Saç Rengi ve Saç Boyama sorum var!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ela.

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
2.161
5
116
Isparta
slm arkadaşlar saçımda röfle vardı çikolata kahveye boyadım 8 martta ama şu an akmış durumda ...
saçıma zarar vermesinden korkuyorum boyanın ne zaman 2.boyayı yapmalıyım..nisan başı yapsam yıpratır mı?

Elacim(nickin cok guzel bu arada,cok seviyorum bu ismi)
Bende rofle ustu cikolata kahve boyatmistim.Seninki cok cabuk akmis sanki..Gerci benim roflem platin tonlarinda cok acik degildi belki o yuzden.Eger kotu gozukmuyorsa bence biraz daha bekle, Nisan basina gelince ben ara sira masa falan yapiyorum isi tabiki saci yipratiyor ama yaptir canim ya bikerecikten bisey olmazyerimseniben

bence yıpranmaz çünkü bende çok denedim öyle benimde saçlarım boyalı ve bakımını ii yaparsan saçların yine ii görünüor yani ben şampuanla birlikte saç kremi ve daha sonrada tekrar ayrı olarak sıvı saç kremi ve kırıklar için balsam kullanıorum bazende saç inin maske kullanırsan bişi olmaz ama tabi ısıyı fazla uygulama saçına mesela düzleştirici ve maşa hergün yapıncda bunları yıpranır...

evet canım türk sinemasının gözdelerinden...ben aslında şu şekilde yaptım yarıya gelen röflelerimi boyadım herkes yapma çizgi olur dedi kendi saç rengim kumral ama harika oldu keşke daha önce boyasaydım şimdide aynı şekilde röfleleri boyucam üstlerden de aralara atcam...yerimseniben

saçlarımı yeni kestirdim bütün kırıklar gitti..ve düzleştirme işini 15 günde yaparsam oda..röfleden saçlarım çok yıpranık duruyordu boyayınca daha ii oldu..ama dayanamıcam ben nisan başı yapıcam galiba..birde amonyaksız lorealin boyasıyla boyamıştım...

Elacim sorma bu rofle nasil yipratmisti benimkileride
Misir puskulu gibi:roflol: olmustu.Sonra boyattim cikolata kahveye.O zamanlarda bir kac haftalik evliyim.Kimse bilmiyor koyu renk halini. Baya iyi olmustu simdide cok memnunum.
Nisan senin nisanin mi?

yok tatlım nisan ayı başı demiştim..benim nişan oldu önceden...röfle saçı maf ediyor gerçekten..

dogru yaa,simdi tekrar baktim.Nasil anlamisim oyle:roflol:

bence boyat bişi olmaz dediğim gibi ii bakarsan zarar gelmez ve schwarzkopf un boyasını kullanmanı tavsiye ederim biraz pahalı ama değer yani saçın yıpranmaz parlak olur yine

bence boyat bişi olmaz dediğim gibi ii bakarsan zarar gelmez ve schwarzkopf un boyasını kullanmanı tavsiye ederim biraz pahalı ama değer yani saçın yıpranmaz parlak olur yine

bugün gittim kuaföre kırtma kestirdim alnım geniş yakıştı da..ama sınavım var bu ay başında çok yoğunum sınavdan hemen sonraki gün boyamayı düşünüyorum ama aldığım boya loreal in en iyisi 11 lira..amonyaksız alırsam yine aynı çikolata kahve yapıcam nişanlımda rengini çok beğendi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…