Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sorunlarımızı sevinçlerimizi çocuk sağlığı & eğitimi başlığı altında paylaşalım
canım isal olması uzun sürüyorsa dr götürmelisin ama uzun değil ve günde 1 kere yapıyorsa kakasını korkma ama 2-3 ve daha fazla isal yapıyorsa önce dr ara sonra gerekirse dr götür cnm
aslında ben şubat annesiyim ama ben bebeğimi martta bekliyordum sıpacığım erken geldi napıyım alıştım buraya elim hala mart annelerine tıklıyo nedense :roflol:
saol rosacım benim:) öpüldün:) bu arada bim oğlumda arada öle oluyo zaten gazlı bi bebek bişey değil yani merak etme ama devam ederse dr ara muhakkak. benimkini ilaçlar yapıyo birazda. yasemincim sen bizim gönlümüzde mart annesisin canım benim tecrübelerinin bize faydası dokunacak değilmi şekercim..
ya bu arada hep mart doğumlular erkek dimi? bizim oğlanlara kız bulmakda zorlanıcaz valla ilerde:) ben kime sorsam ya erkek bebek bekliyor yada oğlu var..
benimkininde öyle feraycım daha düzenli olmaz heralde. 0-3 ay arası bir bebek günde ortalama 17-18 saat uyurmus.3-6 ay arası bir bebekde ortalama 15 saat uyurmuş
benim 25 subatta dogdu oglum ben de mart syaılabilirim:)) benimki 1 kere sulu kaka yaptı doktor normal dedi surekli olursa ve atesi cıkarsa o zaman iyi degilmis takip et canim 1 kereden bisey olmazmis ya anne olmak ne zor arkadaslar o aglayinca icim aglıo benim de
canım isal olması uzun sürüyorsa dr götürmelisin ama uzun değil ve günde 1 kere yapıyorsa kakasını korkma ama 2-3 ve daha fazla isal yapıyorsa önce dr ara sonra gerekirse dr götür cnm
kızlar bebeğim emzik kullanıyo bu aralar emziği vermediğim zaman cok cok ellerini parmaklarını emmeye çalışıyo sizinkilerde ellerini emmeye çalışıyor mu