- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.603
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok teşekkür ederim size içim rahatladı cidden bu arada bizimde bi küpümüz var şekiller var işte üçgen kare altıgen falan uygun olan delikten içeri atıyosun verdim eline hiç müdahale etmedim 10 şekilden 6sını attı içine yapıyor aslında ama konuşmaya gelince tık yok bakalım o da olacak inşallah zamanlaBak rahatlatayım seni. Ben çocuğumu biliyorum yani normal bir çocuk. Bir gün arkadaş geldi. zeka oyunu gibi bir oyun vardı şekilleri yerleştirmece. " ay benimki çok akıllı hemen yapar iki kere yapınca da sıkılır atar" dedi. Neyse oğlu geldi yok çocuk yapamıyor uğraşıyor annesi destekliyor falan sonunda 15 yaptılar beraber. Ben içimden gülüyorum. ne gereği var şu duruma düşürmeye kendini diye.
Bakacağım hemen çok teşekkürler bizimki çok tv izleyen bir cocuk degil bakmiyor bile tvye neden boyle anlayamıyorumBiz yegenimde yasadik bunu,bakicisi geriletti ,birden sustu cocuk tv ile ,yavas yavas topatlarsiniz etkinlik yapin bol bol ,instagram sayfalari var onlara bi goz atin ,2 yasini bekliyin terapi icin
Tamam bak gayet zeki bir bebek. Gelişimi de güzel maşallah. Sen sadece hayatın normal akışında destekle. İlerde sıkıntı devam ederse o zaman düşünürsün terapistiAy çok teşekkür ederim size içim rahatladı cidden bu arada bizimde bi küpümüz var şekiller var işte üçgen kare altıgen falan uygun olan delikten içeri atıyosun verdim eline hiç müdahale etmedim 10 şekilden 6sını attı içine yapıyor aslında ama konuşmaya gelince tık yok bakalım o da olacak inşallah zamanla
Haklısinız hasta olmasın diye kötülük yapıyorum aslında çocuğuma birazdan çıkarayım hemen yuruyelim biraz ana oğul :)Hayir inanin birsey olmaz sıkıca giydirin kedilere bakin kuslari anlatin arabalarin renklerini soyleyin uzulmeyin saglik olsun konusur elbet oda hakli dunyayi anne babadan ibaret biliyor
Sana nasıl teşekkür etsem acaba su serptin içime resmen :) ummah ummah öpmek istedim şuan seni :))Tamam bak gayet zeki bir bebek. Gelişimi de güzel maşallah. Sen sadece hayatın normal akışında destekle. İlerde sıkıntı devam ederse o zaman düşünürsün terapisti
Haklısinız hasta olmasın diye kötülük yapıyorum aslında çocuğuma birazdan çıkarayım hemen yuruyelim biraz ana oğul :)
Anneleri desteklemek lazım. Mutlu anne, Mutlu bebek demek çünküSana nasıl teşekkür etsem acaba su serptin içime resmen :) ummah ummah öpmek istedim şuan seni :))
Sizin kesinlikle anne bebek terapisti falan olmanız lazım :) iyi ki yazmısım buraya moralim yükseldi sagolun daha bi şevkle devam edeceğim artık sonsuz teşekkürler cevap veren herkeseAnneleri desteklemek lazım. Mutlu anne, Mutlu bebek demek çünkü
Evet olabilir işte insan içinde olunca çok mantıklı düşünemiyor goremiyor bazı seyleri dısaridan bi göz bi görüş iyi oluyorBelki çocuk konuşmayı sevmiyor? Olamaz mı? Kimisi konuşkan olur; kimisi gözlemlemeyi sever. Takılmayın.
Tabii ki her çocuğun huyu suyu ayrı sonuçta.Evet olabilir işte insan içinde olunca çok mantıklı düşünemiyor goremiyor bazı seyleri dısaridan bi göz bi görüş iyi oluyor
Banada öyle geliyordu sizin gibi iste bu etraftaki acımasız anneler yok mu sürekli bebekleri kıyaslayan insanı deli ediyorlar takmayacağım ama artık1.5 yas bana da küçük geldi. Üstüne düşmeyin zamanı gelmemiştir henüz.
Bu hikayelerin sonu hep aynıBenim oğlan kardeşim de çok geç konuştu.
Şuanda da susmuyor
Bu hikayelerin sonu hep aynı
Pütürlü yemeseydi çene kasları gelişmemiş olabilir diyecektim. Ama yiyormuş endişe etmeyin o yüzden. Bazen fiziksel gelişim hızlaninca bilişsel gelişim durakliyor. Daha çok küçük siz cabalamya devam edin.Beslenmesi iyi puturlu yiyor ısırarak birseyleri yiyor kilosu ideal boyu baş cevresi iyi yuruyor koşuyor tırmanıyor fiziksel olarak iyi dedi doktor konuşmamız sıkıntı iste