Sorun nerede? Kimde?

serraenes34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2016
9
0
31
3.5 yıllık bi ilişkimiz var. Teyzemin kullandığı bi cümle vardır her zaman. "Cicim ayından sonra s.çım ayı başlar". Her ilişki aynı olacak diye birley yok tabi ama büyük çığunluk böyle sanırım. Ve bizde böyleyiz galiba. İlk zamanlar -cicim aylarında- "aşkım, bebeğim, meleğim" diyen sevgilim , son birkaç aydır "laan, hopp" diye hitap ediyor. He bu arada biz ayrı şehirlerdeyiz o hala üniversite ojumakta. Yine ilk zamanlar bana sevdiğini söyleyen adam şimdi söylemiyor. Sebebini sorduğumda ise çekindiğini söylüyor. Başka konularda -cinsellikte- hiç çekinme yok. Görseniz aslan gibi kükrüyor. Ben romantik olmasını beklerken o aksine davranıyor. Ben hep aşkım, canım, sevgilim diye hitap ediyordum ta ki birkaç ay öncesine kadar. Artık içimdeki sevgiyi dışıma vurmuyorum. İçimde saklıyorum. Sırf o bana böyle çekimser davrandığı için. 3,5 yıllık sevgiliyiz bi kere bile bana hediye almadı. Bu beni çok üzüyor , çok kırılıyorum. Arkadaşlarım şaşırıyor bu duruma. Bi tek bile hediye almaz mı insan diyorlar. Haklılar. Ama ben hep sevgilimi savundum " okuyor parası yetmiyor o yüzden alamamıştır" diyorum. İçim ise kan ağlıyor. Ben yine onun için çok şeyler yaptım. Herhangi bir karşılık beklediğimden değil ama değerli olduğumu hissetmek isterdim sadece. Uzun zamandır kırgınım ona. Eskisi gibi olmadığımın o da farkında. Geçenlerde sordu " neden böylesin. Eskiden böyle değildin. Benden soğudun sen. Ne oldu". Söylemedim bana karşı ilgisiz oluşunu. Ben söylemek istemiyorum o anlasın istiyorum. Ama anlayacağı da yok. İçimdeki sevgiyi gün geçtikçe öldürüyor. Bu yazıyı yazarken ağlıyorum. O bunları bilmiyor , bilmeyecek. Ben miyim çok alıngan ?

İlişkideki enerji bitmiş. Yılların getirdiği alışkanlık ve ihtiyaç meselesi yüzünden devam ediyor. Yıllarca çıkıp ilk günki gibi olanlar var buna bende dahilim. Her sevgili hediye bekler güzel şeyler bekler bu kötü bir şey değil ki , karşındaki kişi odunsa yapcak bir şey yok.

derinderin ayrılmak istediğimi önceden söylemiştim onu çok sevdiğim halde. Ama bensiz yapamayacağını, beni çok sevdiğini söyledi

ipeqbojuqu evet kaba davranıyor.. Birkaç kez bunu dile getirdim. Hemen sevdiğini söyledi falan. Ama sonrasında bana çok yapmacık geldi. Ben söyledikten sonra bi anlamı kalmıuor benim için. Hevesim hep kaçıyor

nempol evliliğimiz tahmini 2 yıl sonra olacak. Biz şimdiden böyleysek evlilikte ne olacak düşünmek bile istemiyorum. Biz daha evlenmeden aşkımız ölmüş demekki Belki de aşırı bi sevgisi yoktur. Bilemiyorum. Dediğin gibi belki de sadece bi alışkanlık...

3 yıl oldu diye kesin bu insanla evlenicem gözüyle bakma, sonra mutsuz bir evlilik sizi bekler. Olmuyorsa zorlamanın manası yoktur diye düşünüyorum.

valla canım kuru kuru sevmek olmaz. ben inanmıyorum bu tarz sevgilere. "öğrencidir parası yoktur hediye alamıyordur" u geçtim, ilgi alaka sevgi saygı göstermek parayla değil. bunu da yapamıyorsa sevmiyordur ya da alışkanlıktan bırakamıyordur. ki böyle seveceğine sevmesin.

Haklısınız. Ne diyim ki .. birazda o anlasın. Hakkımda hayırlısı neyse o olsun. Dediğiniz gibi kötü bir evlilik olacaksa hiç olmasın daha iyi bende hep böyle dua ediyorum.

bu gidişle sizde de sevgi namına bir şey kalmayacak bence. değişmiyorsa uzatmanın anlamı yok, bırakın gitsin.

Ben onu çok ama çok seviyorum. Gerçi bu aralar içimdeki sevgiyi öldürdü. Bırakamıyorum onsuz bi hayat düşünemiyorum. O da beni burakmıyor. Bıraksa gurur yaparım ne ararım ne sorarım ama bırakmıyor işte. Kendimi önemsiz birisi gibi gissediyorum Ağlamaktan gözlerim şişti. Sanırım bu gece ağlama gecem

Hop ne ya :) cok komik dogrusu...
Ask bitmis canim aliskanlik devam ettiriyor bu iliskiyi zamana birak bakalim yada ara ver biraz ozlesin seni arada ayrilik iyidir

hemen karalar bağlamışsınız ama bana gereksiz geldi yahu
bir kere her ilişki farklıdır kendi ilişkinize önce siz değer vereceksiniz diğer ilişkilerle karşılaştırmayın
bu içinizde tuttuklarınız var ya
siz her ne kadar ben syöledikten sonra anlamı yok deseniz de afedersşniz ama öküz oluyorlar biraz erkekler yüzüne dandan söylemedikçe anlamaz
sen bi gün bence hatta yarın tüm bunları söyle hepsini ben söyledikten sonra ne anlamı var iki gün düzeleceksin sonra geri yne aynı bunu da söyleyin..veee bana hiç hediye bile almadın bir küçücük üçkuruşluk şey alsan sevincektim de deyin
bunları içinizde tuttukça ne elde edeceksiniz ki?söyleyin rahatlayın sonra düşünme sırası ona geçsin
geçmedi mi hala umursamıyor mu işte o zaman ayrılığı düşünün ..

Hislerini bir anlat ona, hala aynı şekilde devam ederse anlarsın ki bu kişi sana uygun değil.

3 yildir hediye almayan/alamayan adamla evlenme zaten. Ilerde nasil ev gecindircek o? Hersey askim cicim degildir ve lan lun tarzi sokak agzi konusmak cok cirkin.

Bence ikinizde de hata var eşinizin hataları malum anlattığınız gibi sizin de hatanİz onun anlamasını beklemek eğer bekliyorsanız hala daha çokkk beklersiniz 3.5 yıldır anlamayan adam şimdimi anlayacak bence artık bazı şeyleri kırmadan dökmeden dile getirmenin zamanı gelmiş şuan sadece zararınız öfkeniz kendinize lütfen artık atak yapın..

Eşi değil sevgilisiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…