- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
Kocam bile anlamıyor canım Allah aşkına kayınvalideye nasıl diyim ben bunu
maddi olarak tek çözüm kendi ofisinizi açmanız canım hakimlik savcılık düşünüyor musunuz maddi olarak çok rahatlatır siziyani sürekli ailesine gitmeniz hiç hoş değil sen taviz verdikçe hep daha fazlasını isteyecektir harçlığın varmı diye sormamasının da iki sebebi var bence 1- sen çalışan bayansın illa ki vardır 3-5 bişeyler diye düşünüyordur 2- dediğin gibi tutumluysa para istersen diye korkuyordur o da borç ödüyormuş bu senenizin böyle geçmesi çok normal ben ortada psikologlug birşey göremedim ama eşin için iyi olur bence
sen öyle düşünüyorsun da eşin öyle düşünmez işte tatlım sende olanı sana yeter sanıyordur iyi yapmışsın gidin tabi sorun kesinlikle sende değil ama sen de biraz fazla taviz veriyormuşsun gibi geldi bana baştan nasıl alıştırırsan öyle gider şekerim dikkat etmen lazımEvet çalışan bir bayanım ama maaşımın %80nini veriyorum zaten. Psikologa gitmek isteme sebebimde saygımızı kaybetmeden birisi müdahale etsin bize çok tartışıyoruz. 1 gün ayrı kalamıyoruz çok seviyoruz ama bir araya gelince birbirimizi yiyoruz. Anneye babaya anlatamıyorum üzülmesinler diye.. Son care bu geldi aklıma
Çok mantıklı yaklaşıyorsun olaylara karşı.Evet çalışan bir bayanım ama maaşımın %80nini veriyorum zaten. Psikologa gitmek isteme sebebimde saygımızı kaybetmeden birisi müdahale etsin bize çok tartışıyoruz. 1 gün ayrı kalamıyoruz çok seviyoruz ama bir araya gelince birbirimizi yiyoruz. Anneye babaya anlatamıyorum üzülmesinler diye.. Son care bu geldi aklıma
Ah sen de haklisin. Hani kocan biraz tutumlu ya paradan dem vursan? Yol.parasi gidiyor cok fazla falan desen de anlamaz mi? Ya da biraz sabredeceksin. Belki zamanla duzelir..
Uygun bir sey alsaydinız ya da taksitleri butçenize gore ayarlasaydınız.Arabayı almak zorunda kaldık çünkü köye ulaşım biraz sıkıntılı cumartesi gidince pazartesiye kadar olda kalmak zorunda kalıyorduk. Pazar dönüş otobüsü yok. Pazarteside işe ordan gelmek çok zor oluyor ne duş alabiliyorum ne kıyafet değişebiliyorum.. Araba lazımdı yani
Çok mantıklı yaklaşıyorsun olaylara karşı.
ama para kavramını arkaya atmalısınız. "maaşının büyük kısmını vermen" senin bir artın değil bence. Sonuçta ortak bir hayatı ortak amaçlar üzerine kurdunuz.
Kayınvalidenizin siz evlenmeden önce ne yaptıgınıda çok merak ettim açıkcası sanki doğduğunuz günden beri onlara yardım edip bikaç haftadır etmiyomuş izlenimi veriyo bana, baştan alıştırmayın bu git gellere net tavrınızı koyun yoksa önüne geçemiyeceğiniz ortada şimdiden.Birde dün ne geldi başıma onuda anlatayım aradım kayınvalideyi anne işleriniz bittimi bahçelerde dedim. Yok ne bitecek iki kişiyle bitecek işmi dedi bana.. Bende canınız sağolsun dedim sustum. Gelde yemegimizi filan yap dedi. Çalışıyorum nasıl geleyim anne dedim. Eşimi sordu oda mı çalışıyor dedi. Sanki biz burda yatıyoruz. Bal gibide biliyor oglununda çalıştıgını hergün konusuyorlar. Bana psikolojik baskı uygulamak için kurdugu cümleye bakarmısınız?
Uygun bir sey alsaydinız ya da taksitleri butçenize gore ayarlasaydınız.
Gerci burda arabadan daha önemli sıkıntılar var eşiniz anlayışsız. Üff niye siz siz deyip duruyorum hiç de sevmem böyle konusmayı.
Canım eşinle ciddi ciddi otur bu yazdıklarını konuş. Ya da isyan bauraklarını çek rahatına nasıl geliyisa öyle davran. Sıkışıksınız evde filminizi izleyin. Bütcenize göre aktiviteler bulun. Aksam yemeği bulaşığı seni çok zorluyosael atsın kocan da erken bitsin beraber vakit gecirin. Sen her şeye koşmaya çalışırsan tabi vakit kalmaz.
Birde dün ne geldi başıma onuda anlatayım aradım kayınvalideyi anne işleriniz bittimi bahçelerde dedim. Yok ne bitecek iki kişiyle bitecek işmi dedi bana.. Bende canınız sağolsun dedim sustum. Gelde yemegimizi filan yap dedi. Çalışıyorum nasıl geleyim anne dedim. Eşimi sordu oda mı çalışıyor dedi. Sanki biz burda yatıyoruz. Bal gibide biliyor oglununda çalıştıgını hergün konusuyorlar. Bana psikolojik baskı uygulamak için kurdugu cümleye bakarmısınız?