sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

Selam kızlar herkese iyi akşamlar.. eşim gelmeden bi uğrayıp bakayım dedim ne yapıyorsunuz diye..

geçmişi okudum da yne tatsız bir mevzu yaşanmış.

Gece kk' da yazışmamız vs hakkında bir arkadaş yorum yazmış.. Normalde evet yazdıklarından kimse alınmaz ama iletişimde üslup denilen bir hadise vardır -ki muhatap alınan insanların iyiyi kötü, kötüyü de iyi anlamasına yol açabilir çoğu zaman.

Kendisi bizimle fikrini, görüşünü paylaşmış, buraya kadar tamam ama dediği gibi üslup çok önemli. Kendisi bildiğim kadarıyla -en azında ben bu başlık altında yazıştığımdan beri- ilk kez nickini gördüğüm bir arkadaş. Daha selam bile vermeden, hani bir tabir vardır yanlış anlaşılmasın ama damdar düşer gibi birden tepkivari bir kaç kelime edince ehh ben de alınmadım değil hani. Kötü niyeti olmayabilir elbette ama malum sanal ortam, kimse kimsenin yüzünü görmüyor herkes buraya yazdıkları ile birbirini tanıyor.

Tabii yine de uzatmamak gerek,herkes gibi ben de bu tarz şeylerin hiç olmamasını dilerim bayanlar. Sonuçta evet herkesin kendi aile yaşantısı, yaşam tarzı vardır -ki aile kavramı özel bir yer taşır. Diyeceğim o ki; aile, eş, kadın, koca, çocuk vs bunlar hakkındaki ithamlarımızı biraz daha özenli yaparsak daha iyi olur :KK34:

Herkese iyi sohbetler kızlar canınızı sıkmayın.. :KK64::KK64::KK64: gece yine burada buluşmak üzere kızlarr öpüldünüzz :KK60: :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Selam kızlar herkese iyi akşamlar.. eşim gelmeden bi uğrayıp bakayım dedim ne yapıyorsunuz diye..

Gece kk' da yazışmamız vs hakkında bir arkadaş yorum yazmış.. Normalde evet yazdıklarından kimse alınmaz ama iletişimde üslup denilen bir hadise vardır -ki muhatap alınan insanların iyiyi kötü, kötüyü de iyi anlamasına yol açabilir çoğu zaman.

Kendisi bizimle fikrini, görüşünü paylaşmış, buraya kadar tamam ama dediği gibi üslup çok önemli. Kendisi bildiğim kadarıyla -en azında ben bu başlık altında yazıştığımdan beri- ilk kez nickini gördüğüm bir arkadaş. Daha selam bile vermeden, hani bir tabir vardır yanlış anlaşılmasın ama damdar düşer gibi birden tepkivari bir kaç kelime edince ehh ben de alınmadım değil hani. Kötü niyeti olmayabilir elbette ama malum sanal ortam, kimse kimsenin yüzünü görmüyor herkes buraya yazdıkları ile birbirini tanıyor.

Tabii yine de uzatmamak gerek,herkes gibi ben de bu tarz şeylerin hiç olmamasını dilerim bayanlar. Sonuçta evet herkesin kendi aile yaşantısı, yaşam tarzı vardır -ki aile kavramı özel bir yer taşır. Diyeceğim o ki; aile, eş, kadın, koca, çocuk vs bunlar hakkındaki ithamlarımızı biraz daha özenli yaparsak daha iyi olur :KK34:

Herkese iyi sohbetler kızlar canınızı sıkmayın.. :KK64::KK64::KK64: gece yine burada buluşmak üzere kızlarr öpüldünüzz :KK60: :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

aaa gidiyo musun hemen :63::63:
bu arada takım 1.si olmuşsun tebrik ederim :KK71::KK71::KK71::KK71:

aaa gidiyo musun hemen :63::63:
bu arada takım 1.si olmuşsun tebrik ederim :KK71::KK71::KK71::KK71:

Kocam gelcek bebğim yemek yiyeceğiz vs. bir de Cuma olması sebebiyle birkaç dini vecizelerimiz var onları eda edeceğiz inş. Gece büyük ihtimal yine buradayım :KK71:

Bu arada evet bebemmm takım 1.si oldumm :KK8::KK8::KK8:

baktım cnm tşkkrümü de yazdım.. senin yorumu görünce de çok hoşuma gitti :)))

anladım canım.inşallah biran önce oturmak nasip olur...
benim hayalim şöyle müstakil 2 katlı ev :KK1:içini istediğim gibi dekore etsem ....ah ah hayal kurmak ne güzel :KK52::KK52:

Kocam gelcek bebğim yemek yiyeceğiz vs. bir de Cuma olması sebebiyle birkaç dini vecizelerimiz var onları eda edeceğiz inş. Gece büyük ihtimal yine buradayım :KK71:

Bu arada evet bebemmm takım 1.si oldumm :KK8::KK8::KK8:

tamam bacım sen bak işlerine bende çıkayım keremi yatırayım.sonra gelirim yine
öpüldünnn
shadoww ben çıkıyom bebem sen buralarda mısın daha

öfffff cevap bile vermeyeceğim amannn
kavgayı sevenler belli oluyo
bu arada kızlar herşeyi doğru anladım...
herşey ap açık ortada
neyse hiç birşey umrumda değil
kim nederse desin.
ya benden uzak olsun tartışma yaşayan bayanın mesajı öfff yaaa.......
yüzünü bile görmediğim insanlarla tartışma yaşıyorum ya
ne halin varsa gör arkadaşş
benden uzak ol.

cnm burdayım ama arada net gidiyo. depten bağlanıorum nete telefon da bozuk. kapanıo ikide bir. yrn yenisii alıcaz inş. yorumun için de tşkkrler cnm :))
rica ederim tatlım
ısırıyom aocıyo acıyo deyip kızıyo bana :KK60:
hadi görüşürüz.bize de dua et cydam

:KK1::KK1::KK1:

ederim balımm yeter ki iste:KK71:

öfffff cevap bile vermeyeceğim amannn
kavgayı sevenler belli oluyo
bu arada kızlar herşeyi doğru anladım...
herşey ap açık ortada
neyse hiç birşey umrumda değil
kim nederse desin.
ya benden uzak olsun tartışma yaşayan bayanın mesajı öfff yaaa.......
yüzünü bile görmediğim insanlarla tartışma yaşıyorum ya
ne halin varsa gör arkadaşş
benden uzak ol.

:KK71: :KK19:

arkadaşım çok teşekkür ederim..

birkaç gün önce burada kısa bir yazışmam olmuştu.

yanlış anlaşıldıysam özür dilerim..

görüşmek dileğiyle

cyda hoşgeldin canım
ben çoktandır burdayım.çıkıyim de mutfağı toparlayım
sen buralarda mısın?

X