- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
- Konu Sahibi geceninkralicesi
Merhaba arkadaşlar, hepinize iyi geceler diliyorum öncelikle. Benim 28 Mayıs'ta tanışıp sevgili olduğum biri var. Bu kişi memur ve işi çok yoğunmuş söylediğine göre. Birazdan anlatacağım şeylerin sebebi olarak yoğunluğunu dile getiriyor. Kendisiyle en son 17 gün önce yüz yüze görüştük. Benim bildiğim sevgililik sürecinde haftada ortalama 2 defa yüz yüze görüşme olur. Birkaç gün öncesine kadar günaydın yazardı, artık o da kesildi. Gün içinde bazen 1, bazen hiç konuşamıyoruz ama mesajlaşma da yok denecek kadar az. Bazen görüntülü olarak arıyor, bu görüşmeler 2 saat kadar sürüyor. Pek dışa dönük birisi değil, muhabbeti de yok. Bütün rahatsız olduğum konuları, buluşup konuşamadığımızı 6-7 kere söylememe rağmen hala aynı değişen hiçbir şey yok. Hatta düzelir, sevgililiğe alışmam lazım, böyle şeylere alışkın değilim, arttırmaya çalışıcam da dedi ama aksine konuşmalarımız, günaydınlarımız bile eksildi. Yazının başında belirttiğim gibi yoğunluğunu dile getiriyor lakin evde olduğu zamanlarda bile bir mesajıma 2-3 saat sonra dönüyor. Toplamda 3-4 kez görüşelim dedim, hepsini geri çevirdi. Birinde dışarı çıkmaya halim yok dedi, işe gittiği zaman izinli olduğum günde görüşürüz dedi. Son olarak bugün görüşelim mi dedim erken çıkacağım ama berber randevum var 8'de işim biter dedi, tamam sana yakın yere geleyim dedim fakat eve gidip duş alması gerektiğini ve geç olacağını söyledi, ısrarıma rağmen değişen bir şey olmadığı gibi beni bugün hiç aramadı. Karşılıklı olarak birbirimizi beğendik, bazı arkadaşlarım görüntülüde kendini gösterirsen buluşmaz tabii diyor. Sorun kimde? Ne yapmalıyım? Şimdiden tüm cevaplarınız için teşekkür ederim.