Sorum memur olanlara

Diğer bir arkadaşım da her hafta İstanbul a geliyor Kırklareli nden, ailesini özlediği için otobüsle. Bazı alternatifler bulunabilir.

Durumunuzun çözümünü bilmiyorum ama Bursa istanbul dan çok uzak, ya da çok farklı bir şehir değil.

Aldırmaya çalışın her türlü ama olmazsa kendinizi ve eşinizi çok hırpalamayın bu sebeple.

Daha çok yenisiniz orada. Zamanla çevre de edinirsiniz. Büyük şehirden Çok küçük ve imkanları sınırlı bir şehire gitmek zor olur gerçekten ama Bursa her imkanı olan, hatta bazı konularda İstanbul a üstünlükleri olan bir şehir. hafta sonunda İstanbul a kaçmak hiç de zor değil, 2 saate geliniyor.

aynı sorun için açtığınız konulardan dolayı yazdım. Daha başta neden bu kadar ölümsüz baktınız işinize? İnsanlar mı farklı geldi, mobbing mi var? Memuriyetle Doğudan Batı’ya pek çok farklı şehirde kalıp, çok güzel çevreler edinip şimdi yurt dışına çıkacak akrabam var, eksisi değil, artısını söylüyorlar. Şu anda Bursa da hatta, en güzel görevim burası oldu diyor.
İşe ilk başladım amir bana çocuk düşünüyormusun diye sordu bayan kendisi izin almim gibisinden cok ayar oldum sonra sorumlumuzun yanına götürdü adamda burası çok sıkıntılı demeye başladı ilk saniyeden ztn Moralmen çöktüm o günden sonra ısınamadım çünkü cok gıcık tipler

İş huzuru önemliymiş huzursuz bi ortamdayım yöneticelerde sorunlu İnanın sabrettim ama ipler koptu bugün
Sinirleniyorum cok şeyler soylemek istiyorum size. Sarsmak istiyorum kendine gel diye. Ama su yazdiginiza da cok uzuldum. Delil toplayin sessiz kalin bir sure. Sonra davanizi acarsiniz. O surecte de yeni bir yere alirlar sizi. Izne cikma durumunuz yok mu?

Kuzum benim eşimin (ailesinin) İzmir’in en güzel semtlerinde apartmanı dairesi ve dükkanları var. Düzenimiz var.
Görev gereği Temmuz’da 7 yıllığına Kars a taşınıyorum. Eşim benim kariyerim için peşimden geliyor. Orada özelde yapabileceği işi dahi olmayacak. Formasyonu olduğu için ücretli öğretmenlik ya da dershanelere bakacak.
Şimdi sen eşin için koskoca Bursa’yı yok sayıp, İstanbul’a iki saatlik mesafede yaşamayı göze alamıyor musun? Ailen mi sorun peki senin kurduğun aile? Aşkın, sevgin, bağlılığın?
Önce psikolojik destek al sonra bakarsın tayin işlerine...

Son düzenleme:
Duygu,Istanbula tayininiz ciksa esine ailemle hep beraber yasamak istiyorum diye teklifte bulunursun gibime geliyor ya da hergun is cikisi evin yerine ailene gitmek istersin.Evlilik bu degil ama biliyorsun degil mi ?

Alışmaya çalış dıolar onlarda üzgün bşy diyemiyorlar
Üniversitede bir kız arkadaşım vardı onu hatırlattınız bana. Cuma günü ders bitiminde otobüse biner pazartesi sabahı ilk otobüsle gelirdi. Hemde her hafta. İlk aylarda yurtta hep ağlarken görürdüm. Ailesini görmeden yapamazdı. Keşke evlenmeden önce farkına varabilsek bazı durumların. Eşinize büyük bencillik yapıyorsunuz ve siz ısrarla psikolojik yardım almak yerine gideceğim diye tutturuyorsunuz. Bence eşinize aşık değilsiniz. Bu kadar kolay vazgeçemez aşık olan.

Sinirleniyorum cok şeyler soylemek istiyorum size. Sarsmak istiyorum kendine gel diye. Ama su yazdiginiza da cok uzuldum. Delil toplayin sessiz kalin bir sure. Sonra davanizi acarsiniz. O surecte de yeni bir yere alirlar sizi. Izne cikma durumunuz yok mu?
İzin alma durumum olsa alırım ama ilk gün bana çocuk düşünüyormusun diye sordular yok burası çok sıkıntı İnanın ilk gün soğuttular beni amirler

Mobbing yapmadıklarını nerden biliyosunuz
Öyle olsa basliklariniz bu şekilde olurdu.
Taa 8 aralıkta bu şehre alışamadım diye konu açmışsınız.
Eğer insanlara uzak ve böyle şımarık davranmışsanız size uzak davranmaları çok normal.Bu da size mobbing giib gelebilir belki.
Oraya sonradan giren sizsiniz sizin ılımlı uyumlu olmanız gerek.

İşe ilk başladım amir bana çocuk düşünüyormusun diye sordu bayan kendisi izin almim gibisinden cok ayar oldum sonra sorumlumuzun yanına götürdü adamda burası çok sıkıntılı demeye başladı ilk saniyeden ztn Moralmen çöktüm o günden sonra ısınamadım çünkü cok gıcık tipler
Stratejik bir görev vermemek için sormuş olabilir. İmza yetkisi olan iş öğrenmek gerekliliği olan bir pozisyona koyup, tam alıştığınız anda ayrılacaksanız bölümde sorun olabilir. Düşündüğünüzü söylediyseniz sizi aynı işi yapan kişinin çok olduğu yere görevlendirmişlerdir mesela.

Üniversitede bir kız arkadaşım vardı onu hatırlattınız bana. Cuma günü ders bitiminde otobüse biner pazartesi sabahı ilk otobüsle gelirdi. Hemde her hafta. İlk aylarda yurtta hep ağlarken görürdüm. Ailesini görmeden yapamazdı. Keşke evlenmeden önce farkına varabilsek bazı durumların. Eşinize büyük bencillik yapıyorsunuz ve siz ısrarla psikolojik yardım almak yerine gideceğim diye tutturuyorsunuz. Bence eşinize aşık değilsiniz. Bu kadar kolay vazgeçemez aşık olan.
Aşığım ama benim iznim olmadan tayin tercihi yaptığı icin hazmedemiyorum ve alışamadıkca kavga ediyorum

Stratejik bir görev vermemek için sormuş olabilir. İmza yetkisi olan iş öğrenmek gerekliliği olan bir pozisyona koyup, tam alıştığınız anda ayrılacaksanız bölümde sorun olabilir. Düşündüğünüzü söylediyseniz sizi aynı işi yapan kişinin çok olduğu yere görevlendirmişlerdir mesela.
Şuan düşünmediğimi ama bellide olmayacağını söyledim

Öyle olsa basliklariniz bu şekilde olurdu.
Taa 8 aralıkta bu şehre alışamadım diye konu açmışsınız.
Eğer insanlara uzak ve böyle şımarık davranmışsanız size uzak davranmaları çok normal.Bu da size mobbing giib gelebilir belki.
Oraya sonradan giren sizsiniz sizin ılımlı uyumlu olmanız gerek.
Beni tanısanız çok seversiniz Eminim

İzin alma durumum olsa alırım ama ilk gün bana çocuk düşünüyormusun diye sordular yok burası çok sıkıntı İnanın ilk gün soğuttular beni amirler
Yani sorsalar ne olur? Sizi ilgilendirmez de gec. Ya da nasip de gec terslemek istemezsen. Kac kisi var kurumunuzda bilmiyorum ama hic mi arkadas olabileceginiz biri yok. Isinizi tam ve duzgun yaptiktan sonra sikinti cikaramazlar. Ha angarya is kilitlerler. Zorla mesaiye kalmaniza neden olurlar. Hakaret ederler. Iftira atarlar onu anlarim. Ama kisilikleri iyi degilse selam verip oturup masaniza calisin. Aksam eve beraber gitmiyorsunuz sonucta onlarla. Kimseye mecbur degilsiniz sonucta yeni baslamadiniz goreve. Biz de is yerimizde sikintili insanlarla calisiyoruz. Kendi karakterinizi ortaya koyup helalinden kazanmaya calistiktan sonra kimse size bisey yapamaz.

konunun ortalrını okumadım ama anladıgım kadaryla veri hazırlama memurusunz . sizin atamanız muaaffakiyetle oluyor yani yeni bir tayin talebinde bulunacaksınz ve bulundugunuz il size ihtiyacım yok dicek gitmek istedginz il var dicek bu şekilde atamanız olacak . ama buda çok zor oluyor haberiniz olsun .. .

Back
X