• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun eşim, lütfen yardım edin... !!!!! boğulmak üzereyim...

yz_yz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2013
71
40
18
Merhaba kızlar; yaklaşık 2 sene önce evlendik.. bir tanıdık vasıtası ile tanıştırıldık..2 ay gibi tanıma süresi sonrasında çok özel bir evlenme teklifi , ardında nişan ve düğün... eşim o zamanlar kendini çok farklı tanıtmış ben daha ayakları yere basan, sorumluluk sahibi iken eşim daha rahat geleceği umursamayan biri..
babasız büyüdüm ve maddi zorluklarla bu yaşıma kadar hem annemle ev geçindirdim ,hem kardeşimi okuttum hem de olabildiğince kenara da para koydum... nişanlıyken bak ben evlilikte bütün yükü senin üstüne yıkamam elimden gelen herşeyi de yaparım dedim ve herşeyimi mobilyama beyaz eşyama kadar aldım yaptım... oda tamam benim de zaten birikmişim var herşeyi hallederiz dedi... neyse düğün oldu bitti...
aradan 1 ay geçti a benden altınları istedi bende dedim neden istiyorsun... bağırdı çağırdı... kavga büyüdü beni kolumdan tuttu akşam vakti dışarı attı... tabi sonra araya aileler girdi bizi barıştırdı... her neyse sonrasında akşam işten geldim bu arada bende çalışıyorum ağlıyor benim borcum var artık tıkandım bankalar arıyor, tamam dedim al altınların bir kısmını git borcunu öde... 10 milyar bozdurup kartlarını kapadı... bu arada kenarda birikmişi hatta hiç bişeyi yokmuş, altınlara onun aldığı beyaz eşyaya ve mobilyaya kadar biz kendimiz ödededik... hadi dedim bunlar mühim değil... önemli olan yuvamız... huzurumuz... fakat bir gün tesadüfen eşimin başka borçları olduğunu da öğrendim.. bu da yaklaşık 30 milyar kadar ve ben deliye döndüm zaten belliydi sürekli benden para istiyordu her sıkıştığında altın bozduruyordu.. neden bu borç dedim YEDİM, İÇTİM, GEZDİM dedi... bende bana mı güvendin peki evlenirken ki aldığı para onun borçlarına yetmiyor... durumu ailesine anlattım.. ay işte haberimiz yok falan... neyse herşeyi kabullendim.. boşver el elele veririz bunlarda biter sağlık olsun dedim... ama yok ben alttan aldıkça o üstüme gelmeye başladı.. evde her işi ben yaparım elini bişeye sürmez suyuna kadar ayağına götürürüm.. o paşalar gibi yatar... sürekli bir sinir hali...

tabi bir de çocuk olayı... doktora gittik.. dediler normal yolla mucize.. eşinin spermleri çok düşük size tüp bebek olması lazım... ben bebek için didinirken bizimki o borcun içinde birde araba almaya kalktı onunda bir ton kavgası yapıldı... hiç bir alttan almak bir şefkat merhamet yok.. bir defa aşılama yaptırdık.. o akşam hastaneden geldim daha içeri girdim koltuğua oturdum yere bişey dökülmüş şunu makine getirde alıver dedi.. dedim şaka mı yapıyorsun... ne var da ne olmuşta ne nazlısın deyip dalga geçmeye başladı... kaynana gibi herşeye de karışır... yok tezgahı öyle silme, yok bunu böyle yapma, yok evli güzelce temizle...

Arada kavgalar kavgalar... en sonunda bir kavgamızda hastaneye gitmeyeceğim dedi ki tıp fakültesi ekim ayında tüp bebek için çağıracaktı... bebek falan istemiyorum dedi... o günden beri konuşmuyoruz... açıkçası konuşmakta içimden gelmiyor..

ben mükemmel değilim hatalarım vardır, ama istediğİm biraz sorumluluk anlayış, merhamet
Şimdi soruyorum hanımlar ben ne yapmalıyım?

Zannedersem sende eksik yuva hissi var okurken tek üzüldüğüm sendin allah yar ve yardımcın olsun.ben eşimin hakkını ödeyemem demekki en fazla mücadele ettiğim konu abileriydi ama onuda takmicam artık borçtan iyidir.bende altınlarımı verdim eşimin babası yoktu borçla harçlar evlendi ödedik bitti şükğr unuttuk bile sende unut.ama extra harcaması varsa ve içinde sen yoksan bas tekmeyi ya ömrün boyunca bunu adam etmeklemimuğraşacaksın halamda senin gibiydi.şuan 40 yaşında boşanmadığına pişman düzelmedi düzelmedi.elalem ne der yüzünden boşanmadı şimdi çok pilmanız kızım evlensinde öyle ayrılacan diyor ama yapamaz.bu adamın borçları yüzünden ne ev sahibi oldu be araba ama 20 senesi çalışarak geçti.. Eline bişey geçmedi ama çocukları okuyabildi ancak.

vay arkadaş bu erkeklerinde yeni huyu bekarlıkta ye iç gez evlenince kart borcunu çalışan eşine ödet..evlilikte hemn köprüler yıkılmasın bazı şeyler tolere edilsin tamamda bukadarı fazla.. hem tüp bebek için hastahaneye gelmeyerekte gelecekle ilgili sinyallerini vermiş eşiniz..

Sorumsuz erkek cok fena oluyor. Birtanede benim basimda var. Senin gibi bende ne yapacagimi bilmiyorum. Herseyine katlandim 4 sene oldu. 2 yasinda oglum var. Allah yardimcimiz olsun

Merhaba kızlar; yaklaşık 2 sene önce evlendik.. bir tanıdık vasıtası ile tanıştırıldık..2 ay gibi tanıma süresi sonrasında çok özel bir evlenme teklifi , ardında nişan ve düğün... eşim o zamanlar kendini çok farklı tanıtmış ben daha ayakları yere basan, sorumluluk sahibi iken eşim daha rahat geleceği umursamayan biri..

babasız büyüdüm ve maddi zorluklarla bu yaşıma kadar hem annemle ev geçindirdim ,hem kardeşimi okuttum hem de olabildiğince kenara da para koydum... nişanlıyken bak ben evlilikte bütün yükü senin üstüne yıkamam elimden gelen herşeyi de yaparım dedim ve herşeyimi mobilyama beyaz eşyama kadar aldım yaptım... oda tamam benim de zaten birikmişim var herşeyi hallederiz dedi... neyse düğün oldu bitti...

aradan 1 ay geçti a benden altınları istedi bende dedim neden istiyorsun... bağırdı çağırdı... kavga büyüdü beni kolumdan tuttu akşam vakti dışarı attı... tabi sonra araya aileler girdi bizi barıştırdı... her neyse sonrasında akşam işten geldim bu arada bende çalışıyorum ağlıyor benim borcum var artık tıkandım bankalar arıyor, tamam dedim al altınların bir kısmını git borcunu öde... 10 milyar bozdurup kartlarını kapadı... bu arada kenarda birikmişi hatta hiç bişeyi yokmuş, altınlara onun aldığı beyaz eşyaya ve mobilyaya kadar biz kendimiz ödededik... hadi dedim bunlar mühim değil... önemli olan yuvamız... huzurumuz...

fakat bir gün tesadüfen eşimin başka borçları olduğunu da öğrendim.. bu da yaklaşık 30 milyar kadar ve ben deliye döndüm zaten belliydi sürekli benden para istiyordu her sıkıştığında altın bozduruyordu.. neden bu borç dedim YEDİM, İÇTİM, GEZDİM dedi... bende bana mı güvendin peki evlenirken ki aldığı para onun borçlarına yetmiyor... durumu ailesine anlattım.. ay işte haberimiz yok falan... neyse herşeyi kabullendim.. boşver el elele veririz bunlarda biter sağlık olsun dedim... ama yok ben alttan aldıkça o üstüme gelmeye başladı.. evde her işi ben yaparım elini bişeye sürmez suyuna kadar ayağına götürürüm.. o paşalar gibi yatar... sürekli bir sinir hali...

tabi bir de çocuk olayı... doktora gittik.. dediler normal yolla mucize.. eşinin spermleri çok düşük size tüp bebek olması lazım... ben bebek için didinirken bizimki o borcun içinde birde araba almaya kalktı onunda bir ton kavgası yapıldı... hiç bir alttan almak bir şefkat merhamet yok.. bir defa aşılama yaptırdık.. o akşam hastaneden geldim daha içeri girdim koltuğua oturdum yere bişey dökülmüş şunu makine getirde alıver dedi.. dedim şaka mı yapıyorsun... ne var da ne olmuşta ne nazlısın deyip dalga geçmeye başladı... kaynana gibi herşeye de karışır... yok tezgahı öyle silme, yok bunu böyle yapma, yok evli güzelce temizle...

Arada kavgalar kavgalar... en sonunda bir kavgamızda hastaneye gitmeyeceğim dedi ki tıp fakültesi ekim ayında tüp bebek için çağıracaktı... bebek falan istemiyorum dedi... o günden beri konuşmuyoruz... açıkçası konuşmakta içimden gelmiyor..

ben mükemmel değilim hatalarım vardır, ama istediğİm biraz sorumluluk anlayış, merhamet
Boyle bir adamdan cocuk yapma isteginizi hic anlayamadim. bu kadar olumsuzlugun ustune bebek olsun derken beklentiniz nedir, bebeginiz olunca bu adam prense mi donusecek ? samimiyetle soruyorum bu adamdan neden cocuk yapmak istiyorsunuz? o kadar yasanilanlar olmus siz bebek istemiyorum dedi diye konusmuyorsunuz.

elim ayağım titredi sinirden..bu ne ya..yine iyi dayanmışsınız

dünyaya gerçekten bir çocuk getirmek mesele değil.
onun her halini, sorumluluğunu almanın dünyayı fethetmekten daha zor olduğunu söylesem inan abartmış olmam.
şimdi en azından bir tek kendin varsın, çarparsın çıkarsın kapıyı. Ama çocuk olunca sen kapıdan çıkınca "anne nereye gidiyoruz, babam gelmiyor mu?" dediği zaman ölmek istediğin an olur.

aradan 1 ay geçti a benden altınları istedi bende dedim neden istiyorsun... bağırdı çağırdı... kavga büyüdü beni kolumdan tuttu akşam vakti dışarı attı... tabi sonra araya aileler girdi bizi barıştırdı... her neyse sonrasında akşam işten geldim bu arada bende çalışıyorum ağlıyor benim borcum var artık tıkandım bankalar arıyor, tamam dedim al altınların bir kısmını git borcunu öde... 10 milyar bozdurup kartlarını kapadı... bu arada kenarda birikmişi hatta hiç bişeyi yokmuş, altınlara onun aldığı beyaz eşyaya ve mobilyaya kadar biz kendimiz ödededik... hadi dedim bunlar mühim değil... önemli olan yuvamız... huzurumuz...

fakat bir gün tesadüfen eşimin başka borçları olduğunu da öğrendim.. bu da yaklaşık 30 milyar kadar ve ben deliye döndüm zaten belliydi sürekli benden para istiyordu her sıkıştığında altın bozduruyordu.. neden bu borç dedim YEDİM, İÇTİM, GEZDİM dedi... bende bana mı güvendin peki evlenirken ki aldığı para onun borçlarına yetmiyor... durumu ailesine anlattım.. ay işte haberimiz yok falan... neyse herşeyi kabullendim.. boşver el elele veririz bunlarda biter sağlık olsun dedim... ama yok ben alttan aldıkça o üstüme gelmeye başladı.. evde her işi ben yaparım elini bişeye sürmez suyuna kadar ayağına götürürüm.. o paşalar gibi yatar... sürekli bir sinir hali...

Ben ne yapmalıyım diye sormuşsun ya... Öncelikle bu adamdan kesinlikle çocuk yapmamalısın. En azından çocuğunun geleceği için... Adam resmen seninle geçinmek için evlenmiş besbelli. Bir de üstüne evde hizmetçi gibi kullanıyor. Bir an önce önlemini alman lazım yoksa seni de borç batağına sürükleyecek. Gençliğine yazık.

biz kadinlar evlenirken yeni hayat diye elimizden geleni yapar eski huylarimizdan bile belki vazgeceriz yuvamiz icin ama cogu erkek bunu yapmiyor maalesef ve aile olgunlugu gostermiyor.sunu yapin diyemem ama cocugu erteleyin daha ortada rayina oturmayan bir evlilik ve sorumluluk almayan bi es var..allah kolaylik versin

Hemen çocuk niye düşünüyorsunuz ki yaşıniz kaç bence evliliğiniz tam oturmadan çocuk düşünmeyin.

bebek yapma sakin birde o arada kalir

haklısınız onu da bu hayata dahil edememem, sanırım çok istesemde bu bencillik olur.

Zannedersem sende eksik yuva hissi var okurken tek üzüldüğüm sendin allah yar ve yardımcın olsun.ben eşimin hakkını ödeyemem demekki en fazla mücadele ettiğim konu abileriydi ama onuda takmicam artık borçtan iyidir.bende altınlarımı verdim eşimin babası yoktu borçla harçlar evlendi ödedik bitti şükğr unuttuk bile sende unut.ama extra harcaması varsa ve içinde sen yoksan bas tekmeyi ya ömrün boyunca bunu adam etmeklemimuğraşacaksın halamda senin gibiydi.şuan 40 yaşında boşanmadığına pişman düzelmedi düzelmedi.elalem ne der yüzünden boşanmadı şimdi çok pilmanız kızım evlensinde öyle ayrılacan diyor ama yapamaz.bu adamın borçları yüzünden ne ev sahibi oldu be araba ama 20 senesi çalışarak geçti.. Eline bişey geçmedi ama çocukları okuyabildi ancak.

eğer eşimde bunun değerini bilseydi , inanın hiç önemli değildi... ama yok o konuda bile bir kere Allah razı olsun demedi...

vay arkadaş bu erkeklerinde yeni huyu bekarlıkta ye iç gez evlenince kart borcunu çalışan eşine ödet..evlilikte hemn köprüler yıkılmasın bazı şeyler tolere edilsin tamamda bukadarı fazla.. hem tüp bebek için hastahaneye gelmeyerekte gelecekle ilgili sinyallerini vermiş eşiniz..

malasef erkekler artık kadınlardan beklenti içerisinde, şöyle maaşlı hatta ailesinin durumu da iyi olsunda bende faydalanayım telaşında..

Sorumsuz erkek cok fena oluyor. Birtanede benim basimda var. Senin gibi bende ne yapacagimi bilmiyorum. Herseyine katlandim 4 sene oldu. 2 yasinda oglum var. Allah yardimcimiz olsun

herşey yuva için değil mi,, ben boşansam , sen boşansan o zaman bu toplumun hali ne olacak... evlilikler neden hep böyle:(

kendinden cok onu dusunmussun ayrilsan hic birseyin kalmaz bebek yapip evliligini kurtarmaya calisiyorsan yanilirsin canim

aslında evliliği kurtarmak mı derdim bilmiyorum sadece annemi düşünüyorum biz çok küçükken babam bizi terkedip gitti o yüzden o kadının acısı hüznü var onu tekrar üzmek istemiyorum...

eşine evine bakıyorsun ...birde böyle birinden çocuk yapıp bakacaksın... Allahtan sorun çıkmışta bebek olmuyormuş...bence bir hayır var diyin bu işte...eşiniz düzelene kadar(ki düzelen görmedim şimdiye kadar)bebek düşünmeyin...

Ben kadını kapı önüne koyan "erkek"leri anlamıyorum. Anlayamıyorum. Yabancı kadın olsa yapılmaz yahu. Hem de 1 aylık evliyken. Yuh. Çocuğunuz olursa çekecekleriniz kat be kat artar. Eşiniz adam olmadan çocuğunuzun "olmaması" için dua edin bence...

Bu kadar sorumsuz bir eşin varken bu bebek ısrarın neden? Önce iyi bir eş olsun ondan sonra baba olmayi hak etsin.

Back
X