpüldün:) bu arada bim oğlumda arada öle oluyo zaten gazlı bi bebek bişey değil yani merak etme ama devam ederse dr ara muhakkak. benimkini ilaçlar yapıyo birazda.
yasemincim sen bizim gönlümüzde mart annesisin canım benim tecrübelerinin bize faydası dokunacak değilmi şekercim..
yasemincim sen bizim gönlümüzde mart annesisin canım benim tecrübelerinin bize faydası dokunacak değilmi şekercim..
canım isal olması uzun sürüyorsa dr götürmelisin ama uzun değil ve günde 1 kere yapıyorsa kakasını korkma ama 2-3 ve daha fazla isal yapıyorsa önce dr ara sonra gerekirse dr götür cnm
ya nasıl yani anlamadım benim oglumun her bezi kakalı bide sulu ama bu dogdu dogalı böyle emdigi için normal degilmi acaba bendemi dr getirsem