Hangisinde çıkardıKesin çıkardı merak etme
Evlenirken veya hamilelikte yapılan testlerde aids e bakılmıyo muBende de anksiyete var, çok sevglinameaver ' ın önerisiyle dün gidip hemogram testi yaptırdım. Lösemi sanıp kendimi. Çok teşekkür ediyorum ona buradan.
Elisa testi yaptırmak için bir aids merkezine gitmeniz gerekiyor. Şüpheli ilişki üstünden 90 gün geçmiş olmalı. Hepatit kanda çıkıyor. Yani bunun için korkmanıza gerek yok. Ayrıca hamileymişsiniz. Evet, çıkardı testlerde.
İkisinde de çıkardı laborantım ben. Hamileliktede, evlilik için yapılan tetkiklerdede hepatit ve AIDS testi yapılıyor canımHangisinde çıkardı
Her iki testte de hamilelik ve nikah için verilen testlerde çıkardı de mianksiyetede akla bin türlü şey gelir ve gerçekten bunlar boştur büyük kısmı boştur yani :) tabii ki çıkardı nereye saklanacak ki bakılırken?
canım iki kez bakılmış bi de neden çıkmasın ki için rahat olsun yok öyle bir şey :) kaldı ki seni anlıyorum bendede anksiyete var emin ol düşüncen doğru değil bi rahatsızlığın falan yok boşa kendini üzme.Her iki testte de hamilelik ve nikah için verilen testlerde çıkardı de mi
takıntılı yapım var anksiyeteden ötürü, diş tedavisi falan olmuştum çok öncesinde ya ordan kaptımsa diye, ama ondan baya sonrasında evlilik içşn kan testi.şimdi de hamileyim ilk dönem kan testleri yapılmıştı ama işte kendime anlatamıyorumEndişelerinden kurtulmanın en iyi yolu kan testi yaptırman. Dra git durumu anlat. Birisinden kapmış olduğunu düşünüyorsan tek yol bu. Ama diyorsan ki sadece kafamda kuruyorum onun içinde psikolojik destek al.
Gerçekten çıkarmıydı, off çok kötü takıntı yaptımİkisinde de çıkardı laborantım ben. Hamileliktede, evlilik için yapılan tetkiklerdede hepatit ve AIDS testi yapılıyor canım
uzun zaman geçmiş aradan. Olsaydı testlerde mutlaka başka bir değer fazlalığı yada azlığı sonucu ortaya çıkardı. Bahsettiğiniz şeyler ciddi hastalıklar mutlaka bu kadar zaman belirti verirdi. Boş yere kurmayın. Hamileliğinizin tadını çıkarmaya çalışın.takıntılı yapım var anksiyeteden ötürü, diş tedavisi falan olmuştum çok öncesinde ya ordan kaptımsa diye, ama ondan baya sonrasında evlilik içşn kan testi.şimdi de hamileyim ilk dönem kan testleri yapılmıştı ama işte kendime anlatamıyorum
Her kan verişimde tırsıyom zaten, patpat kalbim yerinden fırlıyo. Sen bana desen ki.evet o testlerde kesin çıkıyo, bi.nebze rahatlarım, bu işin bilen kişisi olarak bi de diş tedavimin üzerinden 20 yıl geçti, çıkardı de mi
Ayyyy yok artık abartma , 20 yıl geçmiş ve hala şüphe mi duyuyorsun , yapma kendine bunu...evlenirken de hamileyken de bu iki test yapılıyor ... Hepatit de değilsin , aids de değilsin , için rahat olsunHer kan verişimde tırsıyom zaten, patpat kalbim yerinden fırlıyo. Sen bana desen ki.evet o testlerde kesin çıkıyo, bi.nebze rahatlarım, bu işin bilen kişisi olarak bi de diş tedavimin üzerinden 20 yıl geçti, çıkardı de mi
Napıyım elimde değil, panik atak ve anksiyete tedavisi görüyordum, hamilelikten dolayı ilaç da içemiyorumAyyyy yok artık abartma , 20 yıl geçmiş ve hala şüphe mi duyuyorsun , yapma kendine bunu...evlenirken de hamileyken de bu iki test yapılıyor ... Hepatit de değilsin , aids de değilsin , için rahat olsun
Arkadaşlar benim kafama bi soru takıldı, bende dönem dönem anksiyete patlak veriyo, bu dönemde olduğu gibi, şimdiki takıntı yaptığım acaba bende kötü bir rahatsızlık falan var mıdır(allah korusun hepatit, aids gibi) olsa evlenirken yapılan kan tetkikinde veya şimdi hamileyim; hamileliğimin ilk dönemlerinde yapılan testlerde çıkardı de mi? Yoğun kaygı içindeyim, yardımcı olur musunuz?
Geç derken anlamadımVesvese yapıyorsun resmen. Üstelik hamileliğin tamamlanmak üzere bunu düşünmek için biraz geç değil mi?
36.haftadasın doğuma odaklanıp son zamanlarının keyfini çıkar.
Geç derken anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?