canım bence fazla kuruntu yapıyorsun aranızda eskiye dayanan sorunlarınız olmuş ve etkilerinin azda olsa devam ettiğini erkek arkadaşın dile getirmiş zaten bence bunları dert etme ilişkinizi en mutlu şekilde devam ettirmek için güzel şeyler düşün ve erkek arkadaşına sürekli bu sorularla gelirsen o senden daha çok kaçar sen mutluluğunuzu en üst seviyeye çıkarmak için farklı şeyler dene ona güzel mesajlar yaz küçük not kağıtlarına güzel sözler yazıp eline ver okulda bunlar ilişkinizi sağlamştırır hemde eski sorunlarınızı daha çabuk unutmuş olursunuz tamam mı
Ben bu etkilerin devam ettiğini hissedince sanki beni eskisi gibi sevmiyor eskisi gibi değer vermiyor gibi hissediyorum saçma bi şekilde.
Yani bi daha neden böylesin neden şöyleyiz gibi şeyler söylemiyim bizi mutlu etcek şeyler yapıyım ?
Ben mi adım atıyım yoksa onun tekrar eskisi gibi olmasınımı bekliyim diye kararsız kalıyorum.
canım bence ilk adımı atmanda bir sakınca yok sonuçta o sana aşkım bebeğim gibi sözleri söylüyormuş bence içinden gelmese demez onları güzel şeyler düşün ikinizi mutlu edecek şeyler yap evet.. ondan beklemene gerek yok bunu sen yapabilirsin bence
Mesela şimdi iyi ki yanımdasın bebeğim dedim.
Oda nerden çıktı dedi.
Benden içimden geldi söylemek istedim dedim.
İyi bakalım aşkm dedi.
Bu kadarmı dedim oda yine alınganlıga başlama dedi.
Çok sinir oldum
canım hepsi demiyorum ama erkeklerin çoğu duygusuz. senin yazdığına ne cevap vereceğini bilememiştir. odunluktan yani sevmediğinden değil :) diğer konularını da biliyorum hepsi kıskançlıktan kaynaklı. sorunlarınız olmuş ama bunları aranızda halletmediğiniz sürece hep karşınıza çıkar kavga edersiniz. aranız iyiyken de fazla irdeleme. yok yere kuruntu yapıyorsun kendine.
tatlım sıkma canını bu daha başlangıçç başaracaksın daha iyi ve mutlu olmayı erkekler bizim kadar hassas ve duygulu değiller malesef aynı mesaj onlardan bize gelse heyecandan uçarız ama erkeklerin yapısı öyle tatlım seni sevmediğinden değil bence yoksa sana aşkım niye desin bak iyi düşün sen bu dediğimi sürekli yapma arada yap ki heyecanı olsun
tatlım üzerine gitme unutma ki seven insan kıskanır seviyor ki seni kıskanıyor akışına bırak üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?