• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soruma cevap verebilir misiniz?(anksiyete)

Bu tip hastalıklardan şüphe etmek için hamile kalmadan test yaptırılır demek istiyorum. Sen 36.haftadaki bir gebesin.
Kaldı ki bu virüslerden şüphe etmek için ortam oluşmamış bile.
Hamileliğin ilk dönemi.yapıldı, nikah işlemlerinde de yapılıyo, benim şüphem 20 yıl önceki yaptırdığım diş tedavisi

Çıkardı kesin bende yeni evliyim yapılıyo,gebeliğin başındada yapılıyo merak etme,arada bendede olur,basak burcunuzun ?

Oğlak burcuyum canım, çok teşekkür ederim cevabın için. Anksiyeteyi.düşmanımın başına vermesin

Am8n cn8m kotu bilirim .oğlak sin toprak gurubu sun .için rahat olsun evlenemezdin yoksa

hamileliğimin ilk dönemlerinde yapılan testlerde çıkardı de mi? Yoğun kaygı içindeyim, yardımcı olur musunuz?

Hangisinde çıkardı

Her iki testte de hamilelik ve nikah için verilen testlerde çıkardı de mi

Gerçekten çıkarmıydı, off çok kötü takıntı yaptım

bi de diş tedavimin üzerinden 20 yıl geçti, çıkardı de mi

Çıkardı de mi:KK43:(

:D :D :D

Canım merak etme aids falan değilsin, ayy konun bana kendi yaptığım bişeyi hatırlattı çok güldüm, ben de şu an anlatamayacağım bir durumu kafama takıp koşa koşa hiv+ testi yaptırmıştım :D Doktor başta ciddi sanıp şüphelenmişti sonra durumu anlayınca deli olduğuma kanaat getirmişti baya gülmüştük :D

Kan ve cinsel ilişkiden geçiyor ikisi de. Eşin uslu duruyorsa endişelenme. Yaptırtmışsın tüm testleri.

Merhabalar size birşey soracaktım yaklaşık bir ay önce baş yanmasından norölojiye gittim egg cekildi. Doktor tanı kısmına vasküler baş ağrısı, başka yerde saptanmamış , anksiyete bozukluğu tanımlanmamış yazmış bu anksiyetem var demek mi ? Herhangi bir kuruntum evhamım yok ama bi ameliyat geçirdiğim icin korkmuştu bilinc altım o yüzden doktora korkudan bahsettim Tanı kısmına benden esinlerek mi yazdı yoksa egg de mi cıktı o ankaiyete bozukluğu tanımlanmamış ? Şimdiden teşekkürler

Bendede var anksiyete bozuklugu ve panik atak.kendime surekli kanser teshisi koyarim.biktim artik.bazen oleceksen ol derim artik.6 ay ilac tedavisi gordum panik atak gecti ama anksiyeteye devam

Back