Sorum memur olanlara

Kaçtır konularınıza denk geliyorum. Hep aynı durum.
Kusura bakmayın hoşunuza gitmeyecek muhtemelen ama siz niye evlendiniz Allah aşkına?
Evlenip eşinin yanına yerleşip de işi beğenmedim diye şehir değiştirmek gerçekten mantıklı mı?
Herkes yaşıyor bunları evlilik böyle bir şey zaten.
Ne diyerek bırakacaksınız eşinizi?
İş arkadaşlarımı sevmiyorum mu? Şehri sevmiyorum mu?
Adam sormaz mı peki ya ben diye?
Çok mantıksız hareket ediyorsunuz, dünyada evlenip de şehir değiştiren bir siz değilsiniz ama bu şekilde davranıp eşinden ayrılan ilk kişi siz olabilirsiniz gerçekten.

Buradan da psikolog önerisi verecek çıkabilir. Psikolog/psikoterapist araştırabilirsiniz netten de. Danışan yorumlarının olduğu siteler var.
Evliliğinizin cicim ayları olması gerekirken yazık etmeyin.
Zindana döndü hayatım İnanın bende böyle olsun istemem ama atak geçiriyorum resmen gitsem rahatlayacak gibi hissediyorum

Kendinize ve evliliğinize biraz zaman tanıyın. Okula yeni başlayan çocuklar bile sizin kadar huysuzluk yapmıyor, bu ne şımarıklık. Fazla naz aşık usandırır, evliliğinize olur olan.

Kusura bakmayın hoşunuza gitmeyecek muhtemelen ama siz niye evlendiniz Allah aşkına?
Evlenip eşinin yanına yerleşip de işi beğenmedim diye şehir değiştirmek gerçekten mantıklı mı?
Çok mantıksız hareket ediyorsunuz, dünyada evlenip de şehir değiştiren bir siz değilsiniz ama bu şekilde davranıp eşinden ayrılan ilk kişi siz olabilirsiniz gerçekten.
Mantıksız olduğunun bende farkındayım ama engel olamıyorum kendime

Kendinize ve evliliğinize biraz zaman tanıyın. Okula yeni başlayan çocuklar bile sizin kadar huysuzluk yapmıyor, bu ne şımarıklık. Fazla naz aşık usandırır, evliliğinize olur olan.
Belkide ztn şuan eşimin üzerine çok gidiyorum Snn yüzünden diye

Hatirladigim kadariyla isi begenmedigi icin degil sehire alisamadigi icin geri donmek istiyor. Bence cok yanlis yapıyorsunuz konusahibi alismalisiniz sabredin.

3 aylik evlisiniz; bundan onceki 3 konunuz da "yeni evlendim ailemi cok ozluyorum, Bursa'ya alisamadim, Bursa mi Istanbul mu"? vs vs.
Esinizi bu konuda cok fazla darlamiyo musunuz?
Evlenme olgunluguna gelmis bir insan surekli ailemi özluyorum, Istanbul'a donelim, burayi sevmiyorum gibi mizmizliklarla hem kendine hem esine zarar verir psikolojik olarak.
Kaldi ki Bursa guzel bir sehir ve Istanbula da uzak degil.
Bu yola cikarken artisiyla eksisiyle esinizle dusunmussunuzdur heralde.
Hem de daha 3 ay olmus.
Ilginc.

Son düzenleme:
Kalmaya gonlunuz olsa pskiyatrist psikolog sorardiniz. Gitmeye karar vermissiniz ki nasil giderim diye soruyorsunuz. Esinizle sizin adiniza cok uzuldum. Yeni bir yuva yeni skintilarla birlikte yeni mutluluklar da getirmeliydi. 1 ay kalip ay ben yapamadim gidiyorum dediginiz esiniz size musaade verdiyse ya gozden cikarmis ya da cok seviyordur sizi. Hayatiniz boyunca istanbul disina cikmadiniz mi hic Allahinizi severseniz? Pskolojik danisma sizi verdiğiniz karardan nasil vaz gecirsin? Hayatinizi paylastiginiz adami arkanizda birakip gidebiliyorken. Buraya yazmadiginiz sorunlar mi var evliliginizde? Hic normal degil davranislariniz cunku.

Kalmaya gonlunuz olsa pskiyatrist psikolog sorardiniz. Gitmeye karar vermissiniz ki nasil giderim diye soruyorsunuz. Esinizle sizin adiniza cok uzuldum. Yeni bir yuva yeni skintilarla birlikte yeni mutluluklar da getirmeliydi. 1 ay kalip ay ben yapamadim gidiyorum dediginiz esiniz size musaade verdiyse ya gozden cikarmis ya da cok seviyordur sizi. Hayatiniz boyunca istanbul disina cikmadiniz mi hic Allahinizi severseniz? Pskolojik danisma sizi verdiğiniz karardan nasil vaz gecirsin? Hayatinizi paylastiginiz adami arkanizda birakip gidebiliyorken. Buraya yazmadiginiz sorunlar mi var evliliginizde? Hic normal degil davranislariniz cunku.
Alışamadım neyini anlamıyorsunuz

3 aylik evlisiniz; bundan onceki 3 konunuz da "yeni evlendim ailemi cok ozluyorum, Bursa'ya alisamadim, Bursa mi Istanbul mu"? vs vs.
Esinizi bu konuda cok fazla darlamiyo musunuz?
Evlenme olgunluguna gelmis bir insan surekli ailemi özluyorum, Istanbul'a donelim, burayi sevmiyorum gibi mizmizliklarla hem kendine hem esine zarar verir psikolojik olarak.
Kaldi ki Bursa guzel bir sehir ve Istanbula da uzak degil.
Bu yola cikarken artisiyla eksisiyle esinizle dusunmussunuzdur heralde.
Hem de daha 3 ay olmus.
Ilginc.
Eşim benden habersiz tayin istedi ben tam kararımı vermemiştim

Eğitim tayini yapın. Biyoloji bölümü en az puanla alan bölüm. İstediğiniz ilin üniversitesinde biyoloji kazanan yks den . Eğitim tayininde tayin olmak zorundasınız. Eş durumundan da eşiniz yanınıza gelsin. Ama eş durumu tayini tek şekerliğe mahsus mu ondan emin değilim

Back
X