Sorun kimde anlamıyorum ?

tgce_1994

18.03.2014 ~
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
7.844
16
108
Benim önceki konumuda okuyanlar bilir.
Sevgilimle aramızda bi güven sorunu olmuştu ve bu olayın üstünden 1 hafta geçti nerdeyse ama aramız iyi değil.
Aslında o konuyla ilgili tam olarak sorun yok.
Sevgilim arada açıyor konuşuyoruz falan ama zamanla tekrar aramızda güven olcağına inanıyorum.
Şuanki durum bununlamı ilgili sorun kimde bilmiyorum.
O normal davranıyor aşkm bebeğm bende öyle davranıyorum o konuda bi sorun yok.
Fakat bi eksiklik var benim çözemediğim.
Şu 2-3 gündür sürekli sevgilime diyorum benimle vakit geçirmek istemiyorsun artık oysa eskiden her zaman benimle birlikte olmak isterdin diyorum.
Oda zaten okulda her gün beraberiz vakit bulduğumuz zamanda dışarda görüşüyoruz vakit geçiriyoruz bu aralar sorunlarımız var biliyosun tuğçe dedi.
Ama ben aşkm bebeğm dediği halde ilgisiz gibi buluyorum. Bazen her şeyine çok alınıyorum bazen durduk yerde bi lafına ağlıyorum.
Beni anlamıyormuşum gibi hissediyorum.
Aslında mesaj atmayı bile kestim sürekli o mesaj atıyor arıyor.
Konuştuğumuz zaman bi süre geçtikten sonra bu durumdan çok üzülüyorum diyorum kendimi tutamayıp oda üzülcek bişey göremiyorum ben diyor beni anlamadığını düşünüyorum yada ne biliyim sanki eskisi gibi beni sevmediğini benimle vakit geçirmek istemediğini.
Ama neden ?

Neden mutlu olamıyoruz bu aralar bi türlü.
Ortada bişey yokken ben mi sorun çıkartıyorum ama neden böyle hissediyorumki anlamıyorum...

Yüz yüze bi konuşuyum mu ?
Yoksa nasıl davranıyım bilemedim.
Tek bildiğim şey ben sebepsiz olsada bu ilişkiden şuanda çok mutsuzum.
Ne eksikte mutlu olamıyorum bi bilsem.

canım bence fazla kuruntu yapıyorsun aranızda eskiye dayanan sorunlarınız olmuş ve etkilerinin azda olsa devam ettiğini erkek arkadaşın dile getirmiş zaten bence bunları dert etme ilişkinizi en mutlu şekilde devam ettirmek için güzel şeyler düşün ve erkek arkadaşına sürekli bu sorularla gelirsen o senden daha çok kaçar sen mutluluğunuzu en üst seviyeye çıkarmak için farklı şeyler dene ona güzel mesajlar yaz küçük not kağıtlarına güzel sözler yazıp eline ver okulda bunlar ilişkinizi sağlamştırır hemde eski sorunlarınızı daha çabuk unutmuş olursunuz tamam mı

Ben bu etkilerin devam ettiğini hissedince sanki beni eskisi gibi sevmiyor eskisi gibi değer vermiyor gibi hissediyorum saçma bi şekilde.
Yani bi daha neden böylesin neden şöyleyiz gibi şeyler söylemiyim bizi mutlu etcek şeyler yapıyım ?
Ben mi adım atıyım yoksa onun tekrar eskisi gibi olmasınımı bekliyim diye kararsız kalıyorum.

canım bence ilk adımı atmanda bir sakınca yok sonuçta o sana aşkım bebeğim gibi sözleri söylüyormuş bence içinden gelmese demez onları güzel şeyler düşün ikinizi mutlu edecek şeyler yap evet.. ondan beklemene gerek yok bunu sen yapabilirsin bence

Mesela şimdi iyi ki yanımdasın bebeğim dedim.
Oda nerden çıktı dedi.
Benden içimden geldi söylemek istedim dedim.
İyi bakalım aşkm dedi.
Bu kadarmı dedim oda yine alınganlıga başlama dedi.
Çok sinir oldum

Neden böyle.s
Benden sogudumu diye düşünüyorum ama sogusa mesaj atmaz merak etmezdi beni galiba.

canım hepsi demiyorum ama erkeklerin çoğu duygusuz. senin yazdığına ne cevap vereceğini bilememiştir. odunluktan yani sevmediğinden değil :) diğer konularını da biliyorum hepsi kıskançlıktan kaynaklı. sorunlarınız olmuş ama bunları aranızda halletmediğiniz sürece hep karşınıza çıkar kavga edersiniz. aranız iyiyken de fazla irdeleme. yok yere kuruntu yapıyorsun kendine.

Orası öyle ama ne biliyim önceden sende iyi ki varsın derdi gülerdi falan bazende kendisi derdi böyle şeyler.
Şimdi böyle duygusuz olmasını anlayamadım her şeyi düşünmeye başladım açıkcası.
Yani şimdi napmalıyım sizce niye böylesin niye şöylesin diye alınganlık yapmıyım mı olurunamı bırakıyım eğer öylede düzelmezse yine aynı olursa bana ?

tatlım sıkma canını bu daha başlangıçç başaracaksın daha iyi ve mutlu olmayı erkekler bizim kadar hassas ve duygulu değiller malesef aynı mesaj onlardan bize gelse heyecandan uçarız ama erkeklerin yapısı öyle tatlım seni sevmediğinden değil bence yoksa sana aşkım niye desin bak iyi düşün sen bu dediğimi sürekli yapma arada yap ki heyecanı olsun

Bugün okulda çok iyiydi bana :)
Seni seviyorum diyip durdu çok hoşuma gitti bende beklemediği bir anda ona seni seviyorum dedim ve şaşırttım :)
Tabi okul çıkışında beni dershaneye bırakırken kıskançlık krizi geçirdi yine surat astı ama düzelceğine inanıyorum ben.
İnş.

Kendimi çok kötü hissediyorum şuanda.
Her şey en son anlattığım gibi olmuştu dün okulda iyiydik falan ama bana tavır yapıyordu şakasına beni görmezden geliyordu sonra gülüyordu falan.
Okuldan çıkışta artık ben bu son olaylara dayanamadım gittim ve neden böyle yapıyosun diye bağırdım okulun orda baya bi tartıştık.
Sonra ben arkamı dönüp gittim.
Eve gelince o mesaj attı neden böyle yaptın diye evdede tartıştık en son nerdesin sen dedi bende evdeyim dedim ve o mesajından sonra ne o mesaj attı ne ben.
Bugün okuldada konuşmadı benimle bende konuşmadım ama dayanamadım ve ne yapmak istediğini sordum eğer bitirmek istiyorsan söyle dedim.
Ben gittim lavobada ağladım sonra en yakın arkadaşım gitmiş konuşmuş onla oda söyle tuğçeye üzülmesin demiş geldi banada dedi okulda konuştuk biraz ama yine mesaj atmamaya devam ediyor bende atmadım artık napmaya çalıştığını bilmiyorum.
Arkadaşlarım bence son olaylardan sonra sana acı çektirmek istiyor seni çok kıskanıyor zaten biliyosun bunu sakın mesaj atma yanına gitmekle bile hata yaptın dediler.
Kafam çok karışık ve mutsuzum neden böyle olduk anlayamıyorum...

tatlım üzerine gitme unutma ki seven insan kıskanır seviyor ki seni kıskanıyor akışına bırak üzme kendini

konuyu tam olarak bilmiyorum canım ama anladığım kadarıyla aranızdaki o asıl sorunu tam halledememişsiniz. bu çok belli. o yaklaşmak istemiş ama sen olayın etkisini üzerinden atamamışsın hala. birden canım cicim olmanıza gerek yok bence en azından nromal konuşmayı, birlikte gülmeyi eğlenmeyi denemelisiniz bence. sakin ol tatlım tartışmakla hiçbirşey çözülmez aksine sevsen bile sonunda sen üzülürsün yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…