- 25 Mart 2017
- 8
- 0
- 36
- 27
- Konu Sahibi Takintili23
-
Evet paranoyak oldum kendimi çok çaresiz aciz çirkin yalnız sevgisiz hissediyorum eskiden kendime güvenim tamdi bir vakan bir daha bakardı aslinda yüz olarak degismedim doğum yapmama rağmen fizigimde gayet iyi ama yüzumdeki kendine güvensiz duruş beni rahatsız ediyor of yapamıyorum korkuyorum boşanmaktan tek başıma ne kadar ne yapabilicrm eşim kızına karşı çok iyi bir baba hayallerimdeki gibi diyebilirimDostum önce bir iş bul. Sonra boşanma davası ac. Nafakayi da alıp çocuğu kreşe verirsin. Güven olmadan bir şey olmaz. Paranoyak olmuşsun. Psikolojik olarak hiç iyi değilsin. Kurtar kendini bu durumdan
Ah ve canım keşke şaka olsa daha neler neler var da anca bu kadarını yazabildimBiri tum bunlarin şaka olduğunu soylesin
Asgari ücretle bir işe girerdi diye düşündümEşiniz sapik, siz çocuğunuzla kendinizi öldürecek kadar rahatsizsiniz. Önce tedavi olun.
Birde eşinize işten ayril demişsiniz, evi neyle gecindireceksiniz?
Telefonun hafizasini artırmak için 8 16 32 64 gb Luk kartlar varya ondan bahsediyorum harf disk sanıyordum adınıHard disk hani cüzdanın içine sığıyor hadi sığdı peçete ne alaka zaten içinde hard disk altın mı da peçeteye sarıyor?
Asgari ücretle geçinmek o kadar kolay mı? Ve işe girmek, girse de tutunmak?Asgari ücretle bir işe girerdi diye düşündüm
Bebeğim 16 aylık hocam çok akıllı bı çocuk geçen geldiginde kavga ettik babasının bir elini benim bir elimi aldı yüzüne götürüp kendini opturdu ama tek suçlu çocuk için deyip çocuğu ortaya atamam ben de boşanmaktan korkuyorum düzelmesini istiyorum eski günlerimizi özlüyorum acaba diyorum gercektenmiBebeğiniz ne kadarlık önce onu öğrenmek istiyorum
Bunu nasıl atladınız peki? Bir kadın olarak başka bir kadının mağdur edilmesine nasıl göz yumdunuz? Eşiniz iflah olmaz bir sapık lütfen çocuğunuzun geleceği ve akıl sağlığı için boşanın ve lütfen kendiniz için de uzman yardımı alın.Diğer kızla arkadaşım için konuştum arkadaşımı tehdit ediyordu elimizde onun çıplak resmi olsun diye dedi
Esef değil eshef. Yether gibi bir şey herhalde o da agshahshhsTamam esefinizi de alın kenarda kınayın.
Ya zaten kelime anlamına hakim olan doğru yazar.Esef değil eshef. Yether gibi bir şey herhalde o da agshahshhs
Allahım ne kafalar…ben sana göre değilim temiz değilim dedim
O zaman mutlaka tedavi ol terapi al.Evet paranoyak oldum kendimi çok çaresiz aciz çirkin yalnız sevgisiz hissediyorum eskiden kendime güvenim tamdi bir vakan bir daha bakardı aslinda yüz olarak degismedim doğum yapmama rağmen fizigimde gayet iyi ama yüzumdeki kendine güvensiz duruş beni rahatsız ediyor of yapamıyorum korkuyorum boşanmaktan tek başıma ne kadar ne yapabilicrm eşim kızına karşı çok iyi bir baba hayallerimdeki gibi diyebilirim
Haklısınız ama o yokken delirmekten iyidir diye düşünüyorum kimle konuauyo ne yapıyor diye delircem yine beni aldatiyomu vsAsgari ücretle geçinmek o kadar kolay mı? Ve işe girmek, girse de tutunmak?
Yakında olunca yapmaz kesin, birden bire ahlaklı oluverirHaklısınız ama o yokken delirmekten iyidir diye düşünüyorum kimle konuauyo ne yapıyor diye delircem yine beni aldatiyomu vs
Adam sürekli aldatmış sizi zaten, yakınınızda da yapacak tabii ki. Fırsat buldukça.Haklısınız ama o yokken delirmekten iyidir diye düşünüyorum kimle konuauyo ne yapıyor diye delircem yine beni aldatiyomu vs
Şeker kardeşim, adamın senden birşey saklamasına lüzum yok ki, ne yapacaksın sanki gidip boşanacak mısın? Göze sokmalar başlamış, bari uzakta olsun da görme.Haklısınız ama o yokken delirmekten iyidir diye düşünüyorum kimle konuauyo ne yapıyor diye delircem yine beni aldatiyomu vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?