- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
elbette ki bakılıyordur. Ben hamile olduğunuzu fark etmemiştim o yrumu yazarken :) son anda fark ettimEvlenirken veya hamilelikte yapılan testlerde aids e bakılmıyo mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elbette ki bakılıyordur. Ben hamile olduğunuzu fark etmemiştim o yrumu yazarken :) son anda fark ettimEvlenirken veya hamilelikte yapılan testlerde aids e bakılmıyo mu
Hamileliğin ilk dönemi.yapıldı, nikah işlemlerinde de yapılıyo, benim şüphem 20 yıl önceki yaptırdığım diş tedavisiBu tip hastalıklardan şüphe etmek için hamile kalmadan test yaptırılır demek istiyorum. Sen 36.haftadaki bir gebesin.
Kaldı ki bu virüslerden şüphe etmek için ortam oluşmamış bile.
Hamileliğin ilk dönemi.yapıldı, nikah işlemlerinde de yapılıyo, benim şüphem 20 yıl önceki yaptırdığım diş tedavisi
Çıkardı de mi(20 yıl önce kapabileceğin virüs bu testlerde mutlaka çıkardı değil mi?
Oğlak burcuyum canım, çok teşekkür ederim cevabın için. Anksiyeteyi.düşmanımın başına vermesinÇıkardı kesin bende yeni evliyim yapılıyo,gebeliğin başındada yapılıyo merak etme,arada bendede olur,basak burcunuzun ?
Oğlak burcuyum canım, çok teşekkür ederim cevabın için. Anksiyeteyi.düşmanımın başına vermesin
hamileliğimin ilk dönemlerinde yapılan testlerde çıkardı de mi? Yoğun kaygı içindeyim, yardımcı olur musunuz?
Hangisinde çıkardı
Her iki testte de hamilelik ve nikah için verilen testlerde çıkardı de mi
Gerçekten çıkarmıydı, off çok kötü takıntı yaptım
bi de diş tedavimin üzerinden 20 yıl geçti, çıkardı de mi
Çıkardı de mi(
Teşekkür ederim canım cevabın için.Am8n cn8m kotu bilirim .oğlak sin toprak gurubu sun .için rahat olsun evlenemezdin yoksa