• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun diş acil yardım

Bi konu daha açmıştım dişle alâkalı hafızanız kuvvetliymis maşallah .dişlerimden nefret eder oldum valla içim sıkılıyor 34 yaşında bu haldeyim ilerisi için kaygılanıyorum. Köprünüz doğal görünüyor mu memnun musunuz kullanımı rahatsızlık veriyor mu

Bu endişelerin hepsini inanın ben de yaşadım ve emin ol köprü yaptıranlar topiclerinde gezdim burada, herkes yaşamış.
Ben de 25im ama görmediğim tedavi kalmadı, napalım şanssızız bu bakımdan.
Hem de çok doğal görünüyor, kimse anlamıyor bil bakalım diye soruyorum
Hatta size atayım isterseniz bakın bakalım bilebilecek misiniz :D
Hiç rahatsızlık vermedi aksine çiğneme, yutma, yemek konusunda daha rahatım artık

Çok sağol bu aralar pis ruh halime bi de dis derdi eklendi :KK66:
Sen de sağol.
Olsun,can sağlığı olsun.
Yanlış anlama da yerinde olsam ufak çaplı bir işe girerdim,hem sigortan olur hem de kafan dağılırdı.

Benim gittiğim diş hekimimin Balgat'ta kendi muayenehanesi var. Çok tatlı, sürekli espriler yaparak sizi sakinleştiren birisi. Eli de çok hafif, ben çok memnunum. Fiyatları da yani uçuk değil öyle, zaten elinden geldiğince yardımcı oluyor. Randevu alarak gitmeniz gerekiyor ama çünkü çok yoğun. İsterseniz özelden veririm bilgilerini.

Bu endişelerin hepsini inanın ben de yaşadım ve emin ol köprü yaptıranlar topiclerinde gezdim burada, herkes yaşamış.
Ben de 25im ama görmediğim tedavi kalmadı, napalım şanssızız bu bakımdan.
Hem de çok doğal görünüyor, kimse anlamıyor bil bakalım diye soruyorum
Hatta size atayım isterseniz bakın bakalım bilebilecek misiniz :KK70:
Hiç rahatsızlık vermedi aksine çiğneme, yutma, yemek konusunda daha rahatım artık
Evet biraz da şans sanırım:) atarsanız sevinirim merak ettim

Sen de sağol.
Olsun,can sağlığı olsun.
Yanlış anlama da yerinde olsam ufak çaplı bir işe girerdim,hem sigortan olur hem de kafan dağılırdı.
Geçen sene vardı işim bu çok da iyi gelmişti ama olmadı şimdide arayıp bulamıyorum umarım kara bulutlar dağılır

Benim gittiğim diş hekimimin Balgat'ta kendi muayenehanesi var. Çok tatlı, sürekli espriler yaparak sizi sakinleştiren birisi. Eli de çok hafif, ben çok memnunum. Fiyatları da yani uçuk değil öyle, zaten elinden geldiğince yardımcı oluyor. Randevu alarak gitmeniz gerekiyor ama çünkü çok yoğun. İsterseniz özelden veririm bilgilerini.
Verirseniz sevinirim çok teşekkürler

Geceleri diş sıkma gıcırdatmadan dolayı olabilir canım

Fiyatlar çok mu pahalidir

şu an ne durumda bilmiyorum ama bir ara muayene ücretsizdi ve gidince fiyatı orda öğreniyordunuz. yine de telefonla görüşebilirsiniz.

ben tek diş yaptırmıştım 4 bin küsur gibi bir fiyatı vardı. daha ucuzları sağlık açısından ne alemdedir bilmiyorum.

Geçen sene vardı işim bu çok da iyi gelmişti ama olmadı şimdide arayıp bulamıyorum umarım kara bulutlar dağılır
İnşallah en yakın zamanda gönlüne göre bir yer bulursun.
Fazla yorucu olmayan,iyi insanların bulunduğu.

İnşallah en yakın zamanda gönlüne göre bir yer bulursun.
Fazla yorucu olmayan,iyi insanların bulunduğu.
İş bulsam yorulmaya razıyım geçen sene çok yoğruluyordum kafam daha rahat ediyordu :)düşünmeye fırsat olmuyordu. Bu arada eski eşim yeniden bir araya gelmek istiyor

şu an ne durumda bilmiyorum ama bir ara muayene ücretsizdi ve gidince fiyatı orda öğreniyordunuz. yine de telefonla görüşebilirsiniz.

ben tek diş yaptırmıştım 4 bin küsur gibi bir fiyatı vardı. daha ucuzları sağlık açısından ne alemdedir bilmiyorum.
4000 tl bana çok fazla gelir implant mi yaptırdınız

İş bulsam yorulmaya razıyım geçen sene çok yoğruluyordum kafam daha rahat ediyordu :)düşünmeye fırsat olmuyordu. Bu arada eski eşim yeniden bir araya gelmek istiyor
Gerçekten mi?
Vaaay be!
İnan çok üzülüyorum ama bu şekilde olmasına da kendi sebep oldu maalesef...
Ah be @minnie cim o adamın akıllanmış olmasını çok isterdim...
Neyse konunu dağıttım,kusura bakma...

Gerçekten mi?
Vaaay be!
İnan çok üzülüyorum ama bu şekilde olmasına da kendi sebep oldu maalesef...
Ah be @minnie cim o adamın akıllanmış olmasını çok isterdim...
Neyse konunu dağıttım,kusura bakma...
Yok dağıtmadın merak etme ama detaylar için konu açacağım .pişmanlıklar keşkeler v.sbende güvenemiyorum zaten

Back