Fiyatlar çok mu pahalidirümitköy özel dental ank bütün hekimlerine gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sorun diş acil yardım
- Konu Sahibi minnie
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
- 798
Bi konu daha açmıştım dişle alâkalı hafızanız kuvvetliymis maşallah .dişlerimden nefret eder oldum valla içim sıkılıyor 34 yaşında bu haldeyim ilerisi için kaygılanıyorum. Köprünüz doğal görünüyor mu memnun musunuz kullanımı rahatsızlık veriyor mu
Bu endişelerin hepsini inanın ben de yaşadım ve emin ol köprü yaptıranlar topiclerinde gezdim burada, herkes yaşamış.
Ben de 25im ama görmediğim tedavi kalmadı, napalım şanssızız bu bakımdan.
Hem de çok doğal görünüyor, kimse anlamıyor bil bakalım diye soruyorum
Hatta size atayım isterseniz bakın bakalım bilebilecek misiniz
Hiç rahatsızlık vermedi aksine çiğneme, yutma, yemek konusunda daha rahatım artık
- 13 Nisan 2007
- 33.056
- 100.207
- 1.123
- 45
Sen de sağol.Çok sağol bu aralar pis ruh halime bi de dis derdi eklendi
Olsun,can sağlığı olsun.
Yanlış anlama da yerinde olsam ufak çaplı bir işe girerdim,hem sigortan olur hem de kafan dağılırdı.
- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
Benim gittiğim diş hekimimin Balgat'ta kendi muayenehanesi var. Çok tatlı, sürekli espriler yaparak sizi sakinleştiren birisi. Eli de çok hafif, ben çok memnunum. Fiyatları da yani uçuk değil öyle, zaten elinden geldiğince yardımcı oluyor. Randevu alarak gitmeniz gerekiyor ama çünkü çok yoğun. İsterseniz özelden veririm bilgilerini.
Evet biraz da şans sanırım:) atarsanız sevinirim merak ettimBu endişelerin hepsini inanın ben de yaşadım ve emin ol köprü yaptıranlar topiclerinde gezdim burada, herkes yaşamış.
Ben de 25im ama görmediğim tedavi kalmadı, napalım şanssızız bu bakımdan.
Hem de çok doğal görünüyor, kimse anlamıyor bil bakalım diye soruyorum
Hatta size atayım isterseniz bakın bakalım bilebilecek misiniz
Hiç rahatsızlık vermedi aksine çiğneme, yutma, yemek konusunda daha rahatım artık
Geçen sene vardı işim bu çok da iyi gelmişti ama olmadı şimdide arayıp bulamıyorum umarım kara bulutlar dağılırSen de sağol.
Olsun,can sağlığı olsun.
Yanlış anlama da yerinde olsam ufak çaplı bir işe girerdim,hem sigortan olur hem de kafan dağılırdı.
Verirseniz sevinirim çok teşekkürlerBenim gittiğim diş hekimimin Balgat'ta kendi muayenehanesi var. Çok tatlı, sürekli espriler yaparak sizi sakinleştiren birisi. Eli de çok hafif, ben çok memnunum. Fiyatları da yani uçuk değil öyle, zaten elinden geldiğince yardımcı oluyor. Randevu alarak gitmeniz gerekiyor ama çünkü çok yoğun. İsterseniz özelden veririm bilgilerini.
- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.083
- 548
Fiyatlar çok mu pahalidir
şu an ne durumda bilmiyorum ama bir ara muayene ücretsizdi ve gidince fiyatı orda öğreniyordunuz. yine de telefonla görüşebilirsiniz.
ben tek diş yaptırmıştım 4 bin küsur gibi bir fiyatı vardı. daha ucuzları sağlık açısından ne alemdedir bilmiyorum.
- 13 Nisan 2007
- 33.056
- 100.207
- 1.123
- 45
İnşallah en yakın zamanda gönlüne göre bir yer bulursun.Geçen sene vardı işim bu çok da iyi gelmişti ama olmadı şimdide arayıp bulamıyorum umarım kara bulutlar dağılır
Fazla yorucu olmayan,iyi insanların bulunduğu.
Off sorma diş sıkma olayı çok fena şu anki ağrının sebebi olabilirGeceleri diş sıkma gıcırdatmadan dolayı olabilir canım
İş bulsam yorulmaya razıyım geçen sene çok yoğruluyordum kafam daha rahat ediyordu :)düşünmeye fırsat olmuyordu. Bu arada eski eşim yeniden bir araya gelmek istiyorİnşallah en yakın zamanda gönlüne göre bir yer bulursun.
Fazla yorucu olmayan,iyi insanların bulunduğu.
4000 tl bana çok fazla gelir implant mi yaptırdınızşu an ne durumda bilmiyorum ama bir ara muayene ücretsizdi ve gidince fiyatı orda öğreniyordunuz. yine de telefonla görüşebilirsiniz.
ben tek diş yaptırmıştım 4 bin küsur gibi bir fiyatı vardı. daha ucuzları sağlık açısından ne alemdedir bilmiyorum.
- 13 Nisan 2007
- 33.056
- 100.207
- 1.123
- 45
Gerçekten mi?İş bulsam yorulmaya razıyım geçen sene çok yoğruluyordum kafam daha rahat ediyordu :)düşünmeye fırsat olmuyordu. Bu arada eski eşim yeniden bir araya gelmek istiyor
Vaaay be!
İnan çok üzülüyorum ama bu şekilde olmasına da kendi sebep oldu maalesef...
Ah be @minnie cim o adamın akıllanmış olmasını çok isterdim...
Neyse konunu dağıttım,kusura bakma...
Yok dağıtmadın merak etme ama detaylar için konu açacağım .pişmanlıklar keşkeler v.sbende güvenemiyorum zatenGerçekten mi?
Vaaay be!
İnan çok üzülüyorum ama bu şekilde olmasına da kendi sebep oldu maalesef...
Ah be @minnie cim o adamın akıllanmış olmasını çok isterdim...
Neyse konunu dağıttım,kusura bakma...
- 12 Eylül 2014
- 3.790
- 6.952
- 158
Etkiler, bi diş kaplanmak için kesildiğinde bile yanda ki dişler sızlama ağrı yapar.Tam anlamıyla boş değil ama anormal tabi korkuyorum biraz
Şu an tedavi başlamadı ona rağmen yandaki dişler sızlıyorEtkiler, bi diş kaplanmak için kesildiğinde bile yanda ki dişler sızlama ağrı yapar.
- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.083
- 548
4000 tl bana çok fazla gelir implant mi yaptırdınız
evet implant. hemen hemen her yerde aynı zannediyorum ama araştırmak lazım tabi.
Malzeme kalitesine göre degisiyordur muhakkakevet implant. hemen hemen her yerde aynı zannediyorum ama araştırmak lazım tabi.