Sorumsuz baba

lady1234

Loading...
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
1.999
896
Kızlar babam oldum olası çok sorumsuz birisi yıllardır anneme ve bize çektirdiği yetmedi Annecim saçını süpürge etti bizim için babam okula bile göndermiyorken varını yoğunu bizim için harcadı anacığım okuttu büyüttü evlendirdi babam köye gitmek istiyor annem ise gitmek istemiyor burada bizi bırakmak istemiyor bi tane daha kardeşim var bekar o evlenmeden bi yere gitmem diyor fırsat buldukça babam köye gidio babannemle dedem çok yaşlılar birazda rahatsızlanmışlardı gitti geri geldi yaz tatili için gene gitti geldi sonra hafta sonu amcamla gitti geldi bayramda gene gitti kafayı bozmuş durumda köyle burda da kirada yaşıyorlar ve babam bu 1 sene içerisinde sürekli kirayı zamanında yatırmıyor Allaha şükür şimdiye kadar ödememezliği olmadı ama bı durum sürekli hale geldi evlenmeden öncede kontratı benim üzerime yaptırdığı için haliyle sürekli ev sahibi beni arıyor parayı yatırın benim mubattabım sizsiniz die kafayı yiyecem eşime anlatamıyorum durumu çünkü bu kadar aciz duruma düşmek istemiyorum babamın sorumsuzluklarından artık bıktım sürekli bi yalan hiç bişey umrunda değil bahaneside iş yerinden parasını alamaması annemle beraber gitmişler hatta gerçekten alamamış öyle dio annem ama ben anlam veremiyorum parası yoksa nie sürekli köye gidio emekli maaşıda var bu ğaraları napıo anlamıorum hady desem hayatında biri mi var evden işe işten eve gelen bi adam hayatında biride yok kafayı yiycem öfkemden kuduruyorum kardeşimde az önce pttden sana bi kağıt göndermişler dedi sanırım bi avukattan gelmiş bi çözüm bulun bana nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…