Sorumsuz luk mu?

yenianneoldumdageldim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
46
41
3
33
Merhaba arkadaşlar daha önceki konumda kocamın ailesi ile ilgili sıkıntılarımı belirtmiştim. Yine devam ediyor sıkıntılar. Bugün bir başkası eklendi. Bugün pazar malum çoğu kişi evde yada ailesi ile dışarda. Bugün hava o kadar sıcak ki bende bir ümit kocamla dışarı çıkarız diye plan yapıyordum ama eşim annesi ve babası ile çıkmayı tercih etti. Ben kaç pazardır dile getiriyorum aylardır çocuktan dolayı çıkamıyorum hava almaya ihtiyacım var hep çocuğu işi bahane edip çıkarmıyorlar. Bugün de bir ümit bekledim çıkarız diye sadece eşim ağız ucuyla teklif etti "biz dışarı çıkıyoruz istersen gel" dedi alaycı bir tavırla. Reddettim ama kv veya kayınpederim söyleyebilirdi sende çık hava al diye şu an o kadar üzgün ve doluyum ki bende insan kaç aydır dışarı çıkıp hava almıyorum herkesten çok ihtiyacım var ama düşünen yok ne yapmalıyım bu durumda lütfen sakinleşmem için bir şey söyleyin.

Canim benim kiyamam . Ozaman sende kendin cıksan veya yaninda sana eslik edecek kimse yokmu?
Insan degilmis kocan , seni evde birakio gitmek nedemek?

Kendiniz cikin madem esin cikarmiyor. Niye esinize böyle bagimlisiniz? Belki kizabilir karakterini bilmiyorum ama bir iki ücüncüye alisir. Biraz bagimsiz olun kendi istediginizi yapin. Yoksa afedersiniz böyle tepenize cikar.

Kendi kendinemi plan yaptın yoksa eşinede bahsettin mi bugün beraber bişeyler yapalım diye ?
Eşin biraz anlayışsız gibi,
Sende biraz alıngan gibisin...

Kendi kendinemi plan yaptın yoksa eşinede bahsettin mi bugün beraber bişeyler yapalım diye ?
Eşin biraz anlayışsız gibi,
Sende biraz alıngan gibisin...
Evet alınganım kendim plan yaptım tam dile getirexektim benden habersiz hazorlanıp yola koyulduklarını gördüm onlar benden önce plan yapmışlar gerek bile görmeden

Benzer birşeyi bu gün ben de yaşadım.Giydirdim bebeğimi kucagima aldım (bebek arabasi bagajda kalmis) çıktım dışarı pastaneye gittim.Gunes alan bir masada oturup kendime kahve ve tatlı ismarladim

Eşim kızıyor bebek 5 aylık yoksa çıkarım

Ah paşam ya kızıyormuş bir de. Adam sizinle dalga geçiyor siz de o kızıyor diye oturuyor musunuz evde? 5 ay gayet de büyükmüş, al bebek arabasını çık parka. Bir kıza iki kızar, sonra alışır.

Kurban olsun bide kızıyomuş o kim öyle karışacak dışarı çıkmana, en kötü bi kaç mahalle arası mağazaya bakar gelirsin ben senin yerinde olsam çıkar gezer eş kişisine de haber vermezdim haketmiyo kölemisin hiç dışarı yüzü görmeyecek, bende büyüttüm ama istediğim zaman ben şuraya gidiyorum derim yada en kçtü gittikten sonra resim atardım biz burdayız diye öylehaberi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…