- 22 Aralık 2017
- 46
- 41
- 3
- 33
- Konu Sahibi yenianneoldumdageldim
-
Maalesef yok yalnızım şuanCanim benim kiyamam . Ozaman sende kendin cıksan veya yaninda sana eslik edecek kimse yokmu?
Insan degilmis kocan , seni evde birakio gitmek nedemek?
Evet alınganım kendim plan yaptım tam dile getirexektim benden habersiz hazorlanıp yola koyulduklarını gördüm onlar benden önce plan yapmışlar gerek bile görmedenKendi kendinemi plan yaptın yoksa eşinede bahsettin mi bugün beraber bişeyler yapalım diye ?
Eşin biraz anlayışsız gibi,
Sende biraz alıngan gibisin...
Eşim kızıyor bebek 5 aylık yoksa çıkarımBebek kaç aylık? Giydir sıkıca, kendin çık. Neden başkasına bağımlı yaşayasın ki?
Dile getirmeden onları hazırlanıp çıktıklarını gördüm haberim dahi yokKocanız çıkarmadan neden çıkamıyorsunuz?
Ayrıca sadece düşünmekle olmaz eşinizle konuştunuz mu?
Zaten haftalardır düşünüyormuşsunuz, birden ilham gelir gibi gelmedi ya dışarı çıkma fikri.Dile getirmeden onları hazırlanıp çıktıklarını gördüm haberim dahi yok
Eşin kızıyor ama çıkarmıyor. Seninki can değil mi? Köle mi aldı seni?Eşim kızıyor bebek 5 aylık yoksa çıkarım
Haftalardır söylüyorum çıkarmıyor bugün tekrardan söyleyeyim dedim ama o annesi babası ile çıkmayı tercih ettiZaten haftalardır düşünüyormuşsunuz, birden ilham gelir gibi gelmedi ya dışarı çıkma fikri.
Karanlıkta göz kırpmayın, erkekler anlamaz. Dümdüz soyleyin
Eşim kızıyor bebek 5 aylık yoksa çıkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?