Sorun bende galiba

Biz yegenimde yasadik bunu,bakicisi geriletti ,birden sustu cocuk tv ile ,yavas yavas topatlarsiniz etkinlik yapin bol bol ,instagram sayfalari var onlara bi goz atin ,2 yasini bekliyin terapi icin

Ay çok teşekkür ederim size içim rahatladı cidden bu arada bizimde bi küpümüz var şekiller var işte üçgen kare altıgen falan uygun olan delikten içeri atıyosun verdim eline hiç müdahale etmedim 10 şekilden 6sını attı içine yapıyor aslında ama konuşmaya gelince tık yok bakalım o da olacak inşallah zamanla

Biz yegenimde yasadik bunu,bakicisi geriletti ,birden sustu cocuk tv ile ,yavas yavas topatlarsiniz etkinlik yapin bol bol ,instagram sayfalari var onlara bi goz atin ,2 yasini bekliyin terapi icin
Bakacağım hemen çok teşekkürler bizimki çok tv izleyen bir cocuk degil bakmiyor bile tvye neden boyle anlayamıyorum

Tamam bak gayet zeki bir bebek. Gelişimi de güzel maşallah. Sen sadece hayatın normal akışında destekle. İlerde sıkıntı devam ederse o zaman düşünürsün terapisti

Hayir inanin birsey olmaz sıkıca giydirin kedilere bakin kuslari anlatin arabalarin renklerini soyleyin uzulmeyin saglik olsun konusur elbet oda hakli dunyayi anne babadan ibaret biliyor
Haklısinız hasta olmasın diye kötülük yapıyorum aslında çocuğuma birazdan çıkarayım hemen yuruyelim biraz ana oğul :)

1.5 yas bana da küçük geldi. Üstüne düşmeyin zamanı gelmemiştir henüz.

Arkadaşımın oğlu da 1.5 yaşında sadece anne ve baba diyor. O da dinlemez ,yapmaz , tekrar etmez falan. Annesi aslan burcu ya inat deyip geçiyor. Doktor böyle dedi diye hiç söylemediler. Erkekler geç konuşuyor diye biliyorum ben birde.

Beslenmesi iyi puturlu yiyor ısırarak birseyleri yiyor kilosu ideal boyu baş cevresi iyi yuruyor koşuyor tırmanıyor fiziksel olarak iyi dedi doktor konuşmamız sıkıntı iste
Pütürlü yemeseydi çene kasları gelişmemiş olabilir diyecektim. Ama yiyormuş endişe etmeyin o yüzden. Bazen fiziksel gelişim hızlaninca bilişsel gelişim durakliyor. Daha çok küçük siz cabalamya devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…