sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

selammm kızlarrrrrrr
bugun cok sinirliyim..tam geciyoo sonraa aklımaa geliyorr
sinir alan bi doktor biliyonuzmu artık bu sinirlerimi aldırcamdaa
cnm kelin merhemi olsa önce kendi başına sürermiş
bende şu psiko halimden kurtulmak istiyorum
çok sinirliyim normalde sakinim bal gibiyim ama bi anda parrrrrr
evet canım hatta msnde vardıya fotosu uyku tulumu vardı üzerinde önceden aklımıza geldi ama giymez diye almamıştık çok büyük hata yapmışız

evet cnm boşuna çocuk hastalık çekmiş
olsn bundan sonra insallah brşey olmaz

bizim de sıcak ev ama dediğin gibi üstünü açtığı için hep uyku tulumu giydiriorum. şükür hiç hasta olmadı...

evet canım üstünü açtıkları için hasta oluyolar annem hep uyuyanın üstüne kar yağarmış der bu arada biz çocuklu insanlarız canım evimiz onlara göre düzenleniyo ve ister istemez dağınık oluyo maşallah pek tatlı oğlun var ALLAH analı babalı büyütsün canım

saol cnm amiinnnn...

yemek seçio ama sağlıklı şeyleri sevio genel olarak. sebze meyve çok sevioruz. kendi yiyemio daha küçük cnm. sen nerde oturuodun??

istanbl cnm....
ne güzel bebeklere yeemek yedirmek ya zevkli olsa gerek...
tabi bu eylemi sürekli yapan anneler ne düşünür orasını bilemem:)

canım ben ekleyemdim nasıl oluyo bilmiyorum bilen varsa anlatabilirmi?

yukarıda ataç gibi şeye tıklıosun. ordan dosya ekle tıkla. dosyaları seç tıkla. fotoları seç ama dikkat et çok büyük olmasın. sonra aşaadan içeriğe ekleyi tıkla. bitir de bu kadar.

canım ben ekleyemdim nasıl oluyo bilmiyorum bilen varsa anlatabilirmi?
valla güzelim bende hiç bilmiyorum ve anında yüklüyor arkadaşlar anlık resimleri
bende merak ediyorum doğrusu...

aynen canımm cok sakinimdirr mutluyumdurr her daimm
bi aara geliyolarr hiç gitmiyolarrr..
evet herkes streslii hatta psikologaa gideyimm mii diye bilee düşünmeye basladımm
insanlarıı anlamıyorumm ben iyi davaranmama ragmen özenip bezeniyom surat cekiyorum sonucc bide üste cıkıyolarr sinir edince hoşlarına gidiyorrrinsanları eze eze bir yere gelmeye calışanlara uyuz oluyorummmmmmmmmmmm
evdee oturmak en iyisi galibaa ohh evime geldimm

iyiyim kurdelacım ne zmandır uğramıyorum kkya özledimmsen nasılsın

valla güzel yüzlü kız sende özlettin kendini bunu bil:)
gçenlerde gördüm burda nickini ama gittin o anda.
konuşmaya fırsat kalmadı..birazda üzüldüm tabi..
işler nasıl gidiyor bakalım..okudum bir iki mesajını..
alışabildin mi yeni işine..
vakit bulduğunda her zaman uğra dilersen..
bekleriz cnm..sevgili gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…