sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

beline kadar olan saçlarını satmış derken ??? :KK53:

canım benim sosyete mantısını ben annemden öğrendim..

dediğin gibi kıymalı gül böreği yapıyorsun ben ayrı bi tencerede salçalı et suyu hazırlıyorum onu pişen böreklerin üzerine döküp tepsinin üzerini kapatıyorum kesinlikle çok çok daha lezzetli oluyor. tabii iyice çekmesi için börekler souk, ets uyu sıcak olmalı :KK34: servis yaparken tabii üzerine sarımsaklı yoğurt dökülüyor :KK34:

hee öyle ama eşim istedi yayla çorbasını.. bi de çorbayı yerken içine 2 kaşık daha yoğurt koydu :KK52: benim kocam yoğurt manyağı tatlım valla bak.. 3 kg yoğurt bize 4 gün falan anca gidiyo 2 kişiyiz yani düşün :KK60:

öleyim bebemmm :KK23::KK23::KK23:

hoşgeldin :KK71:

bende çok severim yoğurtu.yoğurtlu herşeye bayılırım bi de patatesi :KK52:

evet canım burda ilk
baya neselı bı yer burası :KK9:
kolay kolay da gıtmem artıkın burdan :KK70:

öleyizdir valla maaşallah:KK62::KK62::KK62: sen de gitme tabii :KK34:

cocuk taa gitmişş eşini öylee seviyomuşş ki odaa babasından yadigarr saatini satıpp eşinin güzel sacları için bir tokaa almışş..
ikiside eve gelmişş
vee ne görmüşlerr
birinnin elindee tokaa birinin elindee zincirr..
öylecee sarılmışşlarrrr........................:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:(gercekk sevgii böylee bişiii yaaaaa:KK16:)

:KK53::KK53::KK53:

:KK5::KK5::KK5::KK5:

maaşallah

kıslar ben bugün gözleme yaptım ama gerçeği yufkadan değil yani çok yorucu oldu ama değdi tabiki

o süpermiş.. ellerine sağlık. ben patatesliye bayılırımm :KK56:

varım diyooooooooooorrr :KK60::KK60::KK60:

cnm gitme tabi eğer memnun kaldıysan ve kendini huzurlu hissediyorsan
yalnız buranın ekşınına dayanıklı olmak gerek:KK60:
ara ara dallasa döner cnm burası:KK24::KK24::KK24:
eğer varım diyorsan hoşgeldinnnn:KK60:
var mısın yok musun?:KK64:

varımmmmmm :KK3::KK3::KK3:[/QUOTE]
:KK60:taamam cnm hoşgeldin aramıza:KK71:
zaten bu topic bir aylık fazla değil.
yabancılık çekmezsin
[/COLOR]

CEYDA bir gün yolum düşerse sana bana sosyete mantısı yap olur mu çok cnm çekti:KK66:

dediğin gibi kıymalı gül böreği yapıyorsun ben ayrı bi tencerede salçalı et suyu hazırlıyorum onu pişen böreklerin üzerine döküp tepsinin üzerini kapatıyorum kesinlikle çok çok daha lezzetli oluyor. tabii iyice çekmesi için börekler souk, ets uyu sıcak olmalı :KK34: servis yaparken tabii üzerine sarımsaklı yoğurt dökülüyor :KK34:

hee öyle ama eşim istedi yayla çorbasını.. bi de çorbayı yerken içine 2 kaşık daha yoğurt koydu :KK52: benim kocam yoğurt manyağı tatlım valla bak.. 3 kg yoğurt bize 4 gün falan anca gidiyo 2 kişiyiz yani düşün :KK60:

[/QUOTE]

bu arada kıslar hoşgeldiniz cevap yazarken yetişemiyorum kusura bakmayın artık

kızlar valla maşaallahınız var,1 dakikada 10 kişiye birden cevap yazıyorsunuz,valla hızınıza yetişemiyorum,bugün konu ne ,yemek tariflerimi veriyoruz:KK56:ceyda hediye işi ne oldu,kaç kişi olduk,keremce naber canım,kurdelam asıl sen nasılsın merak ettim canım:82:

beline kadar olan saçlarını satmış derken ??? :KK53:

yani canımcım saçlarını uzatıp satanlar var biliyosan bazıı ülkelerdee özelliklee..perukk falan içinn...
işte kızda gidip satmışşşş öyleee canımm...
gercek sevgi iştee:KK16:

nerdee kaldıkkk benim net yavass kuzumdaa

şimdi bilirkişi ceydaya bir sorum olacak :KK52:
ceyda yaaaaaa bu çoklu alıntılar varya onu yapabiliyom sayende.ama bu çoklu alıntılarla yazılmış msjdan bitanesine cvp vereceğim zaman nasıl sadece onu alıp altına cvp yazıcam :84::84:
antabildim mi :KK52:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
bugun müydü o ya kaçırdım mı ben şimdi offf

kız dün akşamdı amcamlar vardı bende izleyemedim şimcik tekrarı var:) bi yandanda ona bakıyorummm :) klasik türk hikayelerinden ama bizde türk milletiyiz işte herseferinde de ilgimizi çekiyooo :pPPPPPPPPP

kızlar selam kocacımdan zor aldım neti adan 404 yapıştı ya yarın pazar ya oğluşumda uyudu ohhh rahatım:80:

kızlar masallah hızınıza yetısılmıyor.
tatlım bu saatte böyle burası gündüz kızlar aa kimse yok diyorlar bende ben alıştım sizde alışın diyorum
gece canlanıyor anlayacağın
kızlar valla maşaallahınız var,1 dakikada 10 kişiye birden cevap yazıyorsunuz,valla hızınıza yetişemiyorum,bugün konu ne ,yemek tariflerimi veriyoruz:KK56:ceyda hediye işi ne oldu,kaç kişi olduk,keremce naber canım,kurdelam asıl sen nasılsın merak ettim canım:82:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
iyiym bebğim şimdi daha iyiyim
sanırım içimi döktükten sonra rahatlama zamanım gelmiş ve geldi geçti
inşallah bir daha tartışma çıkmaz
ama yarın gelir ve cevabını verir yine o baayan of:KK61:
sade ve peynirli yaptım
afiyet olsn ladycim.
oyy canım benim.. sen iste yeter ki :KK70:
sağo cnm lafın gelişi deddim işte ama kim bilir belki bir gün yeemek kısmet olur tabi

X