Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay düşündüm ama bulamadım :26::26:
mesajlarınada baktım hiç biri benim girdiğim topikler değil :86:
ayy kızlar kızım uyurken bakim dedim size yoksunuz anam kızım uyanır burası dolar
yetiyosunuz kuşum aşk olsun sizi görmemişim soryybiz yetmiyok mu
yetiyosunuz kuşum aşk olsun sizi görmemişim soryy
merhaba cnm nbrrsinnisacım güllü lokumm
kırmızıyı sorumuşsun cnm bende vardı bitane eşim sağolsun sevmediği için attı çöpebende makyaj malzemelerine takmış durumdayım bi kaçtene ruj ve gloss alıcam ama karar veremiyorum
merhaba cnm nbrrsin
kırmızıyı sorumuşsun cnm bende vardı bitane eşim sağolsun sevmediği için attı çöpe
avonda çok güzel rujlar satılıyo burda öyle topik var sor istersen oraya avon temsilcileri diye
onlar yardımcı olurlar artı ne renk alıcaksın açık renkler daha güzel duruyo
flormarında güzel rujları var cnm kırmızıyı her yerde bulabilirsin bence sen kozmetik dükkanıına git ordan bak cnm öyle daha güzel fikir edinirsin siyah kırmızı uyumuna bayılıyorumyılbaşı akşamı için kırmızı ruj istiyorum nişanlımla partiye gideceğiz siyah elbise ve topuklu çizmelerimi giyeceğim üstüne de kırmızı kısa mont giyeceğim.bi kaçtanede öyle günlük ruj istiyorum yada gloss.avondan sıkıldım ben çok alışveriş yaptım ordan artık bişi almıyorum.pastele baktım rujlara golden rose baktım bakıcam yine:78:
flormarında güzel rujları var cnm kırmızıyı her yerde bulabilirsin bence sen kozmetik dükkanıına git ordan bak cnm öyle daha güzel fikir edinirsin siyah kırmızı uyumuna bayılıyorum
der cnm demezmi şurda 4 gün kaldı yılbaşına şimdiden ayarla herşeyini sonradan iki yapaın bi pabuca girmesinevet canım koyu kırmızı çok güzelmiş buu böyle ben burdayım desin ruj
der cnm demezmi şurda 4 gün kaldı yılbaşına şimdiden ayarla herşeyini sonradan iki yapaın bi pabuca girmesin
bu ara çok kızgınım eşim arkadaşlarıyla çıkıcakmış plan yapacaklarmış bende dedim anca beraber kanca beraber yılbşaında beraberiz dedim sinir ediyor beni kaç aydır evdeyim yok o beni çıkartacakmış dışarı evlilik yıldönümümüzde bile bişey yapmadık yaa
o gidecek bende evde oturacakmışım yok yaa dedim gitmiceksin ben evdeysem sende evdesin dedim ofladı pofladı gitti tombala alıp tombala oynarız dedim valla ya benide çıkartıcak yada kendide gitmicek hee yeni geldi hemen kafamı bozuyo yaayılbaşında ne yapacaksın pekı yanlız gönderme sende zaten yeni gelmedi mi
o gidecek bende evde oturacakmışım yok yaa dedim gitmiceksin ben evdeysem sende evdesin dedim ofladı pofladı gitti tombala alıp tombala oynarız dedim valla ya benide çıkartıcak yada kendide gitmicek hee yeni geldi hemen kafamı bozuyo yaa
miyabalar :92::92:
sanada merhaba canım hoşgeldin:80: