• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunlar ...

Hanımlar iyi günler ..
Sorunumu sizlere anlatıp içimi dökmek istedim ..
Birazda akıl almak .
Bu aralar çok sıkıntılıyım ..
Kayınvalidem kaynımı birazda siz bakın diyerek bize yolladı eşim bana hiç sormadan işe başlattı ..
Bu süreçte kayınvalidem vefat etti ..
Kaynım bize tamamen yerleşti ..
Ve düzenimiz tamamen alt üst oldu ..
Huzurumuz kalmadı ..
Eve kaynım değil sanki bana kuma geldi ..
Çok kötü durumdayım bugüne kadar aileme yansıtmadığım herşeyi aileme yansıtmaya başladım ..
Çünkü özelimiz özel alanımız hiç bişeyimiz kalmadı ..
Eşim kardeşi geldikten sonra değişti ..
Çoçuk gece ağladığında sen çok yorgunsun ben bakarım diyen adam yeter uyutmadınız demeye başladı ..
İzinli gününde bana evi toplayalım çocukla dip köşe zor oluyor diyen adam kardeşiyle hafta sonu planı yapmaya başladı ( beni dahil etmeden)
Her çocuğu kucağına verdiğimde bir bahane bulmaya başladı ve kardeşime ver diyip durdu ..
Sorumluluklarını göz ardı etmeye başladı ..
O kadar doldumdu durup durup gözlerinden yaşlar süzülüyor ..
Asıl olaya geleyim ..
Ayağımı incittim benimle tartışmaya kalktı ..
Senin dikkatsizliğin diye Ayağım mosmor oldu ..
Hastaneye gidelim diye kaynım geldi gitmedim gitmek istemedim ayağıma krem sürdüm sardım ..
Kardeşim akşam bize uğradığında gördü abla hastaneye gidelim desede gitmedim ..
Ağrım çok vardı çocuğu eşime verdim çocuk eşimde durmuyor çünkü çocuk unutmuş tanımıyor eşimde asla çocuk dursun veya sakinleşsin diye çaba göstermiyor.
Ertesi sabah yanı pazar günü babam aradı ya kahvaltıya gelin yada biz kahvaltılıkları alıp geliyoruz torunumuzu özledik diye ..
Aslında olayların farkındalarmış ( kardeşim söyledi)
Ne olup bitiyor diye bakmaya geldiler ..
Oturdum yemek yedik babam annem çıktılar ..
Ben herkesi geçiriyordum babam arabaya gitti anneme tabaklarını veriyordum ..
Annem eşime dönüp .
X her zaman seni över seni tutardımya ..
Kardeşin geldikten sonra çok değiştin dedi ..
Bbende herkes yaptığını kendine yapar kendinden soğutur bu davranışarı dedim
Kardeşi de yanındaydı eşimde annemlerle gidicek dolaşıcaklarmış ..
Erken gel dedim eşime ..
Kaynımda dönüp bizi bekleme bir rahat bırak gene bana uyucak 9 da getiricem kocanı dedi ..
Ben sadece baktım eşim herkese inin dedi ..
Herkes merdivenden indi ben eşime ..
Kendin bu evliliği bitiriyorsun sabrım tükendiğinde bana kelebek neden gidiyorsun diye sorma bu yaptıkların yüzünden gidicem birgün kendini düzelt dedim ..
Eşim gitti 2 saat içinde geri döndüler ama suratlar Beşkarış .
Kardeşimde yanımdaydı ..
Kavga çıktı tartışma yaşandı kardeşimde maalesef herşeye şahit oldu .
Bende kardeşime gel gidelim parka hem hava alırız hemde çocuk mamasını açık güneşli havada yer dedim ..
Çıktık eşim aradı gittiğin gibi dönüceksin eşşekler gibi geliceksin diye ..
Kardeşim aradı enişte ne diyorsun sen biz parka çıktık diye paaat parka geldi eşim ..
Telefon kapanır kapanmaz ..
Kardeşi yok yanında hiç birşey olmamış gibi ve kibar davranıyordu ..
Kardeşi varken de ben erkeğim bu evin reisiyimini gösterme derdinde ..
Anlıcağınız usandım. .
Kafamda bazı şeyler kuruyorum ..
Şeytan diyor Bırak çık git kadın sığınmaya ..
Ailemin yanına gidemem ev küçük herkes düzeninde ayaklarımın üstünde durmalıyım ama nasıl ??
Bakıcı tutsam ev tutsam ..
Birikimim yok kredi çekemiyorum ..
Yıllardır çalışmıyorum iş bulabilecek miyim .
Siz niye ayri eve cikacaksiniz ki hatirladigim kadari ile esin iş bulamadi sabikadan ötürü,aileniz sizi memlekete götürdü ev tuttu eşini işe yerlestirdi illa birinin gitmesi gerekiyorsa eşin gitmeli,hatta ben olsam senin yerinde amcana soylerdim isten cikart vs esin anladigim kadari ile ailenize çok güveniyor.

Sizin bütün konularınızı okuyorum
Eşinize çok kızıyorum
İnsan kardeşine tabii ki sahip çıkar ama belli yere kadar
Kaynınıza ayrı bir ev tutulsa olmaz mı

Önceki konularınızdan yanlış hatırlamıyorsam evi size babanız verdi. Ee bananızın da işinde çalışıyor. Siz nereye niye gidiyorsunuz???

Önceki konularınızdan yanlış hatırlamıyorsam evi size babanız verdi. Ee bananızın da işinde çalışıyor. Siz nereye niye gidiyorsunuz???
Çünkü ayrılması gerektiğini biliyor.
Kendini kandırmak için o bahaneler.
Sığınma evi falan duygu sömürüsü.
Sanki arkasında dağ gibi ailesi yokmuş gibi düşünmesi enteresan.

Kocasına kızsa da kendisi de kocası gibi. Sırtını dayadı ailesine. Kocişiyle parazit gibi yaşıyor.

Git ailenin yanında kal. Ev küçük müçük de olsa kızlarını torunlarını sığdıramayacaklar mı? Aile ne için var? Bu rezilliği çekmeni istemiyorlardır. Bu arada eşinin aklı başına gelir konuşur halledersiniz sorunlarınızı. Kaynını da gönderirsiniz. Gelmezse de girersin bir işe, biraz annen idare eder, sonra kreş falan derken kendi düzenini kurarsın. Ya daha büyük bir eve çıkarsınız, ya da ayrı ev tutarsın. Bu adamı da bir güzel boşarsın.

ya kardeşin gidiyor burdan ya da ben gidiyorum demedikten sonra çözülecek gibi değil senin durumun.en kötü çık git babanların küçük de olsa evinde bir süre kal.

Kocasına kızsa da kendisi de kocası gibi. Sırtını dayadı ailesine. Kocişiyle parazit gibi yaşıyor.
Hadi ya. Sığınma evini görünce ben de ailesi fakir 2 göz odada 5 kişi yaşam mücadelesi veriyorlar falan sanmıştım. Hani boşansa sokakta kalacak gibi.

Birde kendi ayaklarım üzerinde durmam gerek diye yazmış ama suan da ailesinin desteğiyle bir şekilde hayatlarıni devam ettiriyorlar. Sığınma evi de esi yola gelir belki diye düşünülmüş bir yol.

Hadi ya. Sığınma evini görünce ben de ailesi fakir 2 göz odada 5 kişi yaşam mücadelesi veriyorlar falan sanmıştım. Hani boşansa sokakta kalacak gibi.
Yok yahu.
Ailesi ev kurdu, amcası iş verdi kocasına. 300-500 maddi destek de veriyorlar.

İş bulamam, aileme sığamam diye ağlaması komik kaçıyor.

Birde kendi ayaklarım üzerinde durmam gerek diye yazmış ama suan da ailesinin desteğiyle bir şekilde hayatlarıni devam ettiriyorlar. Sığınma evi de esi yola gelir belki diye düşünülmüş bir yol.
Eşinin umrunda bile olmaz çünkü ailesi izin vermez.

yok bide ne zaman adam kuyrugu azcik kaldiracak hale gelse konu sahibine etmedigi kalmiyo. su an böyle gitmesinin nedeni adamin eziklerin efendisi olmasi.

o ise kendi girse evi barki kendi kurup cekip cevirse gör bak neler ediyodu konu sahibine. ama konu sahibi sadece isine gelen yerleri görüp dert yakiniyo.

esi calismasina ragmen ailesinden destek alan kadin ne demeye siginma evine gidecek acaba. zorda kalinca herseyi toplayip yeni bi hayat sundular yanlarinda.

yok bide ne zaman adam kuyrugu azcik kaldiracak hale gelse konu sahibine etmedigi kalmiyo. su an böyle gitmesinin nedeni adamin eziklerin efendisi olmasi.

o ise kendi girse evi barki kendi kurup cekip cevirse gör bak neler ediyodu konu sahibine. ama konu sahibi sadece isine gelen yerleri görüp dert yakiniyo.

esi calismasina ragmen ailesinden destek alan kadin ne demeye siginma evine gidecek acaba. zorda kalinca herseyi toplayip yeni bi hayat sundular yanlarinda.
Kendisini acındırıyor kendisine.
Valla enteresan durumlar.

Valla kocasını o kadar cok merak ediyorum ki hani bulunmaz hint kuması ya bir kıvanc tatlıtug bir ne bileyim tarkan falan mıki bu kadar aile boyu adamın üstüne titriyorlar

Kardeşi ile bu evde ..
Evet ailem tuttu ama ev babamın değil ailem taşıdı ama ev kira ..

Yok yahu.
Ailesi ev kurdu, amcası iş verdi kocasına. 300-500 maddi destek de veriyorlar.

İş bulamam, aileme sığamam diye ağlaması komik kaçıyor.
Doğru ama bizimkilere durumu anlattığımda bassettiğimde kaynımın gidiceğini geçici olduğu söyleyip nasiyat veriyorlar ..

Back