- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.870
- 498
Türkiye'nin en doğusunda çalıştığım için empati yapamıyorum. Tek çare boşanmak gibi görünüyor. Acındırıcı bir dilekçe ile ailenizin yanına gidersiniz.Herkez kafasına göre yorum yapıo empati yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Türkiye'nin en doğusunda çalıştığım için empati yapamıyorum. Tek çare boşanmak gibi görünüyor. Acındırıcı bir dilekçe ile ailenizin yanına gidersiniz.Herkez kafasına göre yorum yapıo empati yok
Eğitim tayinini kaldırdılarEğitim tayini yapın. Biyoloji bölümü en az puanla alan bölüm. İstediğiniz ilin üniversitesinde biyoloji kazanan yks den . Eğitim tayininde tayin olmak zorundasınız. Eş durumundan da eşiniz yanınıza gelsin. Ama eş durumu tayini tek şekerliğe mahsus mu ondan emin değilim
Durumla dalga geçmek yerine daha mantıklı önerilerde bulunabilirsiniz ama Bnce bulunmayın sizTürkiye'nin en doğusunda çalıştığım için empati yapamıyorum. Tek çare boşanmak gibi görünüyor. Acındırıcı bir dilekçe ile ailenizin yanına gidersiniz.
Hayır dalga geçmiyorum. Mazeret tayininin bozulması için mazeretin ortadan kalkması gerekir. Zaten eşinizi sevdiğinizi de düşünmüyorum.Durumla dalga geçmek yerine daha mantıklı önerilerde bulunabilirsiniz ama Bnce bulunmayın siz
Empati yok mu ? Burda bir sürü evli kadın var. Aralarında sizin gibi evlenince şehir değişikliği yaşayanlar var. Ama sizin empati yapılacak bir derdiniz de yok zaten. 1 ay gibi kısa bir sürede o kadar çok şikayet ettiniz ki bu forumdaki kadınların çoğu artık sizi tanıyor. Ben de İstanbul’a evlendim ,4-5 ay sonra hiçbir sosyal olanağı olmayan en doğudaki illerden birine taşındık birdenbire eşimin işi sebebiyle. İşim yoktu ,eşim dostum yoktu ,sosyal hayat yok hiç sizin gibi mızmızlanmadım. Bir gün olsun senin yüzünden demedim eşime. Siz gayet işiniz gücünüz yerinizde , en büyük şehirlerden birinde ve ailenize kısa mesafede nasıl bu kadar fazla fazla fazla şikayet halinde olabiliyorsunuz hayret. Ne diyelim Allah bugününüzü aratmasın .Herkez kafasına göre yorum yapıo empati yok
Valla empati yapiyorum yerinize koyuyorum kendimi...cok isterdim bursa da calismayiHerkez kafasına göre yorum yapıo empati yok
Eşimi seviyorum ama beni hiçe sayıp yapma dediğim halde tayin tercihi yaptı ve çıktı ve şuan alışamıyorum bunalıyorum onun yüzünden olduValla empati yapiyorum yerinize koyuyorum kendimi...cok isterdim bursa da calismayi
Hem bursa..hem devlet kapisinda iş.hem yeni ev yeni eşya.yerinizde olsaydim sadece esimi sevmedigim icin eski hayatima donmek isterdim.kesinlikle laf sokmak tenkit etmek elestirmek niyetinde degilim.empati yap dediniz yaptim
Ben şuan travma yaşıyorum isteyerek yaptığım bşy değil buEmpati yok mu ? Burda bir sürü evli kadın var. Aralarında sizin gibi evlenince şehir değişikliği yaşayanlar var. Ama sizin empati yapılacak bir derdiniz de yok zaten. 1 ay gibi kısa bir sürede o kadar çok şikayet ettiniz ki bu forumdaki kadınların çoğu artık sizi tanıyor. Ben de İstanbul’a evlendim ,4-5 ay sonra hiçbir sosyal olanağı olmayan en doğudaki illerden birine taşındık birdenbire eşimin işi sebebiyle. İşim yoktu ,eşim dostum yoktu ,sosyal hayat yok hiç sizin gibi mızmızlanmadım. Bir gün olsun senin yüzünden demedim eşime. Siz gayet işiniz gücünüz yerinizde , en büyük şehirlerden birinde ve ailenize kısa mesafede nasıl bu kadar fazla fazla fazla şikayet halinde olabiliyorsunuz hayret. Ne diyelim Allah bugününüzü aratmasın .
Kusura bakmayında hiç empati yapılacak bi durumunuz yok.Herkez kafasına göre yorum yapıo empati yok
Travma yaşadığınızın farkındaysanız çözmeye çalışırsınız bu durumu . Açtığınız konularınızda size bu durumu aşmaya yardımcı olacak onlarca tavsiye oldu . Hangisini uyguladınız? Bu travmayı atlatmak için ne yaptınız? Evliliğinizden mi olmak istiyorsunuz bu şımarıklığınızla , biraz kendinize gelin koca kadınsınız.Ben şuan travma yaşıyorum isteyerek yaptığım bşy değil bu
Belki de ortak karariniz olmadigi icin adapte olmakta zorlaniyorsunuz.hazmedememissiniz bunu belli.istanbula donerseniz evliliginiz bitebilir.bursa da da bakis acinizi degistirmezseniz ayni sonucla karsilasacaksinizEşimi seviyorum ama beni hiçe sayıp yapma dediğim halde tayin tercihi yaptı ve çıktı ve şuan alışamıyorum bunalıyorum onun yüzünden oldu
Mobbing yapmadıklarını nerden biliyosunuzKusura bakmayında hiç empati yapılacak bi durumunuz yok.
Daha 1 ay olmuş o işte ve şehirde yaşayali tamamen şımarıklık sizinki.
Gencecik kardeşim hakkaride asker aylardır görmedi ailesini karda kışta ne şartlarda orada bir kere de şımarıklık ettiğini şikayet ettiğini duymadım ki yaşı da sizden küçüktür eminim.
Bahsettiğiniz şehirde bursa doğu bile değil atlasanız 1-2 saate istanbuldasiniz bu neyin simarikligidir??
Ayrıca da memursunuz özel sektörde 3 kurusa köle gibi çalışan insanlar var biraz sukredin daha 1 ay olmuş.
6 ay geçer 1 yıl geçer size mobbing yaparlar lanet bir yerdir anlarım da 1 ayda napti size insanlar bu kadar şikayet niye yani ??
Ben de herkesi bırakıp evlenip farklı bi şehre geldim evet ilk 1 yıl zordu kimsem yoktu isim gücüm bile yoktu.
Şu an 4 yıl oldu ve güzel bi çevrem isim var bu şehri çok seviyorum artık.
Kısaca bu durumu yaşayan bir tek siz değilsiniz.
Evet kpssyle atandım bunu öğrenmek istıyorsanızKpss ile almıyor mu bu kurum? Herkez yazan biri nasıl oluyor da iyi puan alıp atanabiliyor valla anlayamıyorum. Neyse konu bu değil.
Sanırım boşanmak çözüm olabilir. Eş tayini durumu bozulur.
İş huzuru önemliymiş huzursuz bi ortamdayım yöneticelerde sorunlu İnanın sabrettim ama ipler koptu bugünEsiniz son dakika mi tayin istedi Bursa'ya geldi? Onceki konunuzdan evi istedigimiz gibi dosedik dediginizi hatirliyorum. Ev dosemek iki uc gunluk is degil. Yasiniz kac? Derdiniz mobbing olsa cozmeye yol ararsiniz. Esinizin yerinde olsam ya bu deveyi gudersin ya bu diyardan gidersin derdim. Adam gene ses cikarmamis sizin bu simarikliginiza. Adalet bakanliginda calisan birine mobbing davasi nasil acilir diye burda kimse tavsiye vermesin. Kaldi ki derdiniz o degil. Basliga istinaden milli egitim bakanliginda sizin durumunuzda olan ogretmenler ilisik kesmeden tayin iptalinde bulunabiliyorlar. Siz goreve basladiginiz icin saglik ozrunden ancak gidebilirsiniz eger bosanmayacaksaniz. Bosanacaksaniz da esinizin sizin can guvenliginizi tehlikeye attığına dair karar aldirmalisiniz
Dipnot: alisamadim anlamiyor musunuz diye sormussunuz ya, hayatımda ankaradan oteye gecmemis biri olarak bitliste 1.5 yil calistim. Calistigim ilcede market yoktu. Konustuklari dili bile anlayamiyordum. Birakip gitmedim, is sahibi olmak kolay degil. Sizi anlamam zinhar mumkun degil. Algi kapasitemi asiyor durumunuz. Hayatiniz cok zor. Allah kolaylik versin
Boşanmak istemem ama bu şekildede hiç mutlu değilimBelki de ortak karariniz olmadigi icin adapte olmakta zorlaniyorsunuz.hazmedememissiniz bunu belli.istanbula donerseniz evliliginiz bitebilir.bursa da da bakis acinizi degistirmezseniz ayni sonucla karsilasacaksiniz
Peki bunu kaldirabilirmisiniz sonuc olarak bosanmayi?