- 16 Mayıs 2015
- 96
- 31
- 88
- 29
- Konu Sahibi Esila Asel
28 yaşındayım ,bekarım ailemin her işine resmen ben koşarım, annem de bir çok yönden bana güvenir o yapar falan diye yıllar içinde , görevim saymış bazı şeyleri ,bir örnekle aynı odada 2 adım karşısında su vardır ama benden ister, rahata alışmış biri bilmeden ben de bunu yapmış olabilirim , mesela haftada 2 3 gün sınav gözetmenliği yapıyorum, o günlerde eve gelince yatmak istiyorum çünkü 3 seans üst üste oluyor yürümek zorundasın hiç bir şey yapmayıp otursan bile o yol uykusuzluk falan yorgunluk yapıyor ,normalde ,gece uyuyamayan ben o günlerde uyuyakalıyorum kendi ihtiyacımı gözetmenlik parası ile sağlıyorum çok yük olmamaya çalışıyorum ama eve geldiğimde bir makine bulaşık ile karşılaşıyorum ve yatmadan önce dizmem yıkamak gerek yorgunum diyince ne iş yapıyorsun ki zaten 100 TL boşuna gitme , işe yaramaz diyorlar. Kardeşim de tam tersi odasından aşağıya inmez odasından çıkmaz ,ben yokken yalan dan makine dizer gelip üzerine ben de dizerim , yardımcı olmaz gelip çok nadir konuşur bana karşı tavırları hep mecbursun gibi ,ben yokken herşey 4 4 lük gelip oturur herşeyi yapar, ben kiloluyum biraz ,o ise benden uzun boylu kilosunu bilmiyorum ama fit görünümlü , beni küçümsediğini hissediyorum her anlamda evde bana gelip yardım etmeyen kişi başkasının evinde mutfağa girip kek pasta yapar dolaşır,gelip benim yanımda bir bardağı taşımaz ,arada eşref saati gelince yardım eder ,ben herşeyi isteyen heveslenen biri değilim, ehliyete gidiyorum , babamdan parasını isterken mahcup hissediyorum , o daha rahat bu konuda mecbur görüyo ,ayda yılda bir doğal taşa heves ettim şifa olur diye, yok şirk , yok günah diyor veya korseye ihtiyacım var , alıyorum onda da korse oluyor beni kıskandın, bende olan şeyden o da alıyor birşey demiyorum alsın yapsın çatsın ben senden önce beğenmiştim zaten oluyor, Kur'an'ı biliyor okuyorum diyor ,e e benim hakkım diyorum senin ne hakkın var ki bana karşı diyor ,gerçekten çok bunaldım , ne yapmam lazım. Ya da ben mi abartıyorum. Sadece çok bunaldım ..