Evet fakültenin ekşi yönü öğrencilerin yapması diş çekimi vs zaten korkuyorum bilemiyorum ne yapacagimiOnları özelde de öğrenebilirsiniz
Muayeneden ücret alınmayan yerleri tercih edin
Ben Dikmen de Sokullu ağız ve diş sağlığı merkezine gidiyordum
İmplant da yaptırdım orda
Kök diş çekimi için size cerrah lazım fakülte de yeni mezunların elinde heder olmayasınız :)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sorun diş acil yardım
- Konu Sahibi minnie
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yeri size ters değilse dediğim yere gidin bakınEvet fakültenin ekşi yönü öğrencilerin yapması diş çekimi vs zaten korkuyorum bilemiyorum ne yapacagimi
Aklınıza yatmazsa çıkarsınız
Temiz yer en azından birde dr söylüyor bu işlemi çene cerrahı yapacak diye ona randevu almanız gerekiyor zaten
Diş çektirmekte bişey yok aslında da insan tedirgin oluyor
- 15 Temmuz 2013
- 4.384
- 1
- 5.605
- 358
Benim de dolgu disim kırıldı dolgum da birkac gun once düştü sanki orda yarim metrelik bosluk varmis gibi hissediyorum ben dogum sonrasina biraktim tedavi isini. Dis hekimligi fakultesinde yapturacaktim pos tedavisi dedikleri bisey varmış bi arastirin isterseniz.Hemen halletmem lazım farkındayım.bu arada dişliklerden kullandım bi ara çok uyum sağlayamadım maalesef. Teşekkürler
- 15 Eylül 2018
- 2.553
- 7.539
- 108
Dişimin ön duvarı arka duvarı da kalmadı maalesef yok oldu kök kaldı sadece korkuda var araştırıp yaptıracağım biseyler
Kaplama yapılan dişimin simetriğindeki dişimin de önce bi duvarı kırıldı. Ben onu kullanmaya devam ettim. Kalan parçası da kırıldı. Sadece kök kalmıştı Ve o dişim çekildi. Yapacak bir şey yok ona artık böyle kök diş duramaz tehlikeli dediler çektiler
- 15 Eylül 2018
- 2.553
- 7.539
- 108
Bu arada aralık ayında üni diş hekimliğindeki kendi yaptırdığım tedavilerin fiyatını yazayım belki bi fikir edinmenizi sağlar
Şehir de İzmir
Tek taraflı ışınlı kompozit dolgu 72
Çift taraflı ışınlı kompozit dolgu 78
Kuafaj+ çift taraflı kompozit dolgu 124
Muayene+ periapikalı röntgen 100
Ağız ve diş sağlığı
Yan yana olan üç dişin röntgeni 16
Muayene 26 idi
Tüm fiyatlar yılbaşı öncesi
Şehir de İzmir
Tek taraflı ışınlı kompozit dolgu 72
Çift taraflı ışınlı kompozit dolgu 78
Kuafaj+ çift taraflı kompozit dolgu 124
Muayene+ periapikalı röntgen 100
Ağız ve diş sağlığı
Yan yana olan üç dişin röntgeni 16
Muayene 26 idi
Tüm fiyatlar yılbaşı öncesi
Kanal tedavisi kaplama falan önermediler miKaplama yapılan dişimin simetriğindeki dişimin de önce bi duvarı kırıldı. Ben onu kullanmaya devam ettim. Kalan parçası da kırıldı. Sadece kök kalmıştı Ve o dişim çekildi. Yapacak bir şey yok ona artık böyle kök diş duramaz tehlikeli dediler çektiler
Bi kaç güne gideceğim umarım çekmezler dışımı.bu arada dışımız ağrı yapmıyor mu dr gördü müBenim de dolgu disim kırıldı dolgum da birkac gun once düştü sanki orda yarim metrelik bosluk varmis gibi hissediyorum ben dogum sonrasina biraktim tedavi isini. Dis hekimligi fakultesinde yapturacaktim pos tedavisi dedikleri bisey varmış bi arastirin isterseniz.
- 15 Temmuz 2013
- 4.384
- 1
- 5.605
- 358
Su an gribim sinuzit de var uyurken dislerimi sıkıyorum sanırım. Agri nerden kaynaklanıyor tam anlayamıyorumBi kaç güne gideceğim umarım çekmezler dışımı.bu arada dışımız ağrı yapmıyor mu dr gördü mü
Diş sıkma bende de var etkiliyor olabilir ayrıca sinüzit boğaz ağrısı da etkiliyor geçmiş olsun çokSu an gribim sinuzit de var uyurken dislerimi sıkıyorum sanırım. Agri nerden kaynaklanıyor tam anlayamıyorum
- 15 Eylül 2018
- 2.553
- 7.539
- 108
Kanal tedavisi kaplama falan önermediler mi
O diş de kanal tedaviliydi zaten. İki farklı hastanede gösterdim çekilecek yapılacak bi şey yok buna dediler. Köprü mü ne deniyor vidalı diş de olabilir. Tek çözüm bu ordaki boşluğa
Sanırım vidalı dis köprüye göre daha iyi.dis görünür kısımda mi arkada mi bu da önemli.kopru yapilacagi zaman onun tutuşmak için yanındaki disleride kesiyorlarO diş de kanal tedaviliydi zaten. İki farklı hastanede gösterdim çekilecek yapılacak bi şey yok buna dediler. Köprü mü ne deniyor vidalı diş de olabilir. Tek çözüm bu ordaki boşluğa
- 15 Eylül 2018
- 2.553
- 7.539
- 108
En arkadaki azı dişin yanı boş. Doktor da diğer dişler kesilir demişti. Hatta diğerleri de dolgu tedavili olduğu için kesilebilir demişti. Sağlam diş olmadıkları içinSanırım vidalı dis köprüye göre daha iyi.dis görünür kısımda mi arkada mi bu da önemli.kopru yapilacagi zaman onun tutuşmak için yanındaki disleride kesiyorlar
Anladım en iyi tedaviyi onerceceklerdir ama bi kaç görüş al benceEn arkadaki azı dişin yanı boş. Doktor da diğer dişler kesilir demişti. Hatta diğerleri de dolgu tedavili olduğu için kesilebilir demişti. Sağlam diş olmadıkları için