- Konu Sahibi azeri_gelini
Selam kızlar ben azeri gelinin arkadaşıyım sağolsun sayfasından yazmama izin verdi. hemen konuya gireceğim. 23 yaşındayım. 9 aylık bir birlikteliğim var. ben öğretmenim görüştüğüm kişi de öğretmen.kendisi hem devlette hem dersanede çalışıyor aylık yaklaşık 3 bin lira geliri var. Ailesine kredi çekmiş şu an onu ödüyor. 9 aydan evvelde 2 aylık bir arkadaşlık sürecimiz var bu arada. Neyse görüşmeye başladıktan 3 ay sonra evlenmeye karar verdik.ve bana yaza nişan yapalım dedi.bende aileme söyledim anneme yani.o sırada teyzemler gelmişti ablam,teyzem falan gördü hanımlr onay verdi.bu sırada onun ablaları ile tanıştım.annesi ile telefonda görüştüm.yengesi ile konuştuk falan ama zırt pırt değil.hani ayda yılda bir keredir.neyse bizimki yazın köye gitti geldi.babası demiş biraz daha bekleyin.tanıyın.hiç olmazsa bu kış geçsin.durumumuz iyi değil.sonra annesi aradı annemi hani bize biraz zaman tanıyın gibilerinden. annemde tamam dedi zaten bizim acelemiz yok falan kısaca ağırdan alıyor haliyle.neyse aradan geçen zamanda bizimki askere gitmekten vazgeçti.buna da tamam dedik.evlenince beraber gideriz uzun dönem yapıyorlar PDR mezunu olduğu için.ama hala gelip isteyelim falan gibilerinden birşey yok. hıı bu sırada ben şuan çalıştığım yere onun vesilesi ile girdim girerkende millete benim nişanlım demiş. haliyle çok yakın arkadaşlar hariç millet bizi nişanlı sanıyor. Şimdi sorun ne diyorsunuz değil mi. Sorun şu kızlar: Madem herşeyi erteledik neden hala en azından bu işin adını koymuyorlar. En azından şimdi bi söz takılsa yaza nişan diğer yazda düğün olmaz mı ? Bende bunu söyledim maddi durumları sıkışık öyle basit birşey olsun istemiyorlar dedi. yani söz zaten basit olmaz mı yüzük takılır söz bohçası getirilir yemek verilir.bundan ibaret değil mi? ne kadar masraf olabilir ki? Ben böyle deyince de sen çok acele ediyorsun diyor. Sizce acele mi ediyorum ![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)