Sorun kimde

Ah canım neler çekmişsin .Allah'a sığın dua et ve bu sapiktan bir an önce ayrılmaya bak

Resimleri yakalayınca boşanma davanızı açıp yoksulluk ve çocuk için nafaka + tazminat alıp bosanacaktınız. Lütfen böyle şeyler yakalayınca ‘çocuk için’ deyip affetmeyin zira sonra elinizde hiçbir imkan olmadan kalakalıyorsunuz hanımlar. Siz de üni bitirip bir iş bulacaksınız ya da lise KPSS’sinden atanmak için gece gündüz çalışıp atanacak boşanacaksınız.

Kadın sığınma evi belki çözüm olabilir. Lütfen kötü düşünmeyın. Çocuğunuz için güçlü durmaya çalışın. Kötü düşünmeyin. Güçlü olun ki evladiniz da sizin gibi güçlü olsun

Ben anlayamadım kadına şantaj yapmak için çıplak resimlerini mi kaydetmişlerve bunu yapan askerülkenin askerine bak inanamiyorumçivisi yerinden çıkmış derler ya o hesap. Sevgili konu sahibi o adamla evli kaldığınız sürece ruh sağlığınız hiç iyi olmayacak. Yaşadığınız şeyler çok ağır lütfen terapi alın ve o adamdan boşanın. Çalışmak için illa atanmanız gerekmiyor. Ne mezunusunuz mesleğiniz ne bilmiyorum ama özel sektörde de çalışabilirsiniz..

Öncelikle okuyamadım, aman neler okudum vs. demeniz için açmamış arkadaş bu konuyu gerçekten zor durumda ve gelecek en ufak desteği bekliyor.

Başınıza gelen olay için çok çok üzgünüm bu sizde derin yaralar açan bir olay muhtemelen ben temiz değildim o yüzden bunları hakediyorum kocam böyle olduğum için beni aldatıyor diye düşünüyorsunuz ama iki konu birbirinden tamamen bağımsız. Eşiniz sizi sevdiği için önemsememiş ve evlenmek istemiş ama daha sonra malesef muhtemelen uzakta olmanın da verdiği rahatlıkla aldatmaya başlamış. Aldatılmak çok kötü bir his hiç kimse yaşamamalı ve çok zordur eminim ama eşinizinki aldatmanın ötesinde sapıklığa kadar gitmiş bir durum açıklamaları da güven vermedi evet yaptım aldattım pişmanım dese daha mantıklı olurdu verdiği cevaplar sebep olamaz. Kavgayı bırakın çünkü sizi anlamayan biri var baba evine dönmek zorunda değilsiniz küçük bebekle kendi ayaklarınız üzerinde durmak çok çok zor ama siz bir yandan iş arayın belki Allah yardım eder bu süreçte bulursunuz sizi tatmin eden bir işse çalışırsınız bebeği annenize bırakma şansınız varsa kendi eviniz olur ama bebeğe anneniz bakar ona da bir ücret verirsiniz böylece çalışma diyemez size. İmkan varsa kendinizi kurtarın bu durumdan ferahlık diliyorum içinize

Asker diyince güvenilmez mi bende mi sıkıntı var asker polis güvenlik gücü değil midir? Adam şantaj yapmak için çıplak fotoğrafları kaydediyor.inanamıyorum ya
İlk atandığım yerde aynı binada uzman çavuşlar kalıyordu. Ülke güvenliği konusunda haklarını yiyemem ama tipleri, bakışları, hayat tarzları vs. pek güven vermiyordu açıkçası ahsjajsa

Eşinin yaptığı çok yanlış resmen arayış içinde...Sen iyice bir düşün ,onu affedebiliyor musun , yaptıklarını yoksa hep aklına mi geliyor...Ona göre bir karar ver

En mantıklı yorum. Özellikle ilk paragrafı.

“Sana göre değilim temiz değilim” kısmına kadar okudum. Kendinizi nasıl böylesine aşağılık bir insan gibi gösterdiğinizi anlayamıyorum. Tecavüz kimsenin başına isteyerek planlı programlı gelmez.

İnsan kendi değerini kendi belirler. Bu kadar değersizleştirmeyin kendinizi sevin sahip çıkın. Evladınız için kendinize çeki düzen verip aklınızı başınıza alın. Artık çocuk değil yetişkin bir kadınsınız. Yere sağlam basmayı kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenin.

Yaşadıklarınıa üzüldüm. tabi ama vebal almak istemem.gelecekle ilgili akil verirken şöyle yapsan iyi olur yada kötü olur. demek mümkün değil hepimiz hayat karşımıza ne çıkarırsa tercih yapıyoruz bazen hata yapıyoruz bazen doğru tercihler oluyor onu yaşıyoruz.bazende düşe kalka ayakta kalmayı başarıyoruz.öncelikle tavsiyem.kendinize acımayı bırakın derim.sonra öncesindeki tecavüz olayınız geçti bu sizin için acı bir tecrübe oldu malesef ama bitti eşiniz kabul etmiş olay kapandı ezik bir tarafınız yok ona karşı bu olayı kabul etmesi bunları yapmasını kabullenmenizi gerektirmez. her insan hata yapar bir kadınla günübirlik beraber olsa pişman olsa afedilebilir ama ilişki yaşamak duygusal olarak biraz fazla olmuş.eğer tek engeliniz atamanız ise bekleyerek vakit kaybetmeyin şuan atama bekleyen çok kişi var muhtemelen hemen olması zor oyüzden herhangibir işe gimeyi düşünebilirsiniz.anneniz varsa çocuğunuza bakabilir.boşanmaya hazır değilseniz düşünmek istiyorsanız kafanızı toplamak ayaklarınizın üzerinde durmak için markete manava nereye olursa girin derim.ilerde sapık biri cıkarmi karşınıza cıkmazmı bunu kimse kendi icin bilemez hemen evlenme düsuncesini atın iş bulmaya ayaklariniz üzerinde durmaya odaklanın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…