sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

tanışalım canm:) 22 yaşındayım evliyim eskişehrdeyim ing öğretmeniyim ama atanamadım daha...

ayy bende 2,5 yıllık evliyim yazmayı unuttum,,,haırlısı olsun bebişim inşlhh seneye atanırsınn,,,

tontişim farkında mısın nihanla sumak yok diğer topikte

ayy evet sumakı biliyorum ailesi yanında fırsat bulamıyorr,,,nihan nerde bilmiyorumm

girerim tabi neden girmeyeyim seni nerelerden buluyorum.kaç gündür evde yoktum yaaa ondan giremedim hiiççç bu aksamda eslem yok

amanda aman kimleri görüyorum dün sabaha kadar eslemle seni bekledim kız aşk olsun gelmediniz şimdide hiç tribe girme yakaladım falan die:))

girerim tabi neden girmeyeyim seni nerelerden buluyorum.kaç gündür evde yoktum yaaa ondan giremedim hiiççç bu aksamda eslem yok

canm benim ya sıkma kendini. dua et pozitif düşün inş ulaşırsın emeline. ne kadarlık evlisin küçüksün daha sanırım bekle canm zaman herşeyin ilacı bol bol dua et. ben de ailemden uzaktayım burda eşim ve ben başka kimse yok aynı durumdayız bebek daha düşünmüyoruz ama umarım istediğimiz zaman o da olur hayırısından versin Allhım...

insan hiç birşey görmüyor dünyada 21 yaşımda bebek olduğnu öğrendim
ne hayaller kurmuştum
sevgimizin meyvesi gibi birşeydi bizim için
aklım başımdaydı çok çocuksu değildim ben asla..
hani bebek olsnda nasıl olursa kaç yaşımda olursa olsun diye düşünmedim
ona bakabileceğime inanmıştım maddi manevi
bunlar olmasaydı zaten çocuksu hayallere kapılmazdım
ama genede pişmanım bebek bebek diye evliliğimin ilk senelerini mahvettim
üç sene olacak nisanda ama ben çok üzülüyorum bir daha geçmişe dönemediğim için

Allah aşkına kızlar bi yorum yapın
görmediniz sanırım geçen sayfalarda yazmıştım
yılmaz morgul 82 doğumluyum diye yalan atıyo sizce=?

Canim hic üzülme daha cok gencsin Allahin izniyle sende alcaksin bebisini kucagina sadece vakti zamani vardir öyle düsün bi sürü güzel örnek var umutsuzluga kapilma tatlim

oo daha yaşın ne senin canm ya olur ya sabret bende 25_ 26 yaşında falan istiyorum bebek bakalım...

sende haklısında
insan yalnız kalmak istemiyor
hadi hepsini geçtim
sevdiğim insandan bebiş istiyorum
sanırım sevgimizin çırpınışı bu bebek bebek ısrarı:))

Canim hic üzülme daha cok gencsin Allahin izniyle sende alcaksin bebisini kucagina sadece vakti zamani vardir öyle düsün bi sürü güzel örnek var umutsuzluga kapilma tatlim

kesinlikle kısmet kader laylaycım
benle evlenen bi sürü arkadaşım bebek istemiyordu ama hepsi yapıyor teker teker
biraz gücüme gidiyor beni neden kayırıyorsun rabbim diye
ama çok şükür
Allahım beni seviyor diyorum
istese engelli çocuk verir diyorum
demek şanslı kulunum diyorum
bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…