Sorumsuz luk mu?

Amacın dışarı çıkmak mi eşinin seni dışarı çıkarması mi ? Eğer birincisiyse eşinin ağız ucuyla yaptığı teklifi kabul etmeliydin.ikincisiyse eğer ilgi görmek, biraz değer gördüğünü hissetmekse bence başka bir yol dene. Alınganlık yapmak trip atmak falan sevgililik döneminde işe yarıyor evlilikte değil.

Eşiniz dışarı çıkıyorsunuz diye kızıyor ve siz de onu dinliyorsunuz . Böyle yaparsanız karşınızdaki zaten önemsemez sizi.

Burda anlattığın gibi eşine anlatmalısın. Duygularını dile getirmelisin. Ha diyeceksin ki illa söylemek dile getirmek mı gerek , hayır değil haklisin.. Ancak baktin seni düşünen yok sen düşündüreceksin kendini.

Evet alınganım kendim plan yaptım tam dile getirexektim benden habersiz hazorlanıp yola koyulduklarını gördüm onlar benden önce plan yapmışlar gerek bile görmeden
Mesela bugün pazar ya olan oldu ya..esini al karsina haftaya hiç kimseyle hiç bi plan yapmiyorsun cekirdek aile takilmak istiyorum de

Iyi de sen de hatalisin bu kadar pasif olunmaz ki ?
Bebeğin 5aylik seni geçtim o yavrunun da hava almaya ihtiyacı var.
Hergün bebeğini alıp çıkman lazım dışarı en az yarım saat zaten.
Eşim kızıyor demek ne demek mecbur dışarı çıkacaksın ihtiyaç bu ekmek gibi su gibi.
Kv zaten eziyor seni sürekli bi an once gönder onları evden yoksa boşanmayı planla derim böyle hayat geçmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…