çıldırmamak içten değil.ya ben pazartesi günü rahim filmi çektircektim.biraz önce bir tüp bebek merkeziyle görüştüm.eğer sorun spermlerdeyse aşılama yapılamayacak kadar kötüyse rahim filmine gerek yok diyorlar.birinci tahlilde 11 milyon sperm vardı.ikinci tahlilde 6 milyona düştü.artı harekek yetersizliği ve şekil bozukluğu var.biri bana yardım etsin lütfen.tüp bebek için rapor alırken rahim filmi isteniyor diyor bazılarıda.arada kaldım filmi çektirsemmi çektirmesmmi?offff offffsenağlama
tess canım senin gittiğin tüp bebek merkezini aradım onlar dedi rahim filmine gerek yok diye.sadece spermlerde sorun varsa rapor alırken yine de rahim filmi isterlermi acaba.pazartesi çektircektim tam.randevuyu bile almıştım.CADIARZU
eğer spermleriniz aşılama yapılacak kadar iyiyse istiyorlarmış.senden o yüzden istemiş olabilirlermi?bizimki çoookkk kötü.aşılama bile olmazmış.anca mikroenjeksiyon.genartı aradım ama cevap veren olmadı.yarın tekrar denerim olmazsa.
ileri hızlı sperm yüzdesi 1,7 ileri yavaş spem yüzdesi 12,4 az hareketli sperm yüzdesi 8,7 hareketsiz sperm yüzdesi 77,2 toplam sperm miktarı 11 milyon
ne diyorsun bu duruma tess????
canım sorun spermlerde olabilir ama bazı rahim anomalileri de olabiliyor bunu da rahim filmiyle anlıyorlar araştırırsan ne demek istediğimi anlarsın rahimde anomali varsa tüpbebk yapmadan önce operasyon yapmaları gerekebiliyor
selam hituci,benimde beyimde sorun var ama bende de rahim filmi cektiler,bir sürü kan tahlili yaptilar hatta benim beyimde hic canli sperm olmadigi halde,sen iyice bir arastir sor canim
tess, morgül ve melissa hepinize çok teşekkür edrim canlarımsınız benim.deneyimleriniz ve önerileriniz benim için çok önemli.araştırdım
sizlerinde yazdıklarınızı düşünüp hsg yaptırmaya karar verdim.randevuyu almıştım zaten.pazartesi günü benim için dua edin.sonucu yazarım.herşey için çok teşk
ileri hızlı sperm yüzdesi 1,7 ileri yavaş spem yüzdesi 12,4 az hareketli sperm yüzdesi 8,7 hareketsiz sperm yüzdesi 77,2 toplam sperm miktarı 11 milyon
ne diyorsun bu duruma tess????
canım hemen direkt tüp bebek denenecek sana sakın başka işlere girişmeyin varikosel ameliyatı vs gibi.yaşın cok geç eger sende sıkıntı cıkmazsa gebe kalma sansın %60 mış bebği dünyaya getirmede %25 filan diyorlar.bana merkezde sadece sansın %60 dediler ama ne kadar doğru bilemiyorum.