sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

sağol canım hoşbuldum:)

sabunun zararı olmaz mı?

vallahi daha önce başıma gelmemişti canım bilmiyorum bekleyip görcezz daha sonra kusar belki...
sembasss neler yaptı köpeğin
valla bütün konular da sende maşallah:21:
insanın senle canı hiç sıkılmaz
bende diyordum ki ne kadar sakin sembass
çok yanılmışım:KK1:

hahhahhhaha napim hayatım normalde bnm yapım sakin ama etrafımdaki ekşıınlar izin vermiyorkiiii sessiz sakin yaşıymm :KK60::KK60:

vallla canım çekmeceden ayıptır sölemsi sütyenimi almış salonun ortasındaydıı... pantalonum yatagın üstündeydii çamaşır odasına gitmiş sehpanın üstünde bilet vardı otobüs bileti onu yemiş parçapincik etmiş çamaşır odasında çamaşırları cekmiş hepsi yerdeydiiii daha ne olsuuuunnnn

bu arada bnm canavarın küçüklük fotosunu ekledim profilde :KK69:

aslında bebek düşünmüyorduk hatta karşıydım:)
nette birşeyler ararken çok sık kk yı görür oldum ve inceledim
2008di üye oldum ve o hafta bebek düşünür oldum:)))
hatta yılmak yok hamile kalıcaz konuları bile açmışımdır:)

anladım cnm
hikayen acıklı değilmiş sevindim
demek istediği zaman bebişi olanlarda varmış inşallah bende öyle olurum diye teselli etmek en güzeli
teşekkür ederim cevabın için..

sağol canım hoşbuldum:)

sabunun zararı olmaz mı?

vallahi daha önce başıma gelmemişti canım bilmiyorum bekleyip görcezz daha sonra kusar belki...
sembasss neler yaptı köpeğin
valla bütün konular da sende maşallah:21:
insanın senle canı hiç sıkılmaz
bende diyordum ki ne kadar sakin sembass
çok yanılmışım:KK1:

hahhahhhaha napim hayatım normalde bnm yapım sakin ama etrafımdaki ekşıınlar izin vermiyorkiiii sessiz sakin yaşıymm :KK60::KK60:

vallla canım çekmeceden ayıptır sölemsi sütyenimi almış salonun ortasındaydıı... pantalonum yatagın üstündeydii çamaşır odasına gitmiş sehpanın üstünde bilet vardı otobüs bileti onu yemiş parçapincik etmiş çamaşır odasında çamaşırları cekmiş hepsi yerdeydiiii daha ne olsuuuunnnn

inanmıyorum anlattıklarına
bunların hepsini bu bebiş mi yaptı
çok şirin ama yaaa
ayy nasıll becermiş bu kadar şeyi aman Allahım
geçmiş olsun sembasçım ya:KK6::KK6::KK68:

ördüğüm halımın ilmeklerini şişten kaçırmışş çamasır odasında çamasırlar yerdeydiii poşetleyip kldırdığım seyler vardı onaları yırtmış ve son olarakta sabun ymiş işte

ördüğüm halımın ilmeklerini şişten kaçırmışş çamasır odasında çamasırlar yerdeydiii poşetleyip kldırdığım seyler vardı onaları yırtmış ve son olarakta sabun ymiş işte

ayy tamam dayanamayacağım cnm
:KK9::KK9:
tansiyonum düştü
ama son noktayı iyi koymuş köpeğin
sabun yiyerek
inşallah birşey olmaz
ama nasıl midesi aldı sabunu şaşırdım:KK30::KK30::KK60::KK60:

X